עבור לתוכן

שאלות לגביי שימוש בסי די קי של ווינדוס אקס פי.

Featured Replies

פורסם

העוזרת שלי זרקה את הניילון שאליו היה מודבק הקוד של הווינדוס שלי(XP home edition HE), אמרו לי שיש דרך לשחזר את הקוד דרך הווינדוס המותקן על המחשב, איך עושים את זה???

אשמח לקבל הדרכה מפורטת, תודה מראש !

פורסם

תוריד מגוגל תוכנה שניקראת belarc

תריץ אותה והיא תראה לך את הCD KEY ועוד כול מה שקשור למחשב שלך

פורסם
  • מחבר

תודה אני מקווה שזה יעזור...

עוד שאלה בנוגע לעניין, אם אני מתקין על עוד מחשב את הווינדוס עם אותו סי די קי, זה יעשה לי בעיות ?

פורסם

זה לא יעשה לך בעיות אבל מנהלי האתר יעשו לך בעיות!

קרא חוקי פורום.

פורסם

זה כבר נושא שבינך לבין מיקרוסופט. מן הסתם זה לא חוקי ואתה חייב רשיון לכל מחשב. לדעתי אתה לא תצליח לעבור Activation, ופה אנחנו מסיימים את הדיון בנושא.

פורסם

דווקא שאלה לגיטימית, הwindows יעבוד במשך 30 יום, אבל כאשר תצטרך לעשות לו activation, הוא לא יתן לך כי ה cd key הזה כבר בשימוש.

פורסם
  • מחבר

לזה התכוונתי, האם אני יכול בתור מישהו עם ווינדוס מקורי, להתקין אותו על 2 מחשבים בלי בעיות...

אתם אומרים שזה יעשה לי בעיות מבחינת מייקרוסופט?

פורסם

זה יעשה לך בעיות כי אתה חייב לעשות Activation תוך 30 יום או שלא תוכל להשתמש יותר ב-Windows. ו-Activation אתה יכול לעשות פעם אחת עבור כל סריאל.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מפרמט את המחשב שעליו הווינדוס מותקן אני לא אוכל לעשות Activation??

פורסם

שאתה עושה activation המחשב שלך מתחבר לבסיס הנתונים של מייקרוסופט, שם הוא שומר את את המידע (מחשב+מספר סידורי), אז זה לא משנה עם תעשה פורמט, בסיס הנתונים עדיין יראה שהמספר הסידורי הנ"ל נמצא בשימוש עם מחשב ספציפי.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לכך שאני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין על מחשב אחר את אותו ווינדוס.. בגלל שהווינדוס הזה בעברית אני רוצה אותו במחשב אחר, תיהיה לי בעיה עם הActivation ?

פורסם

בפעם האלף, כן, תהיה בעיה כי אפשר להשתמש באותו מספר סידורי על יותר ממחשב אחד, קפיש?

פורסם
  • מחבר

כל מחשב ווינדוס משלו.. יש!

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים