פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אם קיבלתי באן מאתר טורנט-ואני יקנה מחשב חדש אז אני יוכל להיכנס לאתר הזהאו שאני יפרמט את המחשב אני יוכל להיכנס לאתר הזה?
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים איזה אתר.. איזה באן.. (?)למשל סופר טורנט חסם את הישראליםאז אפשר להשתמש בפרוקסיאם זה חסימה של TL אתה צריך אימייל אחרורצוי החלפת IP
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אתה יכול פשוט למחוק את ה COOKIES ותהיה לך גישה באינטרנט אקספלורר -> כלים -> אפשרויות אינטרנט -> נקה קבצי COOKIE. בפיירפוקס -> כלים -> נקה מידע אישי -> ולסמן שימחקו העוגיות. אבל המשתמש שלך כנראה גמור. אם תנסה להתחבר עליו פעם נוספת שוב תינעל.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים ^^ גם לא קשורהוא הלך כ"כ רחוק שלפחות יכולתי לצמצם לו נזקים כספיים של קניית מחשב חדש.להתחבר מאחורי פרוקסי הוא יכול אבל יהיו לו מלא בעיות עם הרישום וכתובת האימייל. הכי טוב יהיה להחליף ספק אינטרנט ולקבל אייפי אחר. לא בטוח שספק האינטרנט הנוכחי ישנה לו כ"כ מהר כתובת IP אם הוא יבקש.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר תשמע אחי אני מחזיק ממךתודה תודה תודה תודה ושוב תודהעכשיו יש לי עוד שאלה אחתאני יכול להזמין את עצמי ל ג'ימיל?שיהיו לי שני חשבונותועכשיו עד שאני ישיג חשבון לטורנטליץ' זה גם סיפור אבל לפחות אני לא חסוםתודה אחי על העזרה
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אתה יכול פשוט למחוק את ה COOKIES ותהיה לך גישה באינטרנט אקספלורר -> כלים -> אפשרויות אינטרנט -> נקה קבצי COOKIE. בפיירפוקס -> כלים -> נקה מידע אישי -> ולסמן שימחקו העוגיות. אבל המשתמש שלך כנראה גמור. אם תנסה להתחבר עליו פעם נוספת שוב תינעל. WTF ??! תבדוק לפני שאתה רושם שטויות, מי אמר שמחיקת קוקיז תמחוק את הבאן שהוא קיבל ?!
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אתה יכול להזמין את עצמךאתה שולח הזמנה לאימייל אחרואז נרשם..יש לך אימייל קבוע או משתנה (חייגן)
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר WTF ??! תבדוק לפני שאתה רושם שטויות, מי אמר שמחיקת קוקיז תמחוק את הבאן שהוא קיבל ?!זה עובדהזה עבד לי,אז רק שתדע שהוא לא מדבר שטויות
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר מה עובדה?http://www.jokefrog.com/flash/fartmovie.swf עובדה שאין לי באן ואני רשום שוב באתר הזהאייש אני כל כך שמח אומנם אין לי את ה -4 הזמנות שהיו לי אבל זה כיף
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר ניסית כבר להוריד? זה עובד לך? להלהלה איזה כיף סוף סוף להיות רשום שוב
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים זה נחמד שאתה רשום, השאלה אם אתה מצליח להוריד מהטראקר? תנסה , אני יודע למה אני שואל
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר זה נחמד שאתה רשום, השאלה אם אתה מצליח להוריד מהטראקר? תנסה , אני יודע למה אני שואלמרוב התרגשות לא עניתי לך על השאלהוכן אני מוריד דיסק סתם בשביל הכיף חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.