פורסם 2006 בינואר 119 שנים היימישהו מכיר דרך להכניס סמן/תג בלתי נראה לעין בתמונה ??לא כדי למנוע העתקות אלא יותר כדי להוכיח מקור למי שעשה את התמונהוהכוננה היא לא לwatermarkתודה
פורסם 2006 בינואר 119 שנים אני מצטרף לשאלה...אבל נראה לי שאי אפשר... או שאפשר אבל אפשר להוריד את זה...מה זה WATERMARK?
פורסם 2006 בינואר 119 שנים אם הבנתי נכון איפשר בפוטושופ ולשחק עם האופטיות ויש גם סגנונון שקופים שלא פוגעים בתמונה.. ( אני יכול לשלוח לך אם תבקש באייסי)אם אתה רוצה איפשר גם להשתמש באפשרות של המודס הכי טוב אוברלי..
פורסם 2006 בינואר 119 שנים מה רע בwatermark? זאת הדרך הכי בטוחה וקלה, ככה לא יכולים לערוך לך את הסימן בלי לפגוע בתמונה עצמה בכל מקרה אפשר בפוטושופ לעשות file > file info ולהכניס לשם את פרטי היוצר, וזה נשמר בפורמטים כמו JPG,PNG (לא ניסיתי באחרים)אבל מצד שני זאת לא בעייה למישהו לפתוח את התמונה ולשנות את הפרטים באותה דרך ..
פורסם 2006 בינואר 119 שנים מה? להוריד watermark? תלוי בגודל\כמות\שקיפות שתשיםאם למישהו יש סבלנות לשבת ולהוריד watermark טוב בצורה מקצועית שלא תשחית את התמונהאני מאמין שהוא יכול ליצור משהו טוב בעצמו ולא לגנוב ;D
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר הבעיה עם watermark שזה פוגע בתמונהלכן הכוונה של סימון זה לתמונות עובדות לתמונות שבשימושבטוח יש דרך להטביע סימון בלתי נראה לעין :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.