פורסם 2006 בינואר 319 שנים אני עובר ל013 ברק ושאלו אותי אם אני רוצה IP קבוע אז אמרתי לאמה זה משנה בידיוק?תודה
פורסם 2006 בינואר 319 שנים גם אם הוא יצור USER חדש יכולים לתת לו באן.למשל בST הם נתנו BAN לפי הMASK של הIPים של הספקיות בישראל.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים גם אם הוא יצור USER חדש יכולים לתת לו באן. למשל בST הם נתנו BAN לפי הMASK של הIPים של הספקיות בישראל. אתה באמת חושב שאתר ישראלי יכול להרשות לעצמו לתת באן לכל הישראלים? :
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אז אולי תסביר, שכולנו נהיה חכמים יותר... : עד כמה שידוע לי, זיהוי משתמש נעשה בכמה דרכים: 1. שתילה של מזהה כלשהו במחשב שלו, למשל Cookie. 2. כתובת IP. 3. שם משתמש. IP יכול להשתנות. וכמעט כל פרט אחר עלול להיות משותף לעוד הרבה משתמשים תמימים. אז ל-Admin אין הרבה ברירות בעניין הזה.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים עזוב הוא סתם מדבר שטויותיש גם אפשרות שמיקרוסופט משתמשת בה של בדיקת החומרה של המחשב אבל אין מצב ששם משתמשים בזה
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר עזוב הוא סתם מדבר שטויותיש גם אפשרות שמיקרוסופט משתמשת בה של בדיקת החומרה של המחשב אבל אין מצב ששם משתמשים בזהפעם ראשונה שאני שומע על זה... למה מיועדת הבדיקה בידיוק? ואני עדיין לא קיבלתי תשובה אם אני יכול לקבל באן או לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.