עבור לתוכן

שאלות בקשר למעבד סמפרון(תודה מראש לכל המשיבים)

Featured Replies

פורסם

שאלות בקשר למעבד סמפרון(תודה מראש לכל המשיבים)

« : היום ב- 05:46:45 PM »

--------------------------------------------------------------------------------

אני גולש רבות בפורום זה.ובדרך כלל אני למד מכם דברים רבים וחשובים. לאחרונה ראיתי בפורום שאינכם ממליצים על מעבד סמפרון. ושאלותי הם:מדוע זאת? האם מעבד זה חלש? האם מעבד זה אינו יכול לעמוד בפני משימות משרדיות וצפייה בסרטים בשמיעת מוזיקה ובמשחקים קלים?האם יתרונו של מעבד זה רק במחירו הזול?אם כן אנא המליצו לי על מעבד אחר של אי,אמ,די. תודה מראש

פורסם

אני דווקא ראיתי שכן ממליצים על סמפרון למי שזה מתאים לצרכים ולתקציב שלו.

בגדול - כמו שלאינטל יש פנטיום וסלרון, כך ל-AMD יש את Athlon וסמפרון (בהתאמה).

עקרונית הוא חלש יותר מה-Athlon64, אבל זה תלוי בדיוק אילו דגמים משווים.

הוא יכול לעמוד במשימות משרדיות בכבוד, כמובן שגם בצפיה בסרטים ובשמיעת מוזיקה. בקשר למשחקים - זה תלוי איך מגדירים "משחקים קלים"... זה בד"כ מספיק עבור משחקים של ילדים, אבל זה כבר ממש תלוי במה בדיוק משחקים.

היתרון הוא אכן המחיר הזול. אני לא מבין איזה יתרונות נוספים צריכים להיות לו... (יש כאלו שהם 64 ביט, ואם כבר קונים אז שווה לקחת אחד כזה).

יש מעבדים זולים, ויש יקרים יותר שהם גם חזקים יותר. הסמפרון הוא מהזולים.

אם יש תקציב - אני הייתי הולך על Athlon64 ולא על סמפרון. זה מה שאני עשיתי.

לעומת זאת, לפני מספר חודשים רכשנו מחשב נוסף לשימושים משרדיים בעיקר, ובגלל מגבלות תקציב לקחנו סמפרון, ואנחנו מרוצים מאוד ! (אגב, המליצו לנו על מפרט שכלל אותו פה בפורום...)

בקיצור - תגיד מה התקציב ומה השימושים של המחשב (בגדול אמרת, אבל תפרט בקשר למשחקים) ויוכלו לעזור לך ולהגיד לך איזה מעבד יתאים לך.

פורסם

הסמפרון גם יכול לסחוב משחקים בלי בעיה. זה הכל שאלה של איזה כרטיס מסך אתה מצמיד לו (וזה בדיוק אותו המצב גם עם Athlon 64)

פורסם

לי אישית יש סמפרון (אמנם באוברקלוק אבל גם בלי אוברקלוק הוא מעבד מצוין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים