עבור לתוכן

פנטיום 1.7 או AMD 1800???

Featured Replies

פורסם

שלום!

איזה מעבד כדאי לי לקחת-

אינטל פנטיום 1.7 או AMD 1800?

זה יוצא אותו מחיר... וגם אם לא אז עזבו את עניין המחיר

מה עדיף לי במקרה שאני אעשה אוברקלוק לפנטיום למשהו כמו 2-2.1GHZ?

ומה עדיף בלי שום אוברקלוק???

???

תודה לכל העונים! ;)

פורסם

עם אתה טיפוס של O/C = Overclocking אז כדאי לך לקחת את ה INTEL אני לא בטוח איזה גדמים יש להם אבל תקח רק את דגמי ה NORTHWOOD

אם אתה לא טיפוס של o/c תיקח את ה AthlonXp 1800+ הוא אחלה מעבד מביא ביצועים מדהימים וכמובן חשוב לקנות לוח איכותי יחד עם 2 המעבדים הללו.

פורסם

ברור שעדיף AMD Athlon XP 1800 על פני P4 1.7...

ל-OC תיקח P4 1.8A עולה 980 ש"ח בערך...

נ.ב. - בלי קשר, שמתם לב שהגיע Celeron 2 GHZ לחנויות? :o

פורסם

AXP1800+...

1.7 הוא לא נרות'ווד.

פורסם
  • מחבר

אני לא טיפוס של אוברקלוק, אבל אחרי ששמעתי שמישהו פה הגיע עם פנטיום 1.6 ל2.1 בלי גוף קירור נוסף וטמפרטורה של כ50 מעלות חשבתי שאולי זה משתלם לעשות אוברקלוק...

הנורת'ווד הזה, יותר טוב לאוברקלוק? ומה זה הפנטיום 1.8GHZ A??

ונגיד שאני אעשה אוברקלוק, אז מה יותר טוב מעבד 2GHZ באוברקלוק או AMD 1800?? :P

פורסם

כך בחשבון ששום OC לא מובטח לך, אף פעם אל תבנה על זה. אתה יכול ליפול על Stepping דפוק של מעבד שלכולם עובד מהר ודווקא שלך לא יעשה OC אפילו של 10 מגה"צ. לכן, מבחינת מחיר/ביצועים הכי משתלם זה XP1800.

לגבי הA, הA אמר שזה מעבד המבוסס על ליבת הNorthwood, ומיכוון שהיה בעבר מעבד פנטיום 4 במהירות זהה מסדרת הWillmate אז לסדרה החדשה יותר, בכדי לזהות אותם משתמשים באות A. פנטיום 4 1700 לא יצא על ליבת הNortwood אלא רק 1600A ו1800A, היו גם 1600 ו1800 רגילים אבל הם היו אוברקלוקרים גרועים היות והם היו מבוססים על ליבת הWillmate.

פורסם

א) ספק אם תגיע עם ה 1.7 הזה ל2GHz

ב) גם ב 2GHz, יהיו מצבים בהם ב AXP 1800+ יהיה עדיף

אם זאת הברירה שיש לך (1.7 או 1800+), לך בעיניים עצומות על האת'לון.

פורסם
  • מחבר

א) ספק אם תגיע עם ה 1.7 הזה ל2GHz

ב) גם ב 2GHz, יהיו מצבים בהם ב AXP 1800+ יהיה עדיף

אם זאת הברירה שיש לך (1.7 או 1800+), לך בעיניים עצומות על האת'לון.

לפי מה ששמעתי עם הרבה אנשים פה, ניתן לעשות לפניום אוברקלוק של עוד 300MHZ בקלות.. אבל אם אתה אומר אני לא אתווכח איתך ;D

יש לי עוד ברירה- פנטיום 1.8 או AMD 1800? ;D ???

פורסם

תראה, שום OC לא מובטח. בטח שלא עם פנטיום 4 1700 או 1800(לאA) כי הם על ליבה ממש אבלל ממש גרועה. אם כבר אז Pentium 4 1800A, עם דגש סופר חזק על הA שאמר שזה מעבד עם ליבת Northwood הרבה יותר טובה, אבל עדיין ההפרש לא שווה את זה כי אין שום הבטחות בOC.

AXP1800 בשבילך זה ללכת על בטוח.

פורסם

1.7 עם זכרון DDR.

תדאג שהמעבד יהיה מהדור החדש.

פורסם

אין 1.7 "מהדור החדש"....

פורסם

1.7 עם זכרון DDR.

תדאג שהמעבד יהיה מהדור החדש.

לא יצאו Northwoods למהירות 1.7 היו רק ל1.6 ו1.8 שהתהדרו באות A לאחר המהירות. 1700 זה מעבד איטי עם ליבה גרועה.

פורסם
  • מחבר

תראה, שום OC לא מובטח. בטח שלא עם פנטיום 4 1700 או 1800(לאA) כי הם על ליבה ממש אבלל ממש גרועה. אם כבר אז Pentium 4 1800A, עם דגש סופר חזק על הA שאמר שזה מעבד עם ליבת Northwood הרבה יותר טובה, אבל עדיין ההפרש לא שווה את זה כי אין שום הבטחות בOC.

AXP1800 בשבילך זה ללכת על בטוח.

מה הAMD 1800 יותר טוב (מבחינת ביצועים) מהפנטיום 1.8?? :-X ??

[עזוב את זה שהניק שלך זה אתלון ;)]

פורסם

האטלון עוקף את הפנטיום ברוב המקרים.

פורסם

האלון 1800 עוקף גם את הפנטיום 2ghz וגם את ה-2ghz A, ברוב המקרים!!!

המחיר של האינטל 1050ש"ח, ושל ה-AMD בסביבות ה-580.

גם ביצועים הרבה יותר טובים וגם פחות 500ש"ח במחיר, שאותם אפשר להשקיע בזיכרון או כרטיס מסך איכותי.

ועם תקנה את ה-amd אתה גם לא צריך oc עם אתה משאיר אותו איך שהוא הוא מגיע לך לביצועים שרצית.

אז אני לא צריך להגיד לך מה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים