עבור לתוכן

Intel Admits Pentium M Is Pentium III!!!

Featured Replies

פורסם

זה היה סוד גלוי

אם אני לא טועה אפילו ב IDF האחרון בישראל אחד המרואיינים הודה שה Pentium M הרבה יותר קרוב ל Pentium 3 מאשר ל Pentium 4

פורסם

כמו שליאור אמר.... מה הסיפור???

זה היה ידוע כבר מזמן שהבסיס של PM היא אותה ארכיטקטורה P6 (נידמה לי) שהיתה בשימוש של INTEL עוד מימי P PRO נידמה לי.....

פורסם

זה היה ידוע עוד לפני שהם התחילו בכלל למכור אותם שהם מבוססים על ה PIII.

פורסם

זו אומנם הכרזה גסה וקיצונית, אך האת'לון המקורי הוא למעשה בבסיסו P6 "מתוקן", "משופץ" ו"מחוזק". אין זה פלא שגם אחרי שהפנטיום 3 קאטמאי והאת'לון פלוטו התגלגלו ועברו שינויים כל כך רבים מאז הצגתם, הם עדיין משתווים (או "they scale" אם תרצו) זה לזה כשמהירות שעונם זהה, שלא כמו מול הפנטיום 4.

פורסם

זה מראה משהו: הפנטיום 4 לא היווה מציאה גדולה לעומת פנטיום 3 : חוץ ממהירות שעון גבוהה יותר ו SSE 2, אם תשוו בין שני המעבדים באותה מהירות שעון הפנטיום 3 יעקוף אותו בביצועים, סדרת הפנטיום 3 טולטין היתה מעולה רק חבל שמעט מדי מאוחר מדי, אם היו ממשיכים לשווק אותם ובמחיר סביר הם היו נמכרים וגם נותנים לפנטיום 4 בראש.

פורסם

זה מראה משהו: הפנטיום 4 לא היווה מציאה גדולה לעומת פנטיום 3 : חוץ ממהירות שעון גבוהה יותר ו SSE 2, אם תשוו בין שני המעבדים באותה מהירות שעון הפנטיום 3 יעקוף אותו בביצועים, סדרת הפנטיום 3 טולטין היתה מעולה רק חבל שמעט מדי מאוחר מדי, אם היו ממשיכים לשווק אותם ובמחיר סביר הם היו נמכרים וגם נותנים לפנטיום 4 בראש.

ידוע שהטולטנים היו תותחים. :xyxthumbs:

כל הבחירה של אינטל בטכנולוגיית NETBURST היתה מטעמים שיווקיים. קל להסביר שכל שיש יותר MHZ המעבד יותר מהיר (אבל כמה שזה לא נכון.....)

פורסם

ידוע שהטולטנים היו תותחים. :xyxthumbs:

כל הבחירה של אינטל בטכנולוגיית NETBURST היתה מטעמים שיווקיים. קל להסביר שכל שיש יותר MHZ המעבד יותר מהיר (אבל כמה שזה לא נכון.....)

מן הסתם שזה היה שיווקי בלבד...

הרי כל עוד AMD לא היוו תחרות לאינטל אינטל היו צריכים להכפיל את המכירות, ומה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? לדבר אל חסרי המושג בתחום. כלומר, ההורים.

ברגע שההורים שלך חושבים שכמו שבמכוניות ככל שיש לך יותר כח סוס, או במקרה שלנו מגה"ץ, אז האוטו או המעבד עובדים מהר יותר וטוב יותר.

ברגע שAMD הוכיחו שלא רק מהירות השעון(מס, כוחות הסוס) קובע אינטל נכנסו לבעיה, כל מה שנשאר לAMD זה לשפר את התדמית שלהם עוד קצת, כדי שגם ההורים חסרי המושג יבינו מה באמת יותר טוב.

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה. מה איכפת להם שזה מבוסס על פנטיום 3?

הוא שונה בצורה אדירה, הוספו לו דברים, הוא עובד הרבה יותר טוב מפנטיום 4, אבל מה? עדיין מישהו חייב להתלונן. כל החברות האלו קרציות ענק.

אני אומר:

זה עובד? זה עובד טוב? אומרים יופי ושותקים.

ואל תגיד הורים חסרי מושג P: אבא שלי יודע ש AMD יותר טוב D:

פורסם

מן הסתם שזה היה שיווקי בלבד...

הרי כל עוד AMD לא היוו תחרות לאינטל אינטל היו צריכים להכפיל את המכירות, ומה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? לדבר אל חסרי המושג בתחום. כלומר, ההורים.

ברגע שההורים שלך חושבים שכמו שבמכוניות ככל שיש לך יותר כח סוס, או במקרה שלנו מגה"ץ, אז האוטו או המעבד עובדים מהר יותר וטוב יותר.

ברגע שAMD הוכיחו שלא רק מהירות השעון(מס, כוחות הסוס) קובע אינטל נכנסו לבעיה, כל מה שנשאר לAMD זה לשפר את התדמית שלהם עוד קצת, כדי שגם ההורים חסרי המושג יבינו מה באמת יותר טוב.

לא ממש מדוייק:

מה יותר טוב/חזק-

AMD 3000 1.8GHZ

או

AMD 3000 2.7GHZ

?

מהירות השעון כן קובעת אבל פשוט במעבדים שבנויים מאותה טכנולוגיה ומעבדי INTEL בנויים בצורה שונה ממעבדי AMD.

פורסם

"מהירות שעון לא קובעת" זה מנטרה שהיא קיצור של "מהירות שעון לא קובעת כאשר משווים מעבדים בארכיטקטורה שונה"

זה שאנשים בוחרים לקצר משפטים תוך כדי השמטת מידע חשוב זה משהו אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים