עבור לתוכן

יותר פרצות אבטחה בלינוקס מאשר ב-windows(או הטמטום ב-YNET חוגג)

Featured Replies

פורסם
2005-יותר פרצות בלינוקס/יוניקס מ-Windows

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193631,00.html

מה שמעניין יותר, ו-YNET "שכחו" לספר לנו זה שאכן יש יותר פריצות בלינוקס אבל זה רק אם לוקחים את כל הפריצות בכל מערכות לינוקס/יוניקס ודארווין(mac os) יחדיו ::)

פורסם

HUH ?

דווקא נראה שהם ממש לא שכחו..

א. ככה CERT סיווג את זה, מה אתה רוצה מ YNET ?

ב. דווקא YNET ציינו בכל מקום שזה כל מערכות הפעלה יוניקס/לינוקס (כולל MACOSX)...

ג. גם אם תסתכל ברשימה, הרוב המוחץ של הדברים הם או שייכים ללינוקס, או שהם דברים שפשוט רצים על כל מערכות ההפעלה יוניקס/לינוקס ולכן סווגו ככה...

מה שמצחיק בהודעות האלו זה כל ה TALKBACKS :)

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לקרוא את הכתבה עם כל הניואנסים הקטנים שלה

א. הכותרת - כותרת מטעה לגמריי

ב.

מדובר בנתונים מפתיעים למדי, מאחר ו-Windows והתוכנות המבוססות עליה, כמו הדפדפן אינטרנט אקספלורר, נחשבות - הן בעיני מומחים והן בעיני המשתמשים - לפגיעות יותר מבחינת אבטחה לעומת תוכנות קוד פתוח או כאלה המבוססות על UNIX.

מה בדיוק מפתיע פה?

לוקחים מערכת אחת ומשווים לעשרות

אלו רק שתי דוגמאות שמראות כיצד ניתן להטעות מבלי להגיד שקר אחד

פורסם
  • מחבר

וואי, ומה בדיוק קופץ פה ברקע? :o

אין לי מושג :nixweiss:(FF ;D)

פורסם

שוב, אל תבוא בטענות ל YNET, אלא ל CERT (הכותרת שלך). ויותר חשוב... תסתכל על הרשימה שיש שם.. כמה דברים הם בלעדית ללינוקס ? פשוט רוב הדברים רצים גם על לינוקס וגם על יוניס, אז זה ביחד...

פורסם

אין לי מושג :nixweiss:(FF ;D)

;D ;D ;D

ברור, עכשיו נזכרתי.

פורסם
  • מחבר

שוב, אל תבוא בטענות ל YNET, אלא ל CERT (הכותרת שלך).

אני לא בא בטענות ל-CERT כי הם לא קבעו שום so called "עובדה" ולא נתנו שום כותרת דמגוגית.

הם בסך הכל נתנו רשימה.

אלו שהטעו את הציבור ע"י כתבה מגמתית, הם YNET ולכן אני בא אליהם בטענות.

פורסם

טוב... אני מניח שאפשר להסתכל על כל דבר ולהגיד את זה... (הסמיילי עם הפרצוף של לא מבין מה אתה רוצה)

בכל מקרה, אני לא רואה כלכך את הבעיה.. אפשר לחשוב שעיתון רגיל או ONLINE לא רושים כותרת דמגוגית.. זה התפקיד שלהם..

פורסם
  • מחבר

לדעתך, זה התפקיד שלהם.

לדעתי, הם צריכים להיות אובייקטיבים ולא להפציץ בכותרות דמגוגיות וכתבות מגמתיות.

וזכותי להתלונן.

פורסם

רון, באמת תגובה מאוד בוגרת

(אני גם לא מבין מה הביג דיל)

פורסם

אין לי בעיה, אבל למה ספציפית על זה ? כאילו לא מספיק כל בוקר לפתוח את הכותרת של ידיעות אחרונות ולראות אינסוף כאלו ? לא מספיק להסתכל ב YNET על כל הכותרת של ה 3-4 מילים שיש להם בכל הכתבות ולצאת נגד זה ?

למה סתם לקחת כתבה שהיא עוד איכשהו דווקא יותר נכונה (מה לעשות, תגיד מה שתגיד, זה מה ש CERT אומר), ודווקא להתנפל עליה...

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה, אבל למה ספציפית על זה ? כאילו לא מספיק כל בוקר לפתוח את הכותרת של ידיעות אחרונות ולראות אינסוף כאלו ? לא מספיק להסתכל ב YNET על כל הכותרת של ה 3-4 מילים שיש להם בכל הכתבות ולצאת נגד זה ?

למה ספציפית?

כי זה פורום מחשבים ככה שזה לא הגיוני שאני יתלונן על כותרות בהקשר של איכות הסביבה

אני לא מבין למה אתה יוצא ספציפית נגד מה שאני אמרתי

כל יום נפתח פה תראד על כתבה מטומטמת ב-YNET. למה שם אתה לא כותב את אותו דבר?

פורסם

כי לרוב שם מדברים על תכנים שרובם או שייכים לתכנים ש YNET עושים (כל מני כתבות וידאו מפגרות על איך להרכיב קירור ו/או דברים כאלו), או שכתבים של PCMAG ו/או YNET על נושאים מסויימים. שעם זה כבר אפשר להתווכח.

פה הם פשוט מתבססים/כותבים משהו שאתר אחר (CERT) פרסם שכמה שמנסים להפוך את זה, זה הממצאים שלו, וזה נראה לי לא נכון להגיד ש YNET עשו עבודה לא טובה..

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרתי,

זכותך לחשוב שהם עשו עבודה טובה

זכותי לחשוב שלא, ומכיוון שזאת מדינה חופשית, זכותי גם להתלונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים