פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אז כך אין לי מפרט מיוחד לOc,אני לא חסיד גדול של התחום,אבל מסתבר שעם קצת רצון אפשר להוציא ממעבד טוב את הטוב ביותר גם עם לוח גיגהביט,חחחח אז כך העלתי רק ל 1.50V את המתח וקבלתי במבה של עליה 2700,לצערי בגלל שאני משתמש בfan המקורי,אי אפשר לעלות מעל זה,אבל תחשבו מה אפשר להשיג ב 1.60V+,חחחחחחחחחחחחח ואמרתי כבר שהמעבד שלי הוא משבוע טוב....... ;D
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים בדקת יציבות?איזה זכרונות?איזה מהירות?איזה תזמונים?בנצ'ים קצת? (לפחות SuperPI 1M/2/M16M)אתה יודע שבשביל לבדוק יציבות אתה צריך להפעיל את ה Super PI פעמיים משתי תיקיות שונות?
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים לא אמרת לנו אם זה יציב דבר שני אני מציע לך להחליף קירור ולתת לו בראש כי כפי שאמרת הוא משבוע טוב מה שמסמל פוטנציאל גדול בהצלחה!
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר זה יציב, אני לא בודקתי את זה למשך 6 שעות או יותר,בדקתי את זה במשך 3 שעות ואז הפסקתי,חחח אבל גם כך זה מספיק לי כי אני משחק עם המחשב לא יותר מ 2-3 שעות,אני בטוח שהוא יציב יותר מזה אבל, גם כך יש לי שני מחשבים,אז אחד למשחקים והשני לכול היתר, ושכחתי זיכרונות של קינגסטון 2.5 רגילים.
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים עם מה בדקת יציבות?Prime אני מניח, 3 שעות זה מספיק. 95% מה Errorים שלו הוא נותן ב-5-10 דקות הראשונות
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר Prime וגם עם super pi,פשוט היא לוקחת הרבה זמן אז עברתי ל Prime,חחחחחחחחח
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר בקשר לsuper pi אני מעדיף לתת לו כמה שעות טובות בשביל לדעת בצורה בטוחה שהמעבד יציב....... בגלל נסיון רע עם התוכנה
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים תוריד S&M תעביר ב settings ל 100% load ואת האורך תשאיר ל"ממוצע" ואז תריץ בדיקה זה יקח 20 דק' אתה יכול להוריד את ה V מה ps (ספק כח )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.