עבור לתוכן

רוסיה המדינה המושחתת ופקידיה הגסים.

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//801708

מממצאי הסקר: הפקיד הממשלתי הממוצע אדיש לאינטרסים של המדינה, גס, לא הגון, לא מתאים לתפקידו ולא מכבד את האזרחים

פורסם

נו ומה חדש?

פורסם

באמת, מה חדש?

בקרוב אצלנו....

ואולי בעצם... כבר כאן?

פורסם

באמת, מה חדש?

בקרוב אצלנו....

ואולי בעצם... כבר כאן?

אני מאמין שכן.... :bash:

פורסם

JHONNIE: באמת שלא צריך לצטט הודעה שנמצאת מעליך...

פורסם
  • מחבר
באמת, מה חדש?

בקרוב אצלנו....

ואולי בעצם... כבר כאן?

ישראל במקום 27 בעולם במדד שחיתות,הם מקום 128 עם אפגניסטן ומצרים,מה שיש שם לא מתקרב לכאן.

פורסם

באמת?

מי המדינות שנימצאות ב 3 המקומות הראשונים שהן הכי פחות מושחטות ?

מקום 27 בתור לא מושטחים זה לא כ"כ גרוע כמו שחשבתי...

פורסם

כן, רק חבל שאנחנו מנסים להצתייר כמדינה מערבית... מובן שבמדינות עולם שלישי (כמו רוסיה) זה ייראה ככה.

ורוסיה... כל הממשל ופקידיו שם הם לא יותר מאשר תיאטרון של מאריונטות בידי המאפיה וכנופיות הסמים והפלוטוניום.

פורסם

אני לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שאתה שונא רוסים, אל תעלב.

עברתי על ההודעות שלך ותמיד אם יש דיבור על רוסים אתה חייב להקניט אותם(אותנו\רוסים)

ושאנחנו ככה וככה וככה , למה?

אם קורה משהו רע ברוסיה אתה ישר מודיע ומתחיל לדבר לא יפה, שוב, למה?

אני מקווה שלא נעלבת למרות שאין ממה להעילב, אני רק רוצה לדעת למה אתה מתנהג כך.

פורסם

מי? אני? אני בכלל רוסיה בעצמי אלא שהעובדות מדברות בעד עצמן. המדינה כולה תחת שלטון טרור של פשע ולמשטרה לא אכפת, לממשל עוד פחות והאנשים חיים בכאוס. זאת כל האמת.

פורסם

מי? אני? אני בכלל רוסיה בעצמי אלא שהעובדות מדברות בעד עצמן. המדינה כולה תחת שלטון טרור של פשע ולמשטרה לא אכפת, לממשל עוד פחות והאנשים חיים בכאוס. זאת כל האמת.

הוא דבר אל remi, יש לו פוביה לכל דבר שקשור לרוסיה אחר שז*נו אותו שם בתחת.

פורסם

פוביה זה פחד מ.. ::)

פורסם

כן, רק חבל שאנחנו מנסים להצתייר כמדינה מערבית... מובן שבמדינות עולם שלישי (כמו רוסיה) זה ייראה ככה.

ורוסיה... כל הממשל ופקידיו שם הם לא יותר מאשר תיאטרון של מאריונטות בידי המאפיה וכנופיות הסמים והפלוטוניום.

תקני אותי אם אני טועה אבל רוסיה נחשבת למדינה מערבית .... :nixweiss:

עזבו את זה שמקום 27 למדינה מערבית זה עלוב, אני לא יודע מי בחן ומה בחנו אבל רק על קצה המזלג, כמות הדוחות הנרשמים ע"י המשטרה לעומת השקעה בתשתיות ואכיפת החוק. חופש הבחירה של אזרח בביטוח לאומי שאומרים לו (לי בעצם!) לך תעבוד בשמירה או שלא תקבל אבטלה למרות שרפואית איני יכול ... עזבו את האבטלה ראבאק לשכת ת-ע-ס-ו-ק-ה מטעם המדינה, איפה השירות ? ביטוח לאומי שפועלים שעתיים ביום ושובתים חצי שנה שלא לדבר על חוסר המענה ואם יש מענה הוא בלשון עדינה לא אדיב. התנהגות תאגידי הענק וגופי התקשורת שמחתימים על התחייבות לשנה (בניגוד לחוק!) וקונסים על הפרת חוזה העסקה (בניגוד לחוק) ותנאי העסקה מינימאליים שלא מאפשרים קיום בסיס. הפרמטרים שנבחנים הם שטחיים ברמת שירותי מדינה אבל בכניסה לעומד אנחנו במקום ממש עגום למרות שהפתרון פשוט, העלאת שכר מינימום מעודד ייצור, יבוא וקנייה ובעצם תוספת שכר לאזרח הקטן היא תוספת עצומה להכנסות המדינה ...... מי יתן ושר האוצר הבא יבין דבר או שניים בתחום הכלכלה. שורה תחתונה שחיתות זה לא עניין של אופי זה עניין של אי הצבת מגבלות ופה בארת לבעל הממון אין ממש מגבלות!

פורסם

יפה אמרת, גם אני לא מתה על לשכת התעסוקה - יש שם איזו דודה מפחידה כזאתי שכל פעם שאני באה היא צועקת עליי, ולא הרבה דברים מסוגלים להפחיד אותי...

העלאת שכר המינימום היא דבר שאפשר לפתח עליו דיון של עוד 20 עמודים אז נעזוב את זה בצד, אבל אם אכן לא היו מנצלים אותנו וגוזלים מאיתנו על ימין ועל שמאל מבלי שום התחשבות במצבינו, אולי בכלל לא היה צורך בהאלעת שכר המינימום. :-\

פורסם

1.מי את שתפתחי את הפה? יש לך משפחה? יש לך ילדים? יש לך תואר אקדמי?

תגידי תודה שמציעים לך לנקות נעליים, למה מי שאין לה יותר מ-12 שנות לימוד ובשנות ה- 20 משחקת אותה עושה טובות הייתי מבטל לה את הקצבה ואז נראה אותך גיבורה גדולה.

2.המדינה משלמת לך מכספי משלם המיסים,הם הנעשקים האמיתיים על ידי פרזיטים שכמותך.

3.הקצבה שאת מקבלת מספיקה די והותר לשכמותך אין לך ילדים או משפחה שאת יכולה לספר סיפורים שהקצבה לא מספיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים