עבור לתוכן

סיפור לשנה החדשה

Featured Replies

פורסם

אז ככה. אצל הרוסים אומרים שאיך שאתה פוגש את השנה החדשה - כך גם תבלה אותה (בגלל זה אנחנו כל הזמן שיכורים...). עכשיו לי היה ראש-שנה אזרחית מאד משונה אם כי מאד משעשע. אז הנה, סיפור קצר, מצחיק עם מוסר הסכל וקוראים לו "אם אני לא יכולה לזיין לך את הצורה אני כבר אמצא איך לדפוק אותך" וכך הוא מתחיל:

אז אתמול לא היה לי כוח לאף אחד. אפילו סרבתי ללכת להופעה של SKAZI כשהחבר הכי טוב שלי הציע לי כרתיס חינם... פשוט ככה. ותכלעס, מה רע בלבלות לבד לפעמים? פוגשים אנשים חדשים וזה, ורוב החברים שלי מפחידים אנשים... הגעתי למייקס פלייס באיחור עצבני, לקראת 11 בלילה והמקום היה עמוס מתמיד ואיכשהו בנס נתפנה לי מקום ליד הבר - "הערב כבר התחיל טוב" חשבתי לעצמי. קיוויתי לראות פרצופים מוכרים של אנשים שהכרתי בתיכון אבל לא שמרתי איתם קשר משום מה. סתם, הייתי מוקפת ביותר מדיי אמריקאים ועוד מהדרום... איזה גולש אהבל מדרום קליפורניה אמר לי שבחצות יש לו שוט ייגרמייסטר וזוג שפתיים בשבילי. לא התרשמתי ואמרתי לו שאם הוא צרייך לשדל נשים עם אלכוהול בשביל נשיקה אז קשה לי לדמיין מה הוא עושה בשביל לקבל muff... לוזר.

בחצות עמדתי על הברכיים על כיסא הבאר שלי (כדי לא להמחץ) והרמתי כוס שמפניה גבוה גבוה כמו כולם וספרתי לאחור - לצווארי השתלשל איזה קישוט מעניין כזה שנפל עליי באמצע החיים. ספרנו, הרמנו כוסות, צעקנו "ווהוו!". לפתע פתאום בחור ממש חתיך תופס בקישוט הזה על הצוואר שלי, מושך אותי אליו ומנשק אותי. לא ציפיתי לזה, אבל אמרתי חפיף - הוא לא נראה כמו טרול ואין לו הרפס. חייכתי יפה ואמרתי "שנה טובה", הסתובבתי בחזרה והמשכתי לשתות. הוא חזר והתחיל לדבר איתי. בסדר, נדבר... אז הוא ביקש ממני להתלוות אליו לפאב אחר, פחות צפוף לכמה סיבובים. באמת כבר כולם היו בתחת של כולם שם והיה מזה צפוף וחוצמזה אני לא אגיד לא למשקה חינם אז אמרתי סבבה. בדרך כל כספומט נתגלה כריק ותהיתי איך לעזזל אני אחזור הביתה. בינתיים בפאב הבחור הזמין 2 בירות וצ'ייסר וויסקי בשבילי (איכ, אני אלרגית). עוד מבלי ללגום מהמשקה שלו הוא כל הזמן ניסה לשכנע אותי לבוא אליו הביתה (ובטח לא בשביל לשחק דוקים...). ממש לא נראתה לי ההצעה שלו אז אמרתי שאין מצב ובטח לא באוטו ובטח לא אחרי כל מה שהוא שתה... באותו רגע הוא הבין שפוסי לא יצא לו מזה אז הוא אמר שהוא "הולך לקנות סיגריות". אני מה אכפת לי, המשכתי לשתות... בשלב מסויים הבנתי שהאידיוט לא הולך לחזור וחשבתי יופי, יש לי 2 בירות, זה יספיק לי בערך עד שחברים שלי יסיימו לחגוג במקום אחר ויקחו אותי הביתה. תוך כמה דקות אירחו לי חברה 2 מהגרים מקסימים מגרמניה ועוד קנדי אחד. סיפרתי להם מה קרה, הם אמרו "איזה מנייאק, לא יפה, בלה בלה" ולבסוף ישבו איתי יחד, הרצנו צחוקים ושרנו שירים בגרמנית מהסרטון WERNER. היה ממש סבבה. כשאחד מהם הבין שאין לי איך ממש להגיע הביתה הוא הציע לי לישון אצלו. הוא נראה לי טיפוס בלתי-מזיק (וגם חתיך משו) אז אמרתי סבבה. לפני שהחלטנו ללכת, המלצרית ניגשה אלינו וביקשה ממני שאשלם על הבירות והוויסקי שהבחור הראשון הזמין... חשבתי "זובי אני אשלם על מה שלא הזמנתי". ואז נזכרתי שהמנייאק עבד שם פעם והם מכירים אותו אז אמרתי "רק רגע, תרשמי את זה על החשבון של XXXX (הכנס שם בדוי)... זה וסיבוב לכל מי שנמצא בחדר הזה." >:D

שתהיה לכם שנה טובה ושלא יעבדו עליכם ושלא תעיזו לתת לבני-זונות כאלו להמלט בלי עונש!

פורסם

וואו ניראה שיהיה לך אחלה שנה חדשה!

אני יצאתי עם חברה שלי, חבר וחברה שלו, שתינו 3 Corona Extraו 2 Tuborg אדום,ואז למסיבה,זה בערך הכול,סה"כ היה אחלה!

פורסם

אשכרה מנייק....

להבריז זה דבר אחד, אבל לתקוע את הבחורה עם כל החשבון???

אגב, על איזה קישוט מדובר?

to the record: אני את השנה החדשה פתחתי עם קפה מחוזק ותרגיל מעצבן ב"תכונות מכאניות" :-[

אגב #2: אל תקנו וודקה "פינלנדייה" מ"מעדני מניה"! זה וודקה לא אמיתית, ומסוכנת לבריאות! (קפאה לי במקפיא תוך לילה, עשתה לי את ההאגאובר של החיים אחרי חצי כוס- 100g, ואני רוסי ככה שזה צריך לתת לכם איזה מושג עד כמה ה"וודקה" גרועה... )

פורסם
  • מחבר

תראה, יש גברים שחושבים שהם מתנת האל לנשים וכשהם מגלים שלא הם הופכים את עורם ומראים את פרצופם המכוער. בסוף הלכתי עם הבחור השני, ישנתי אצלו, התקלחתי והלכתי הביתה להחליף ולעבודה. חבל שלא לקחתי מספר טלפון... אני יכולה להיות מטומטמת לפעמים.

קישוט? לא יודעת איך בדיוק קוראים לזה בעברית, מעין שרשרת כזאתי. משורה קוראים לזה ברוסית. כזה דבר כמו בתמונה:

619.jpg

פורסם

אא, זה... :lol:

איזה טריק מטומטם... לא חשבתי שאחרי "תפוס אותי אם תוכל" הדברים האלה יעבדו על בחורות :P

אבל מצד שני... שתייה חינם זה כבר משהו אחר :nixweiss:

סיבוב של מה הזמנת לכולם בפאב השני ::)

<מתגעגע לאווירה של חג המולד... יולקי, קישוטים, דאד מארוז שמחלק מתנות לילדים שעוברים ברחוב.... the good old days>

פורסם
  • מחבר

תפוס מה? טוב לא יודעת. פשוט אמרתי שכולם יקחו מה שבא להם, לרשום את זה על החשבון שלו והלכנו משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים