עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה למדפסת

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות מדפסת איכותית, זולה, אמינה ועם ראשי דיו זולים אם אפשר , תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אם לא חשוב לך הדפוסת צבע ואתה צריך בעיקר הדפסות טקסטים -אני ממליץ ללכת על מדפסת לייזר,

לי יש את המדפסת XEROX PASHER 3130 -בערך שבועיים ויבנתיים אני מרוצה ממנה מאוד,רק מה היא דיי יקרה,אתה יכול לקחת את הדגמים היותר זולים:3121 מומלץ כי הוא מגיע עם טונר מלא-אם תמצא אותו כומבן(שים לב ש3122 מגיע עם שליש טונר) וגם ה 3116 מומלץ אבל גם הוא מגיע עם שליש טונר~1000 דפים

אם חשוב לך הדפסות צבע,קח מדפסת דיו(הלייזרים עדיין יקרים למרות שהשנה הם ירדו במחיר עוד יותר) בשום פנים ואופן אל תיקח את מדפסות אפסון החדשות-בגלל טכנולוגייה דפוקה שלהם במדפסת הדיו יגמר לך תוך שבועיים גם אם לא תדפיס כלום. מניסון אישי (כרגע המדפסת עומדת בלי שימוש).

אני לא יודע להמליץ לך על דגם ספיציפי,וכמובן אם אתה לוקח מדפסת דיו אז תיקח עם מיכלי דיו נפרדים -אבל שוב אני חוזר רק לא מדפסת של אפסון

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה :yelclap:

חשוב לי גם הצבע מכיוון שזה לשימוש ביתי... הבעיה כרגע במדפסות היא ראשי הדיו שהם מאוד יקרים ואפילו החלופיים... הראשי דיו שראיתי שהם ממש במחירים זולים למרות שהם חלופיים הם של קנון ואפסון.. זה מה שמשך את תשומת ליבי.. עכשיו אני לא מבין בגרוש במדפסות ואני לא יודע איזו מדפסת לקנות... ושוב אני חוזר ואומר שהמחיר יהיה נוח לכיס והשימוש הוא ביתי... כלומר הדפסת עבודות למיניהן, ברכות .. הבנתם את הרעיון... תודה לכל המגיבים

פורסם

אוקיי תראה אצלי המדפסת היא גם לשימוש ביתי -בעיקר הדפסת עבודות-אפשר להסתדר בלי צבע.

לגבי מדפסות דיו:

כדי שלמדפסת הראשי דיו יהיו יותר זולים המדפסת עצמה עולה יותר,זה כמו פונקצייה:

ככל שהמדפסת יקרה יותר ככה הדיו זול יותר.

ורוב המדפסות של קנון עד כמה שאני יודע יקרות

ואני שוב חוזר ואומר לך-אל תקנה אפסון!!! הדיו נגמר מאוד מהר-מה זה מהר?

פחות משבועיים

פורסם

אני ממליץ לך ללכת על הCANON 3000או 4200 ההבדל במחיר ובביצועים הוא לא קריטי בשימוש בייתי,אז לך מה על מה שנראה לך .

יש לי את ה4000 ואני מרוצה עד השמיים

הדיו לא נגמר מהר (אני מדפיס עבודות צבועניות בכמויות וכמעט שלא מחליף דיו).

הדיו מחולק על פי צבע כך שאם נגמר לך צבע כחול אתה לא צריך להחליף את כל הטיונר הצבעוני.

הדיו התחליפי הוא זול מאוד! (15-35 שח - תלוי במשלוח וכו') ושוב זה מחזיק ממש הרבה.

הוא מתריע לפני שהדיו נגמר מה שנותן לך עוד זמן מספק לקנות דיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים