פורסם 2006 בינואר 319 שנים מי פה עוד משתמש באקספלור בסטוק ? אני משתמש בפיירפוקס ובאוונט שמבוסס על אקספלור אבל עם כל מיני שדרוגים שאני כבר לא יכול בלעדיהם
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר תאמת.... אקפלוראר ישאר לעד לא משנה מה יעשו ומה יומרו למה?: כי משתמשים ממצעים לא צריך אתזה וגם לא יודעים על זה
פורסם 2006 בינואר 319 שנים הFF תופס תאוצה..מידיי חודש יותר ויותר מישתמשים עוברים ל FF...אםמיקרוסופט לא יעשו שום דבר בנידון (וזה בדיוק מה שהם עושים - שום דבר) האקספלורר יעלם עוד שנה -שנתיים.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים הפיירפוקס טוב יותר רק בגלל שהוא מהיר יותר... הוא לפעמים מבלגן אתרים ולא נוח להשתמש בו...(לא תמיד)
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אני גם מעדיף תשועל אבל צריך ליזכור שרוב האנשים שגולשים באינטרנט לא מבינים הרבה בתוכנות ומחשבים ומיבחינתם מה שיש להם מותקן זה מה שיש ביכלל(יצא לי ליראות מספיק אנשים שמפחדים מימחשבים)ככה שהאקספלורר לא יעלם כל כך מהר
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מי משתמש ב-E זה אחד הדברים הכי גרועים שיש בעולם!!!אני אוהב להשתמש ב-Maxthon
פורסם 2006 בינואר 319 שנים עד שלא תקום מערכת הפעלה שלא תיהיה מבוססת על IE אזIE תמשיך לשלוט מה אתה אומר : ואני חשבתי שכבר יש מערכות הפעלה שהם לא וינדווז כניראה שטעיתי אגב, לא רק עובדי מיקרוסופט אומרים את זה. גם אחד המפתחים הראשיים של IE פירסם שהוא עבר לשועל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.