פורסם 2006 בינואר 219 שנים שלום,אני רוצה לשים מחשב בסלון ולהשתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים.הבעייה שהמרחק בין המחשב לשולחן הוא משהו כמו 3.5-4 מטר, והבנתי שהסטים ה"רגילים" טובים ל-2 וחצי מטר או משהו כזה.אני יודע ש bluetooth יפתור לי את הבעיה אבל הוא יקר (700-800 שקל לסט נורמלי של מיקרוסופט או לוגיטק)יש איזה פתרון אחר (בתקציב של כ-500 ש"ח) ?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מבוססי תדרי רדיו (RF) לא מגיעים רחוק מאודמהנסיון שלי הם גם במרחק של 2 מ' לא היו כל כך טוביםלכן האופציה היחידה שלך זה כבל מאריך או BlueTooth
פורסם 2006 בינואר 219 שנים עשיתי בדיקה.יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק רגילה לגמרי וחדר של 3.4 מטר אורך. שמתי את המקלדת בקצה אחד ואת המקלט בצד שני ועבד מעולה.לגבי העכבר אין לי מושג הוא מת ממזמן.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים גבר שמשתמשים ביציאת וידאו אז לא רואים חד ואיכותי כמו בכל מסך וגם יהיה קשה לתפקד עם מסך רגיללי יש כזה דבר על LCD ורואים ליגה כמו מסך רגיל של מחשבומחשב אחר שחיברתי לטלוויזיה רגילה כאילו אז ראו מסריחתבדוק את זה
פורסם 2006 בינואר 219 שנים המרחק מאוד תלויי בחומרה הספציפית.למשל ה MX1000 (עכבר RF) פועל יפה מאוד מ 5 מטר - דרך הקיר!
פורסם 2006 בינואר 419 שנים תלך לחנות ותגיד להם מראש שאם זה לא יתאים לך אתה מעוניין להחליף. אם הם מסכימים, תנסה עד שתמצא משהו טוב.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר רעיון טוב, זה כנראה מה שאני אעשה - אבל קודם אני אשאיל כמה סטים מחברים/משפחה, אולי במקרה יהיה משהו טוב תודה לכל העונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.