עבור לתוכן

העלתי כמה תמונות מבקש שתגידו את דעתכם עליהם..

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני בדרך כלל לא פעיל בפורום צילום אבל לאחרונה קיבלתי מצלמה והחלטיתי לצלם כמה תמונות, אני לא כ"כ מבין בזה ואם מישהו יוכל לתת לי עצות + חוות דעת על התצלומים...

www.ohel-shem.com/~test/pic/2.jpg

www.ohel-shem.com/~test/pic/3.jpg

www.ohel-shem.com/~test/pic/4.jpg

www.ohel-shem.com/~test/pic/5.jpg

פורסם

תמונות סה"כ בסדר אבל יש שם כמה שעדיף במקום לצלם את הפרח והסביבה פשוט להתמקד בפרח כי יש שם אחד עם עלי כותרת ממש יפים! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תמונות סה"כ בסדר אבל יש שם כמה שעדיף במקום לצלם את הפרח והסביבה פשוט להתמקד בפרח כי יש שם אחד עם עלי כותרת ממש יפים! :xyxthumbs:

איזה מהם?

פורסם

תמונות חסרות פוקוס, תשתמש ב"פרח" שעל המצלמה.

תקרא את המדריך למשתמש שמגיע עם המצלמה כדי להבין יותר את האפשרויות צילום הרבות שקיימות במצלמה.

;)

פורסם

לא רואים כלום, אל תעשה צל, מצלמות זולות לא טובות בצילום כזה - תמונה ראשונה

הפרח הוא מאוד צר, לכן צילום בפרופיל לא יטיב עמו - תמונה שנייה

עלי הכותרת צבועים בגוונים נהדרים, ותפסת זאת בתמונה, אך מדוע אני צריך לראות את האדמה המכוערת (לא משקיעים באוהל שם בגינה אה?) - תמונה שלישית

פלאש זאת אפשרות אחרונה בלבד, ובטח שהיא לא אפשרות לצילום עצמים כאלה - תמונה רביעית

פורסם
  • מחבר

אין לי את המדריך הוא אבד לפני שנתיים קינינו אותה..

העלתי עוד תמונה שיש בה יותר פוקוס היא יותר טובה?

www.ohel-shem.com/~test/pic/1.jpg

עריכה: בקשר לצל בתמונה הראשון זה דווקא מה שאהבתי את השילוב של הפרק האדום וקצת חושך

פורסם

נהדר, שיפור גדול.

אבל אולי כדי להכניס לפוקוס את הפרח ולהוציא את האדמה

פורסם
  • מחבר

נהדר, שיפור גדול.

אבל אולי כדי להכניס לפוקוס את הפרח ולהוציא את האדמה

הבנתי אז בפעם הבאה אני אשתדל שרק הפרח יצא בפוקוס..

אני אעלה עוד תמונות בקרוב תודה על הביקורות..

אם למישהי יש עוד משהו להוסיף או לתת עוד עצות אז שיביא..

באמת שאני מסתכל על זה עכשיו עם הפוקוס זה נראה טוב יותר :)

פורסם

זה בפוקוס? נראה לי שאתה צריך משקפיים ודחוף. :kopfpatsch:

תצלם באור יום, תצלם בלי שימוש בזום, תלחץ על ה"פרח" על המצלמה כך שזה יופיע על המסך, תכוון לפרח, תעשה חצי לחיצה שהמצלמה תגדיר פוקוס ותצלם.

פורסם
  • מחבר

זה בפוקוס? נראה לי שאתה צריך משקפיים ודחוף. :kopfpatsch:

תצלם באור יום, תצלם בלי שימוש בזום, תלחץ על ה"פרח" על המצלמה כך שזה יופיע על המסך, תכוון לפרח, תעשה חצי לחיצה שהמצלמה תגדיר פוקוס ותצלם.

אוקיי אני אנסה את זה..

חשבתי שפוקוס זה פשוט כאשר מתקרבים עם המצלמה שאתה לוחץ על זום..

אני רק חדש בעיניין אז אם תוכל להסביר לי למה הכוונה פוקוס כאשר אתה מצלם?

פורסם

11en.jpg

:kopfpatsch:

פורסם

למה אתה מזלזל בו?

אולי הוא לא יודע??

אגב .. אחלה הדגמה..

פורסם

כי זה מושג שבאינטואיציה... ::)

פורסם
  • מחבר

כי זה מושג שבאינטואיציה... ::)

עדיין הסבר פשוט פתר את הבעיה..

וחוץ מזה אם מזלזלים במישהו סתם ככה זה סתם מוריד את הביטחון העצמי והמטרה ולא משיג את המטרה למשל במקרה הזה שהיא לילמוד קצת על צילום..

בגלל כך זה נותן לי תחושה לא נעימה ושלא כדי לי לשאול שאלות בקשר לדברים שאני לא יודע..

למה אתה מזלזל בו?

אולי הוא לא יודע??

אגב .. אחלה הדגמה..

תודה על התמיכה :xyxthumbs:

הבנתי את הדוגמא באמת דוגמא מאוד ברורה

פורסם

למה אתה מזלזל בו?

אולי הוא לא יודע??

אגב .. אחלה הדגמה..

באמת אחלה הדגמה, ואני גם אנטי בקשר לזלזול הזה, אמנם זה מושג שכל אחד שמתעסק בצילום ולו הפשוט ביותר יודע, אבל הוא חדש בתחום וגם כשאני הייתי חדש היו מושגים שלא היו ברורים לי ממש ועדיין יש כמה, את זה אני לומד לאט ועם הזמן וצבירת ניסיון, ועובדה שההדגמה הפשוטה שלך עזרה לו להבין את זה יפה מאוד ובקלות.

אחת המטרות של הפורום הזה היא לעזור ולתמוך אחד בשני ולא לקטול, ולפי דעתי אופן התשובה לשאלות חשוב מאוד, ואפילו שאלות שנראות לכם הפשוטות ביותר.

כי היום הוא שואל על פוקוס ועוד חודש הוא יביא לנו /לכם תמונה הרבה יותר טובה, ברמה הרבה יותר גבוהה והוא כבר יבקש עזרה עם העריכה שלה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים