פורסם 2006 בינואר 319 שנים הנה הפרטים !! הביוס משונה אני לא יודע לאן ללכת בו לעלות מתח לעלות באס FSB מצאתי רק איך לשנות תיזמונים !!ביוס בצבע אפור !! זה של חבר שלילי יש בלוח של גיגה ביט ביוס אחר בגלל זה אני לא יודע לאן ללכתואם יש לזה קיצור דרך כמו אצלייי שנפתחים עוד אפשריותהלוח של MSI[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר ניסתי ולא עזר...אולי מישהו יודע לאן הולכים בתפריט?אני יודע שצריך ללכת לציפסט..שעושים <--- פעם אחת הצידה ואז יש רשימהשם מצאתי רק תתיזמונים של הזיכרון שאני יכול לערוך !!חוץ מזה אי אפשר לשנות FSB .. או לעלות מתח או משו דומה !!
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מה הדגם של הלוח..ורוב הסיכוים שיש שם אופציה שהיא על AUTO..וברגע שתשנה אותה..(MANUAL..)..אז יפתחו לך האופציות של הFSB וכו..
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר יש לי אפשרות להזיז ל MANULיש לי גם אפשרות לשנות תדר של הזיכרון נדמה לי ל 333 ועוד למעלה....אבל אני לא מוצא תמתח של המעבד...או מילה שקשוה ב FSB או מכפלה
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר עכשיו אני הולך לצלם את כל הביוס הזה אצל חבר שלי !~~!אולי שאני יצלם אני ישחק שם נראה אולי אני יסתדר!!!תודה בנתיים ואם למישו יש ביוס של לוח של MSIזה יעזור !! תודה
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר מאיפה להוריד ?!! תביא לי קישור שם משו והנה תמונה של הביוס של הציפסטואל תגיד לי כנס לגוגל לחפש[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 419 שנים אני היחיד שקולט שזה בכלל לוח של אינטל ולא של MSI? :s05:גם לפי הביוס (המוכר לי כל כך ..) וגם לפי הפרטים בcpu-z בתמונה שהוא שם בתחילת הת'ראדזה לוח מדגם D865GBF של אינטלואתה לא מוצא את האופציות לoc פשוט משום שהם לא קיימות , אתה יכול לעומת זאת להכנס ל advanced > burn-in ולבחור באופצייה של ה4%זה יעלה קצת את הfsb וישפר ב4% את המהירות של המעבד , מעבר לזה אין הרבה מה לעשות
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר שמתי לב לזה עשכיוחבר שלי הטיפש הזה אמר לי MSIהוא צילם הכלחחח יש אנשים טיפשים בעולם הזה והוא אחמר מהםםםםםם
פורסם 2006 בינואר 419 שנים שמתי לב לזה עשכיוחבר שלי הטיפש הזה אמר לי MSIהוא צילם הכלחחח יש אנשים טיפשים בעולם הזה והוא אחמר מהםםםםםם הוא יכול לעשות יותר OC ע''י מציאת הPLL שלו על הלוח ולעשות עם תוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.