עבור לתוכן

אין לי דרייבר...

Featured Replies

פורסם

התקנתי win מחדש וגיליתי שנימחקו לי כול מני דברים.. :( בניהם הדרייבר של הכרטיס קול שהיה לי

האמנתי שאני אמצא ברשת בקלות מקום שממנו אפשר להוריד דרייברים אבל להפתעתי זה התברר כמשימה דיי מסובכת... אני לא מוצא שום אתר נורמאלי

יש לי רמקולים של creative. הבעיה היא שאני לא בטוח איזה כרטיס קול אבל הדרייבר הקודם שלי היה soundmax

אפשר בבקשה לינק לאתר שנוח להוריד ממנו?

פורסם

תריץ CPUZ (חפש באתר או בגוגל הורדה), ותבדוק איזה לוח אם יש לך, וזה לא שייך לפורום הזה (אולי תמיכה טכנית).

פורסם
  • מחבר

לוח אם

asus p4pe-x

פורסם
  • מחבר

אני צריך דרייבר לכרטיס קול לא לכרטיס אם. וכמו שאמרתי אני משום מה לא מצליח למצוא אחד כזה...

פורסם

הכרטיס קול שלך הוא לא ONBOARD (על הלוח אם?)

פורסם
  • מחבר

ת'אמת אני לא יודע... אבל נראה לי שכן, בכול אופן אני רואה בפרוט של מה שהקובץ מכיל גם soundmax אז אני אנסה להוריד את זה ואראה מה קורה

פורסם

במילים אחרות, הכרטיס קול הוא על הלוח אם, אז חברת הלוח אם מספקת את הDRIVERS, ואז אתה הולך ללינק שלי, מוריד רק את ה AUDIO DRIVERS (שהם כמו של SOUNDMAX שאמרת) ונהנה...

אתה צריך את זה " SoundMAX Integrated Digital Audio Driver V5.12.01.3620 for Windows 95/98/ME/2000/XP"

פורסם

גם אני הורדתי, אתה יודע איך אני מתקין אותו אחי

[attachment deleted by admin]

פורסם

לך בלוח בקרה למחשב שלך, שם למנהל התקנים, תלחץ על הכרטיס קול הלא מזוהה, תעשה UPDAT EDRIVER, או עדכון התקן, ותגיד לו שיש לך את ההתקנה ותפנה למיקום בו הקבצים נמצאים.

פורסם

מלך אתה מלך

פורסם
  • מחבר

אמממ כנראה אני צריך להוריד את כול הדרייבר ולא רק את החלק של הווליום, זה הוריד לי תקיה שבתוכה שתי תיקיות והwin לא מזהה את שניהם... נראה מה יהיה

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר נאמר לפני, אתה מלך! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים