עבור לתוכן

עזרה בשינוי מכפלה לפנטיום 3 ( אין עוד אפשרות להעלות את הבאס).

Featured Replies

פורסם

שלום. יש ברשותי מעבד p3 866 בסלוט 1 ותמיד ניסיתי לעשות לו Oc אבל משום מה תמיד היו בעיות!

בהתחלה הבאס הוא 133 ואני יכול להעלות אותו עד 150 ( כי אין עוד ! צ'יפ טיפש וישן).

יש עוד משהו ....זה גם קובע spread spcture ( ארר משהו כזה) On/off

יענו 133 On

138 off

140 on

143 off

150 on

אני קראתי באיזה פורום שהאפשרות הזאת לא טובה כי היא מיועדת לשרתים אבל שניסיתי לעשות 143 off המחשב לא עלה אז היתי רציך לרסטר את הביוס ולהחזיר את זה ל 133 on.

טוב כנראה אין לי אפשרות לבטל את זה אבל בכל מקרה הוצאתי את המעבד סלוט 1 ועשיתי לו ניקוי יסודי ( הגוף קירור הוא מובנה עליו וקשה מאוד לפרק) ואחרי זה הצלחתי להגיע לבאס 150 , משמע 1Ghz בלי בעיה ובלי קריסות.

לצערי אני לא יכול להעלות עוד כי אין לי עוד באס בביוס אבל מעיון קצר בחוברת הפעלה של הלוח אם ראיתי שאפשר לשנות את המכפלה עם ג'מפרים.

וזה קצת מוזר לי כי לפי המדריך של האתר מהכפלה שלי סגורה ..טוב ככה הג'אמפרים שלי נראים עכשיו

1237pw.jpg

בחוברת של הלוח אם לעומת זאת כתוב משהו אחר לגמרי.

בשביל מכפלה של 6.5 הג'מפרים צריכים להיות ככה:

jp10 on

jp11on

jp12off

jp13 off

וכמו שאתם רואים זה שונה לחלוטין מהג'מפרים שיש לי עכשיו שלפי איך שהבנתי זה

ononon ומן חצי off.

קיצר אני רוצה לשנות את המכפלה ל7.5 ולפי החוברת זה אמור להיות

on

off

off

off

האם הוצאת הג'מפרים והשארת הjp10 בלבד באמת יעשו 7.5? , האם שיונטי המכפלה תעלה את הטמפרטורה של המעבד? האם אני יכול לגרום נזק בלתי הפיך אם אני ישנה את הג'מפרים?

אני רוצה פשוט 150X7.5 ואם המחשב יעמוד בזה אני יעלה ל 8....

קיצר תודה ותמונות עם הסברים יהוו ברכה :)

פורסם

אי אפשר לשנות את המכפלה.

בכל מעבדי אינטל שיצאו אחרי פנטיום 2 300MHZ המכפלה נעולה ואי אפשר לשנות אותה. אפילו שקיימת, כביכול, אפשרות בלוח.

פורסם
  • מחבר

לא כדאי לי לנסות? מה כבר יכול לקרות?

וזהו אני תקוע בoc? אין איזה דרך לעבור את ה 150 באס?

פורסם

כן, תקוע... אלה אם תחליף לוח או מעבד.

פורסם

לא כדאי לי לנסות? מה כבר יכול לקרות?

וזהו אני תקוע בoc? אין איזה דרך לעבור את ה 150 באס?

אתה יכול לנסות עד הפיכת השמש לענק אדום (עניין של כ-3.5 מיליארד שנה) וזה לא יעזור לך

אי אפשר לשנות

האפשרויות בלוח אם הן עבור מעבדים שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים