עבור לתוכן

תוצאת השוואות AMD X2 ומעבדי INTEL DC ו HT עם QUAKE 4 וה PATCH החדש

Featured Replies

פורסם

http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/default.asp

http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/images/amd1280.gif

http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/images/intel1280.gif

ולסיכום

Biased or not, beta or no, theres a lot to like about the latest patch for Quake 4, whether you have an Athlon 64 X2 or a dual-core/Hyper-Threaded Intel chip. The two architectures each pick up phenomenal performance gains.

Naturally, youll see the biggest difference at resolutions where youre not bottlenecked by a graphics card. With our Radeon X1800 XT, the sweet spot seemed to be 1280x1024 on both platforms. Even 1600x1200 with 6xAA and 16xAF showed an appreciable difference, though. Thats pretty remarkable when you consider most processor debuts demonstrate very little improvement at 1600x1200. And thats with all of the graphics goodies turned off, too.

העתיד של הטכנולוגיה נראה מבטיח.

פורסם

איפה האנשים ששאלו מתי יהיו ביצועים במשחקים מ DualCore?

פורסם
  • מחבר

אני כבר מתחיל לחשוב מתי DUAL CORE זה יהיה עניין בשגרה בכרטיסי מסך גם... למה לא לשווק כרטיסי מסך החל מה MID-RANGE ועד ל HIGH עם 2 ליבות על DIE אחד (לא כמו ה DUAL GPU ב SLI היום)... אז נקבל גם בכלל תוספת ביצועים ראויה בלי יותר מדי תשלום (יחסי)...

וד"א כל הכבוד ל INTEL שנראה כי כרגע היא דוחפת את שוק המשחקים לנושא זה.

פורסם

עד כמה שהבנתי (וההבנה שלי בכרטיסי מסך זה לא משהו) בכרטיסי מסך בעצם יש את הריבוי Vertex Shaders וכו' במקום ריבוי ליבות

אבל כמובן שיש סיכוי סביר שאני טועה

אחרי הכל כרטיסי המסך לעומק לא אחד מתחומי ההתעניינות שלי

פורסם

לא היה דיון על זה כבר ?

אבל עם בנצ' אחר...

פורסם

עד כמה שהבנתי (וההבנה שלי בכרטיסי מסך זה לא משהו) בכרטיסי מסך בעצם יש את הריבוי Vertex Shaders וכו' במקום ריבוי ליבות

אבל כמובן שיש סיכוי סביר שאני טועהאחרי הכל כרטיסי המסך לעומק לא אחד מתחומי ההתעניינות שלי

כן אתה טועה אבל זה קורה לכולם ;)

יש כרטיסי מסך עם ליבה כפולה זה לא כפול ליבה זה 2 מעבדים גראפיים נפרדים שנמצאים על כרטיס 1.. :xyxthumbs:

פורסם

אבל כמובן שיש סיכוי סביר שאני טועה

אחרי הכל כרטיסי המסך לעומק לא אחד מתחומי ההתעניינות שלי

התשובה טמונה פה באתר http://hwzone.co.il/articles/aticonfdec/4/

"בשנה האחרונה אנו רואים יותר ויותר את כניסת ה-DualCore אל שוק המעבדים (CPU), האם נזכה לראות דבר דומה בשוק ה-GPU?

כריס הוק: "נכון לעכשיו יש לך 16 ליבות בכל כרטיס Radeon X1800. יש לך 48 ליבות בכל שבב גרפי של ה-Xbox. יחידות העיבוד של השבבים הן לדעתנו ליבות עצמיות לחלוטין. מתחת למיקרוסקופ יש שם למעשה MultiCore. עידן ה-MultiCore הגיע אל שוק כרטיסי המסך הרבה לפני שהוא הגיע לשוק ה-CPU.

כמובן שיש לך את מערכי ה-CrossFire אם אתה רוצה לראות באמת שני מעבדים."

פורסם

יש כרטיסי מסך עם ליבה כפולה זה לא כפול ליבה זה 2 מעבדים גראפיים נפרדים שנמצאים על כרטיס 1.. :xyxthumbs:

דווקא כאן אני לא טועה

זה יותר מקביל לריבוי CPU מאשר לריבוי Cores

התשובה טמונה פה באתר http://hwzone.co.il/articles/aticonfdec/4/

"בשנה האחרונה אנו רואים יותר ויותר את כניסת ה-DualCore אל שוק המעבדים (CPU), האם נזכה לראות דבר דומה בשוק ה-GPU?

כריס הוק: "נכון לעכשיו יש לך 16 ליבות בכל כרטיס Radeon X1800. יש לך 48 ליבות בכל שבב גרפי של ה-Xbox. יחידות העיבוד של השבבים הן לדעתנו ליבות עצמיות לחלוטין. מתחת למיקרוסקופ יש שם למעשה MultiCore. עידן ה-MultiCore הגיע אל שוק כרטיסי המסך הרבה לפני שהוא הגיע לשוק ה-CPU.

כמובן שיש לך את מערכי ה-CrossFire אם אתה רוצה לראות באמת שני מעבדים."

מסתבר שאכן צדקתי

ד"א אם מדברים על הריבוי ליבות בכרטיסי מסך, זאת הייתה סדרת ה VooDoo של 3DFX שהציגה את זה נכון?

פורסם

דווקא כאן אני לא טועה

זה יותר מקביל לריבוי CPU מאשר לריבוי Cores

כן התכוונית לריבוי מעבדים שזה הדבר "הבא" בכרטיסי מסך!

לX1800 יש 16 צינורות ולא ליבות לא :s05:

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהוא התכוון לכך שהצינורות של המעבד הגרפי הם לא הצינורות של מעבד הרגיל, זה יותר כמו עבודה של ריבוי ליבות... (אני חשבתי בכיוון של מה יותר זול, איזה 7800GT או לקחת שני 6800 ולאחד אותם כמו תצורת SLI ב DIE אחד, אבל אני מניח שה 7800..).

פורסם

אם אתה מתכוון ל-3D1 של ג'יגבייט, או ה-2 78GT של ASUS, הם מחוברים ביניהם בממשק SLI על הכרטיס עצמו, מה שמוביל למה שאמר ליאור - יותר קרוב לריבוי CPU מאשר ריבוי ליבות. אבל הוא דיבר על יח' גאומטריות ומצלילים ולא על הליבה עצמה.

אבל הנושא מתחיל לגלוש מחוץ ל-"מעבדים, לוחות אם וזיכרונות".

פורסם

כן התכוונית לריבוי מעבדים שזה הדבר "הבא" בכרטיסי מסך!

לX1800 יש 16 צינורות ולא ליבות לא :s05:

קצת הבנת הנקרא

הם מתיחסים לכל צינור כליבה משל עצמה

פורסם

קצת הבנת הנקרא

הם מתיחסים לכל צינור כליבה משל עצמה

לדעתי חשיבה לא נכונה כי ליבה זה ליבה וצינור זה צינור אבל אם ככה אז לGTX יש 24 ליבות ::)>מוזר קצת :P

פורסם

באמת שזה לא המקום לויכוח

בעיקר בגלל שהמומחים לנושא נמצאים בפורום גרפיקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים