פורסם 2006 בינואר 219 שנים לילה טוב שוב כמה שאלות1. איך יודעים אם לוח או מעבד או זכרון מתאים לאובר קלוק?2. איזה יצרנית כרטיסי מסך הכי טובה היום?3. האם לABIT לMSI ולDFI יש לוחות טובים (בכללי לא קשור למחיר)4. AMD ATHLON 3800 מה הMHZ שלו? (הבנתי זה קצת ששונה מאינטל)5. למה סלרון D כל כך קשה להשגה והאם הוא טוב?6. למי יש זכרונות טובים אני מדבר על חברות כמו סמסונג קינגסון..?7. איזה יצרנית ציפסט הכי טובה היום בשוק (אני מדבר בכללי)?8. איזה דיסק קשיח מומלץ לקנות היום של איזה חברה? (לפי מה שאני הבנתי WD)שאני שואל על חברות מי הכי טוב אני מדבר בערך מי היצרן הכי אמין ומשתלםטוב מחר יש בית ספר :-\לילה טוב ותודה מראש
פורסם 2006 בינואר 219 שנים 1.עפ"י ביקורות ונסיון של אחרים (יש גם עניין של מוניטין של חברה, יש חברות שמשקיעות יותר בשביל אוברקלוקינג)2.כרטיסי מסך עם אותו צ'יפ לרוב הם שקולים, יש חברות שמציעות קירור טוב יותר כמו EVGA3.כן, כן וכן4. שני מעבדים, כל אחד במהירות 2000 מגה הרץ וחצי מגה זכרון מטמון5.לא יודע אבל הסמפרון טוב יותר חוץ מבאפשרות השדרוג6.OCZ,CORSAIR,MUSHKIN,GEIL לOC. לצרכים רגילים כולם מצויינים7.הביצועים די שווים, המובילות הם NVIDIA לAMD ואינטל ל(נחש)8.כולם טובים, מומלץ SATA2 עם NCQ
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר 1.עפ"י ביקורות ונסיון של אחרים (יש גם עניין של מוניטין של חברה, יש חברות שמשקיעות יותר בשביל אוברקלוקינג) 2.כרטיסי מסך עם אותו צ'יפ לרוב הם שקולים, יש חברות שמציעות קירור טוב יותר כמו EVGA 3.כן, כן וכן 4. שני מעבדים, כל אחד במהירות 2000 מגה הרץ וחצי מגה זכרון מטמון 5.לא יודע אבל הסמפרון טוב יותר חוץ מבאפשרות השדרוג 6.OCZ,CORSAIR,MUSHKIN,GEIL לOC. לצרכים רגילים כולם מצויינים 7.הביצועים די שווים, המובילות הם NVIDIA לAMD ואינטל ל(נחש) 8.כולם טובים, מומלץ SATA2 עם NCQ תודה ובקשר לשאלה 4 התכוונתי למעבד רגיל של איי אמ די לא כפול ליבה נגיד sempron 2800 אז מה הוא 2800 מגה הרץ או מה? בקשר לשאלה 8 התכוונתי לחברות ובקשר לשאלה 7 אינטל ושוב תודה
פורסם 2006 בינואר 219 שנים הסמפרון 2800 הוא 1600 מגה הרץהאת'לון 3800 הוא 2400 מגה הרץבקשר לדיסקים הקשיחיםכל החברות טובות, אין אחת שעדיפה באופן מובהק
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר הסמפרון 2800 הוא 1600 מגה הרץהאת'לון 3800 הוא 2400 מגה הרץבקשר לדיסקים הקשיחיםכל החברות טובות, אין אחת שעדיפה באופן מובהקשוב תודה ;Dאיך יודעים בקשר למעבדים?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים ככה אתה יודע...!! אם אתה לא זוכר...http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מה המהירות של המעבדים של איי אמ די הרי זה לא רשום כמו במעבדי אינטלגם במעבדי אינטל זה כבר לא רשום
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר אממ לא יודע אבל ברוב הדגמים כן רשוםדרך אגב חחח אתה קרוע רצח בן כמה אתה?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים כל הדגמים החדשים שלהם הם בשיטת מספור זהההדגם כבר לא מכיל את המגה הרץ של המעבד.קרוע? אני? למה?בסה"כ ילד בן 14
פורסם 2006 בינואר 219 שנים ד"א בדירוג 3800 קיימים שני דגמים:X2 3800 עליו אפשר למצוא מידע גם ב"נבחרי השנה"ולו יש שתי ליבות וכל אחת במהירות 2GHz כמו שאמר עומריVenice 3800 שעליו אפשר למצוא ביקורת באתרובו יש ליבה בודדת במהירות 2.4GHzוההארדיסקים של Hitachi / Samsung עדיפים בתקן SATA IIוזה שכתוב באתרים שונים את המהירות זה לא אומר שהיא מצוינת (מלשון לציין) מבחינת אינטלאינטל מכירה רק שיטת מספור ישנה (3 ספרות כאשר הראשונה מציין סדרה, השניה תדר, והשלישית שיפורים) וחדשה (עם אות ו-4 ספרות, כאשר האות מציינת רמת צריכת חשמל, הספרה הראשונה מציינת מספר ליבות, השניה ביצועים והאחרונות שיפורים)
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר כל הדגמים החדשים שלהם הם בשיטת מספור זהההדגם כבר לא מכיל את המגה הרץ של המעבד.קרוע? אני? למה?בסה"כ ילד בן 14לא יודע עם הדותה ז שטות מצחיקה כזאת ;Dגם אני בן 14 מאיפה אתה (אם מותר לשאול)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.