עבור לתוכן

אפילו הם לא רוצים אותו!

Featured Replies

פורסם

זמן הטעינה הראשוני שלו יותר מהיר, זה נכון

אבל זה כי הוא חלק ממערכת ההפעלה וחלקים חשובים ממנו כבר נמצאים בזכרון גם כשהוא לא רץ

בכל שאר המובנים FF מתעלה עליו (גם במהירות גלישה)

• תגובות 40
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

IE זה אחד הדברים הדוחים... כאילו זאת מן מחלה... במיוחד כשהוא מובנה ומהוה אחד החורים הגדולים של חלונות...

לפני שעברתי להשתמש בשועלאש (כלפני שנה וחודשיים\שלוש) הייתי משתמש באופרה ואקספלורר... וזה פשוט גרם לכאבי ראש ושעות רבות בניקוי המחשב מהחרא שנכנס...

כמובן שועלאש עדיין לא מושלם, אך אני בטוח שבתוך זמן לא ארוך הוא יהיה כזה...

חחחחחחחחח כן... נכון :lol::screwy:

טוב, בסדר...

פורסם

לפעמים אני לא בטוח אם כדאי להיכנס לדיוני שטויות כאלו.. אבל לפחות תביאו הוכחות...

http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html

So overall, Opera seems to be the fastest browser for windows. Firefox is not faster than Internet Explorer, except for scripting, but for standards support, security and features, it is a better choice. However, it is still not as fast as Opera, and Opera also offers a high level of standards support, security and features.

On Linux, Konqueror is the fastest for starting and viewing basic pages on KDE, but as soon as script or images are involved, or you want to use the back or forward buttons, or if you use Gnome, Opera is a faster choice, even though on KDE it will take a few seconds longer to start. Mozilla and Firefox give an overall good performance, but their script, cache handling and image-based page speed still cannot compare with Opera.

כמו כן,

אכן, כדאי לכל אחד פה לנסות את OPERA לפחות פעם אחת ולראות אם זה נוח לו או לא... (עכשיו שזה חינם סוף סוף). כי הוא באמת מגיע עם בסיס יותר סולידי מ FF (יחסית ל IE), אבל הוא פחות גמיש.

בנוסף לכך ברור ש FF לא מתאים לכל אחד ואין מצב שהוא יכבוש את השוק אף פעם, אבל הוא בהחלט מעלה את הרף וגורם לשינויים מרחיקי לכת בעולם האינטרנט (חוץ מבארץ... מתי בנקים יעשו אתרים נורמלים).

פורסם

היום בידיוק בדקתי תוסף לשועל שנותן לך בלחיצת כפתור לשנות תמנוע של הדפדפן מי השועל לאינטרנט אקספלורר ולאפך

ככה ש99% מהבעיות שיש לאנשים שגולשים בשועל ניפתרו לפי דעתי :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין מה כל כך מושך ב"שועל" האגדי והמלכותי הזה.

אחד פה רשם שהוא השתמש בIE וכל יום קפץ לו חלון של וירוסים וריגלים והשם יודע מה.

איך אתה מסביר את זה שאני שנים על גבי שנים משתמש בIE ואחוז התקיפות שהיו לי עם וירוסים ברשת וקיבצי ריגול

קטן מאחוז אחד?! אם תגלוש לאתרי WAREZ והשם יודע לאיפה אז אל תתפלא אם אחר כך תוצף בהמון זבל במחשב שעלול לפגוע בו.

בין אם אתה משתמש בIE או מוזילה. אז אולי כפי שאתה אומר מוזילה יחסום לך אז מוזילה כנראה מתאים לכאלה שרוצים

לגלוש בWAREZ. למרות שגם אני בצעירותי נהגתי מידי פעם להכנס לאתרי הזבל האלה ולא הותקפתי.

וגם אם קרה מקרה שנכנס לי איזה קובץ למחשב, תמיד היה אנטי וירוס שעזר לי, או פיירוואל יש היום גם.

ובכלל יש את ההגנה של IE לפופאפים שעוזר לי מאוד (וגם תמיד אפשר להוריד גוגל TOOLBAR).

אז זה נשמע לי קצת שטותי לצחוק על האקספלורר. כי הרבה משתמשים בו. והרבה רגילים אליו.

ומי שיודע להתעסק במחשב ולהשתמש בחוכמה ולא להריץ מלא שטויות במחשב לא יפגע בעוד שטויות.

אני אישית התקנתי פיירפוקס, ובכמה מקרים הוא הציל אותי שהיו בעיות לאקספלורר.

אבל הממשק שלו ממש מוזר לי, וזה כנראה כי אני רגיל לאקספלורר. והיה לי מוזר שלחצתי למשל קליק ימני אז התפריט שונה.

וגם קבלתי ממנו רושם לא ממש חיובי בפעם הראשונה שהעברתי את העכבר על הלינקים באתרים וזה לא הפך ליד כזאת

וזה שיגע אותי כי הייתי רגיל..וחלק מהלינקים לא פעלו והשם יודע מה..

פורסם

תירא גם אופנים בהתחלה ניראים מפחידים ומוזרים

הרבה פחדים זה מהלא נודע

לשועל יש הרבה דברים נחמדים שאין באקספלורר הרישמי(בטח גם לו יש תוכנות עזר)

וזה שאתה יכול להוריד לו תוספים בקלות וליקרוא מה כל תוסף עושה זה מה שחסר באקספלורר זה והעינין שרוב הווירוסים מיוצרים לאקספלורר

פורסם

השואל מבלבל גם אותי אני רגיל להישתמש באוונט למרות כל הרוגלות והכל

אגב באוונט נכנס רוגלות כמו באקפלורר??

פורסם

כן

ושוב, בפעם המליון

יותר נוח לך IE, אין בעיה. אף אחד לא מכריח אותך.

פורסם

נכון.

כל אחד ומה שהוא אוהב ורגיל.

אז למה יש פה תגובות של "איכס איזה לא מבינים אתם, מזה IE? גועל נפש".

מיותר, לא? ::)

פורסם

שמע, קשה להכחיש.

בכל זאת FF זאת האליטה ו-IE ישאר לפשוטי העם ;D

פורסם

לגיטמי לגמרי.

לכל דבר יכול לצאת דבר חדש יותר טוב.

ויכול להיות באמת שFF יותר טוב, לא אכחיש את זה.

אבל עם הניסיון המועט שלי איתו לא ממש התחברתי אליו.

אם אני אשתמש בו בכל זאת אני אתרגל ולא אוכל לראות את הIE כמוך וכמו עוד משתמשים פה.

הכל עניין של הרגל או של משיכה ראשונית. ;D ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים