פורסם 2006 בינואר 319 שנים ההבדל הוא בחיבור AGP זה חיבור בלוחות הישנים היום כמעט בכל המחשבים החדשים יש PCI-E
פורסם 2006 בינואר 319 שנים ^^^אם אתה לא יודע, אל תענה.ההבדל הוא לא בחיבור, הוא בליבה. ה GS ל AGP מתבסס על ליבה ישנה יותר, נראה לי NV70 עם קלוקים נמוכים יותר (רק 350 מה"ץ לליבה למשל)חוץ מהעובדה שכנראה ברורה לפותח הת'רד, כי הוא שאל מה ההבדל בין AGP ל PCI-eעכשיו בוא נראה, אתה יודע מה ההבדל בכלל בין AGP ל PCI-e? (בין סוגי החיבורים?)
פורסם 2006 בינואר 319 שנים ^^^אם אתה לא יודע, אל תענה.ההבדל הוא לא בחיבור, הוא בליבה. ה GS ל AGP מתבסס על ליבה ישנה יותר, נראה לי NV70 עם קלוקים נמוכים יותר (רק 350 מה"ץ לליבה למשל)חוץ מהעובדה שכנראה ברורה לפותח הת'רד, כי הוא שאל מה ההבדל בין AGP ל PCI-eעכשיו בוא נראה, אתה יודע מה ההבדל בכלל בין AGP ל PCI-e? (בין סוגי החיבורים?)וגם אתה אם אתה לא יודע אז אל תענה...הGS לAGP מבוסס על ליבה NV40...(הPCI-E מבוסס על הNV41..)..ואל תעשה מבחנים לאנשים פה..(כמו שלא עושים לך..)עכשיו בוא נראה, אתה יודע מה ההבדל בכלל בין AGP ל PCI-e? (בין סוגי החיבורים?)
פורסם 2006 בינואר 319 שנים כמו שאמרתיNV70 היה טעות, זה למה אמרתי "נראה לי"זכרתי משהו X0 ומשהו X1באנוידיה אני לא מומחה, אבל עדיין, על השאלה עניתי לו! ועניתי נכון, אז אין לך כל כך הרבה מה להגיד.מצד שני, אתה מוזמן לשאול אותי על ליבות של ATi, בזה אני הרבה יותר מתמצא.ולא עושים מבחנים? מאז שהגעתי לפה רק חיכו לבדוק איפה לתקוע לי פה מבחנים. פורום מאוד לא סימפטי, אני חייב לציין
פורסם 2006 בינואר 319 שנים http://www.theinquirer.net/?article=27760אכן הליבה של ה68GS היא NV40 כמו של כרטיסי הGF6800Vanilla
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר http://www.theinquirer.net/?article=27760אכן הליבה של ה68GS היא NV40 כמו של כרטיסי הGF6800Vanillaואיך ההבדל בליבה משפיע על הביצועים?אם אני זוכר נכון היה כתוב פה מהירות שעון יותר נמוכה? (350? נדמה לי) וכמה של הליבת PCI-e?כלומר? מה זה אומר שהליבה שונה? במה זה יפריע לי?תודה.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים אמרתי לו שההבדל הוא בחיבור וזה גם נכון ולא אמרתי שזה ההבדל היחיד אמרתי מה שאני יודע אז אל תנסה סתם להפיל אשמה וגם אני חדש ואמרת שהפורום מאוד לא סימפטי דווקא הוא כן ואתה לא!!! וחוץ מזה גם אתה טעית אמרת שההבדל הוא לא בחיבור והוא דווקא זה שיש עוד הבדלים לא אומר שאין הבדל בחיבור
פורסם 2006 בינואר 419 שנים אם אתה לא מסוגל להבין מה כתבתי, בבקשה אל תגיב לי.ההבדל הוא לא -רק- בחיבור. זה ההבדל הקטן ביותר, שמן הסתם האדם שמעוניין בכרטיס הזה יודע. X_Xמהירות הליבה של ה GS AGP היא 350 לעומת 425 בגרסת ה PCI-eליבה ישנה יותר, מן הסתם, גם תהיה פחות טובה. למרות שלא ידוע לי על הבדל גדול במיוחד בין 2 אלו.ולא, הפורום הזה לא סימפטי בגרוש. אתה מוזמן להסתובב ולראות.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים ליבה ישנה יותר, מן הסתם, גם תהיה פחות טובה. למרות שלא ידוע לי על הבדל גדול במיוחד בין 2 אלו.מאיפה אתה בטוח שהיא נחותה על פני הNV41? תן הוכחות...
פורסם 2006 בינואר 419 שנים לא רוצה להתחיל להתווכח פה פשוט אני לא אמרתי שאין הדבל בליבה אמרתי מה שאני יודע שזה שיש הבדל בחיבור לא נכון אז תעיר אם הייתי אומר רק בחיבור אז תגיד טעות יש עוד הבדלים אבל מכיוון שלא אמרתי את זה אז אתה לא יכול להגיד טעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.