עבור לתוכן

פנטיום 1.7 או AMD 1800???

Featured Replies

פורסם

1.7 עם זכרון DDR.

תדאג שהמעבד יהיה מהדור החדש.

לא יצאו Northwoods למהירות 1.7 היו רק ל1.6 ו1.8 שהתהדרו באות A לאחר המהירות. 1700 זה מעבד איטי עם ליבה גרועה.

אז 1.8A

פורסם

במקרה הזה קח את האת'לון ותהנה, סוף פסוק, ודע לך כי גם אפילו ל-1.8A הייתה סדרה דפוקה לחלוטין לאוברקלוקינג...

פורסם

במקרה הזה קח את האת'לון ותהנה, סוף פסוק, ודע לך כי גם אפילו ל-1.8A הייתה סדרה דפוקה לחלוטין לאוברקלוקינג...

תמיד יש סדרות דפוקות....

פורסם

לא ב1.6A ::) .

ברור שתלך על ה 1800axp הוא הכי משתלם ..

אני גם רציתי לקחת אותו אבל רציתי ללמוד על o/c ולהתנסות בו אז לקחת 1.6A .

פורסם

ברור שיש סדרות תפוקות תמיד היו תמיד יש ותמיד יהיו אני לא הולך עכשיו לכתוב את הסיבה כי זה סיפור ארוך

אבל בעקרון אם יש לך אפשרות לקנות 1.8A תקנה אותו עם DDR

הסידרה החדשה עושה רושם טוב INTEL הוא אחלה מעבד אבל תדאג ללוח טוב.

ועם כל מה שאמרתי עכשיו יש לי 2 AMD בבית

פורסם

חכה, חכה. הסטפינג החדש של אינטל הC1 שיש למעבד ה2.8 שהם השיקו הולכת להיות מוכלת על כל המעבדים החל מ 1.8A - רק הבעיה שיקח לזה שנים עד שזה יגיע לארץ, ואף אחד לא מבטיח לך שתקבל את הסטפינג הזה.

פורסם

יש גם את הB0 שהוא סטאפינג מעבר מהנוכחי לC1..צריך להעמיד אותו ל"מבן אוברקלוק".

פורסם
  • מחבר

במקרה הזה קח את האת'לון ותהנה' date=' סוף פסוק, ודע לך כי גם אפילו ל-1.8A הייתה סדרה דפוקה לחלוטין לאוברקלוקינג...

[/quote']

חכה, חכה. הסטפינג החדש של אינטל הC1 שיש למעבד ה2.8 שהם השיקו הולכת להיות מוכלת על כל המעבדים החל מ 1.8A - רק הבעיה שיקח לזה שנים עד שזה יגיע לארץ, ואף אחד לא מבטיח לך שתקבל את הסטפינג הזה.

לפחות אצל אינטל הם כותבים איזה סטפינג אתה קונה...

וגם כמה זה "שנים" (זה לא באמת שנים, נכון?! ) וכשזה יגיע זה יוריד את המחירים של ה1.8A בלי הסטפינג המיוחד?

ואתלון, לא הבנתי למה אמרת שעדיף לקחת את הלוח בי הרייד מאשר את זה בלי הבקר רייד?

פורסם

גם לAMD יש מסמכים שמציינים את סדרות הייצור..אבל אצל אינטל עד היום היה סטאפינג אחד בלבד של מעבדי הנורת'ווד..ככה שההחלפה יותר "מתוקשרת"..גם בגלל שזה הסטאפינג של מעבדי ה2.8 ומעלה...מה שכמעט מבטיח תוצאות OC מעולות.

לא, לא יורידו..המחיר זהה, פשוט המעבדים עברו לסדרת ייצור אחרת..כמה זמן ייקח? אי אפשר לדעת.

פורסם
  • מחבר

גם לAMD יש מסמכים שמציינים את סדרות הייצור..אבל אצל אינטל עד היום היה סטאפינג אחד בלבד של מעבדי הנורת'ווד..ככה שההחלפה יותר "מתוקשרת"..גם בגלל שזה הסטאפינג של מעבדי ה2.8 ומעלה...מה שכמעט מבטיח תוצאות OC מעולות.

לא, לא יורידו..המחיר זהה, פשוט המעבדים עברו לסדרת ייצור אחרת..כמה זמן ייקח? אי אפשר לדעת.

התבלבלתי בין סטפינג לליבה- חשבתי שהאות A מציינת את הסטפינג ::)

פורסם

לפחות אצל אינטל הם כותבים איזה סטפינג אתה קונה...

וגם כמה זה "שנים" (זה לא באמת שנים, נכון?! ) וכשזה יגיע זה יוריד את המחירים של ה1.8A בלי הסטפינג המיוחד?

ואתלון, לא הבנתי למה אמרת שעדיף לקחת את הלוח בי הרייד מאשר את זה בלי הבקר רייד?

תיארתי לעצמי שזה יבוא, לא באינטל אתה לא יודע איזה סטפינג(תת-דגם) אתה מקבל. כשאני אמר סטפינג אני מתכוון לתת-דגם. NORTHWOOD זה לא סטפינג זה ליבה כללית של המעבד, עכשיו היא מתחלקת למספר STEPPING שככל שאתה עולה במהירות הסטפינג טיפה שונה, ומה שקורה זה, וזה התוצאה של מעבדי OC מוצלחים, זה שיצרן(לא משנהAMD או אינטל) לוקח מעבדים מהמהירויות הגבוהות יותר ונועל אותם בנמוכות יותר כדי להענות לביקוש בשוק.

באף אחד מהמקרים אתה לא יודע איזה סטפינג אתה מקבל, אינטל לא מבטיחה לך מעבד מסטפינג C1 כי Pentium 4 1800A Northwood יהיה זהה במדויק לאחד עם סטפינג ישן יותר מבחינת הפיטשרים והמהירות. ההבדל יבוא לידי ביטוי ביכולולת OC הרבה יותר גדולות, כי אותו מעבד בדיוק עובד גם ב2800 מגה"צ וזה אמר שתוכל לשבור את ה3000. כשאתה תזמין את המעבד של אינטל, וגם של AMD אתה תזמין Pentium 4 Northwood 18000 אף אחד לא ערב איזה סטפינג תקבל בדיוק כמו שאף אחד לא ערב שתקבל AXP 1800 עם סטפינג של AGOIA(הטוב יותר לOC) או הAGACKA או מה שזה לא שזה אוברקלוקר גרוע. אתה מקבל מעבד שיהיה תואם לספציפיקאציות שהזמנת ויעבוד 100 אחוז יציב במהירות שקנית אותו. כל דבר מעבר לזה זה עניין של הרבה מזל וקצת שכל.

פורסם

אני אומר לך שכדאי לך לקחת מעבד של אינטל-

1.6-1.8-2.0 A

תבחר אחד מהם- זה לא משנה, לי יש ניסיון טוב עם ה1.6

תקנה לוח טוב!!

לא של אינטל כי אין שם אוברקלוק!!!!!!

זה לגבי ההטלבטות של ש AMD\INTEL

רק אינטל!!!!!

אם אתה מתלבט לגבי לוח\זכרונות\כל השאר- תפתח תרד חדש...

ולאוברקלוק- עוד ת'רד..

ביקשו ממני לנמק:

AMD מתחממים מהר ולא מחזיקים באוברקלוק בכלל...

לאינטל יש מכפלה פתוחה...

לאינטל יש 512 KB

לאינטל יש פוטנציאל אוברקלוק אדיר

אינטל משתמשת בטכנולוגיות טובות יותר (0.13 מיקרון).

פורסם

קראנצ', אתה עושה רושם של ניובי לא נורמלי - מהסוג שחושב שהוא יודע טוב יותר מכל אחד אחר.

פורסם

אני אומר לך שכדאי לך לקחת מעבד של אינטל-

1.6-1.8-2.0 A

תבחר אחד מהם- זה לא משנה, לי יש ניסיון טוב עם ה1.6

תקנה לוח טוב!!

לא של אינטל כי אין שם אוברקלוק!!!!!!

זה לגבי ההטלבטות של ש AMD\INTEL

רק אינטל!!!!!

אם אתה מתלבט לגבי לוח\זכרונות\כל השאר- תפתח תרד חדש...

ולאוברקלוק- עוד ת'רד..

אני רואה שלא קראת את הסטיקי בתחילת העמוד המתייחס ספציפית לפורום זה. אצלי התנהגות כמו שלך של פוסטים לא מנומקים ופרסום טענות לא מנומקות הגובל בטרוליזם לא מקובל. קבל הערה ממני על זה, פעם הבא אני לא אנהג בסובלנות כזו אליך. או שתמנק את דבריך או שאל תפרסם שטויות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים