עבור לתוכן

מה דעתכם על המחשב הבא intel

Featured Replies

פורסם

אני קראתי את הטרד והדבר האחרון שאני יכול להגיד זה שהתוצאה של כל מה שכתוב שם (כולל דעתו של אחראי פורום תצוגה), היא שהכרטיס הזה מומלץ. בדיוק ההיפך הוא הנכון.

אני לא הייתי קונה אותו. יש עוד הרבה דברים שמשנים חוץ מהליבה כמו איכות הלוח, איכות הזכרונות, ופרמטר לא פחות חשוב - תקופת האחריות.

• תגובות 39
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SnakeBite

הייתי לוקח מעבד 820 של אינטל (2.8GHz כפול ליבה)

הייתי יורד בספק אפילו ל FSP 400W GLN שעולה בערך 170 שקל פחות

הייתי לוקח את הלוח Asus P5WD2-E Premium שמבוסס על צ'יפסט יותר חדש ויהיה עדיף במקרה של אוברקלוק

במקרה שאין אוברקלוק הייתי מעדיף בכלל לרדת ל Gigabyte 8I945P-G ולחסוך כאן 700 שקל

הייתי לוקח מארז אחר (אם כבר על איכות, אז Lian-Li או CoolerMaster WaveMaster זה הטובים ביותר שיש בארץ כרגע)

הייתי עולה לזכרונות DDR2-667MHz גם עם המותג נראה פחות נחשב

הייתי בהחלט עולה בכרטיס מסך לחברה נורמלית

והייתי משקיע יותר בציוד ההיקפי

ומסך לפחות LG F700B/P בתקציב כזה

סה"כ אמור לצאת לך יותר זול ב-לא מעט

משם עדיף כבר לשדרג במסגרת התקציב ל X2 3800 ולוח nForce 4 Ultra

אינטגרל

אני עבדתי רק על הכרטיסי Low-End של GIL, וכן הם גרועים

פורסם
  • מחבר

חחחח אתה מצחיק אתה...מה השארת לי מהמחשב??

החלפת לי כמעט הכול...

פורסם

SnakeBite

הייתי לוקח את הלוח Asus P5WD2-E Premium שמבוסס על צ'יפסט יותר חדש ויהיה עדיף במקרה של אוברקלוק

במקרה שאין אוברקלוק הייתי מעדיף בכלל לרדת ל Gigabyte 8I945P-G ולחסוך כאן 700 שקל

הייתי לוקח מארז אחר (אם כבר על איכות, אז Lian-Li או CoolerMaster WaveMaster זה הטובים ביותר שיש בארץ כרגע)

אינטגרל

תכלס אני מסכים עם ליאור בכל מילה...המפרט שלך הוא בזבבזני..

בקשר למארז אני הייתי לוקח של קומפלוקיס אחלה מארז.. ובאמת יורד לספק שהוא הציע לך ואם לא אז לאנרמקס 420..

עדיף לך להשקיע עוד 200 - 100 שקל ולקנות כרטיס עם חברה high end ולא low end

lol

פורסם

החלפת לי כמעט הכול...

ואני במקומך הייתי מקשיב לו :)

פורסם

החלפת לי כמעט הכול...

יש סיבה לזה

פורסם
  • מחבר

SnakeBite

אינטגרל

אוקיי עכשיו אני יתיחס ברצינות למה שאמרת פה ליאור

1. אין את הלוח אם הזה בארץ Asus P5WD2-E Premium בדקתי..ואמרתי לך כבר בתחילת הטרד את זה...ואתה לא מקשיב...אם תמצא יכול להיות שאני יקנה...וגם אם יש הוא עולה יותר משלי...ומה שרצינו כאן זה לחסוך...

2.בקשר לספק..זה אתה המלצת לי על החברה הזאת בדיון על ספקים שאמרתי לך שאני רוצה לקנות ספק פשוט של 400w ב 90 שקל...אולי צדקת כי קראתי שהם סוסי עבדוה הספקים האלו אז שמתי...אבל 400 לא מספיק...המינימום בשביל כ. מסך מסדרת 7800 זה 450 ומכיוון שאין 450 בחברה הזאת..ובאיכות הזאת הלכתי על ה 500w (גם אני מסכים שהוא יקר..אבל מה לעשות...על איכות משלמים)

3.אני די סגור על הקטע של המארז אז רד מזה..אני לא הולך להחליף לא משנה מה תגיד...בקטע הזה אני לא דן איתך...כי אני פשוט רואה שאין עם מי לדבר הזכרתי לך כמה פעמים כבר בתחילת הטרד שאני רוצה לשדרג בעתיד לקירור מים ואין במארזים שלך גם מאוורים וגם אפשרות לקירור מים ובטח שלא עיצוב..מה שאני מאוד רוצה.

4.בקשר לזיכרון...אמממ..אני מוכן לשמוע...יש משהו בדברך..פשוט אני רוצה תזמונים טובים וזה מה שמצאתי הכי טוב במחיר נוח (655) בתזמונים של 4-4-4-8.

5.בקשר לדגם הראשון שנתת של המסך lg f700b הצעת לי אותו ובדקתי בכובד ראש...וראיתי שאומנם הציון הסופי הוא 4 כוכבים שזה לא מעט אני מסיכים אבל יש שם לא מעט תגובות של כוכב אחד שאמרים אותו דבר מה שקצת חשוד....

בקשר לדגם f700p גם המחיר שלו יקר...1000~ וגם שם יש תגובות חשודות...אמנם מעט מהקודם אבל המחיר...מוגזם לטעמי...

אני אגיד לך מה שאני מחפש אני מחפש מסך שיהיה בצבעי כסוף ושחור ושיהיה זול יחסית וגם שיהיה לו מקודם ישר עליו שאני אוכל לשים עליו רמקול אם תמצא לי בגבול המחירים שלי אפילו עם קצת חריגה...תציע ואני אולי אקח...אני אישית אם כבר הייתי מחליף הייתי מחליף למסך samsung כי הם ידועים שהם איכותיים גם יותר מ lg

6. בקשר ל amd athlon כנראה לא הבנת...אבל אני לא רוצה amd ... יכול להיות שהם מהירים והכול ובטח שיותר זולים אבל אני אל רוצה...סתכל גם על כותבת של הטרד.. "מה דעתכם על המחשב הבא intel" לא amd.

7. בקשר לכרטיס מסך אני אשקול את זה ברצינות אם כי אני לא יודע אם אני אמצע בגבול המחירים שלי משהו יותר טוב...

מקווה שהבנת...

עידו

פורסם

SnakeBite

1. הצעתי את ה 8I945P-G

2. בקשר לספק לא חייב 450W, בכלל לא, הדרישה היא 22A ב 12V

3. אפשרות לקירור מים קיימת בכל מארז, יש פאנל קטן לחריץ PCI שדרכו יש כניסה ויציאה של צנרת אם הקירור חיצוני. זה מאוד לא חכם לקחת מארז ממוצע במחיר מפוצץ בשביל אופציה שקיימת בכל מארז בשקל עם תוספת של חתיכת ברזל ב-40 שקל

5. במסכים לא חוסכים, זה פשוט אחד מהדברים שפשוט לא עושים, בטח לא בשביל כרטיס מסך יותר חזק או לוח אם כזה או אחר

ד"א ה LG וה ViewSonic E70F Plus הכי איכותיים שתמצא CRT 17 היום

6. בעוד 200 שקל יש Leadtek

בטח יותר טוב

פורסם

זה נראה לי יהיה טוב אחרי כל השינוים שאנשים הציעו הנה

Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB 1150 ¤ 1

GIGABYTE GA-8I945P-G 685 ¤ 1

KINGSTON DDR II 512MB 533MHZ 320 ¤ 2

WD 160GB 7200RPM 8MB JB 525 ¤ 1

GIGABYTE 7800GT 256MB 256bit PCI-E 2200 ¤ 1

RAIDMAX Cobra 822 BLACK 450 ¤ 1

Antec TruePower 2 430W 465 ¤ 1

ViewSonic E70 610 ¤ 1

מקלדת מולטימדיה 90 ¤ 1

LOGITECH MX310 160 ¤ 1

THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1

סה"כ: ¤ 7500

פורסם

הייתי לוקח זכרונות DDR2-667MHz

הם עולים כמעט אותו דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים