עבור לתוכן

שאלה לגבי טמפ' רכיבי המחשב.

Featured Replies

פורסם

בדקתי לפי התוכנה Everest בגרסתה החדשה ביותר.

אלה הרכיבים שלי:

CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+

Motherboard ID 06/13/2005-NF4-Ultra-INF-6A61FD49C-00

GeForce 6600 GT (128 MB)

Disk Drive WDC WD1600JS-00MHB0 (149 GB, IDE)

אני רוצה לדעת אם הטמפ' טובות או שיש לשפרן?

ד"א אני מריץ את המערכת עם קירור "איגלו לייט" לCPU ועוד מאוורר אחד בצד האחורי של המחשב ועוד אחד קטן שבא עם הכרטיס מסך.

בימים הקרובים אני מתכוון להוסיף עוד כמה.

דבר שני שאני רוצה לדעת, לפני שפירקתי את המחשב ובדקתי את הטמפ' עם גרסה ישנה יותר של EVEREST , היא הראתה לי שהטמפ' של המעבד נעה בין 10 ל-15

זה הגיוני? עכשיו היא על 40 - אולי קילקלתי משהו? או שהגרסה הייתה דפוקה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

המעבד שלך קצת חמיים יותר מדי וזה עוד בחורף ובלי OC :P

תנקה את המחשב,תמרח משחה טרמית חדשה למעבד ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קיבלתי. וזהו? כל השאר בסדר?

עכשיו, איך אפשר להסביר את זה:

"דבר שני שאני רוצה לדעת, לפני שפירקתי את המחשב ובדקתי את הטמפ' עם גרסה ישנה יותר של EVEREST , היא הראתה לי שהטמפ' של המעבד נעה בין 10 ל-15

זה הגיוני? עכשיו היא על 40 - אולי קילקלתי משהו? או שהגרסה הייתה דפוקה? "

פורסם

אוקיי, קיבלתי. וזהו? כל השאר בסדר?

עכשיו, איך אפשר להסביר את זה:

"דבר שני שאני רוצה לדעת, לפני שפירקתי את המחשב ובדקתי את הטמפ' עם גרסה ישנה יותר של EVEREST , היא הראתה לי שהטמפ' של המעבד נעה בין 10 ל-15

זה הגיוני? עכשיו היא על 40 - אולי קילקלתי משהו? או שהגרסה הייתה דפוקה? "

בעיקרון גם לוח האם שלך נראה קצת חם יותר זה בטח בגלל שיש הרבה עבק או משהו במארז שלך אחרי ניקוי טוב זה אמור קצת לרדת,ואיזה איוורור יש לך במארז?

פורסם
  • מחבר

יש לי רק מאוורר שמכניס אוויר בצד האחורי של המחשב. + איגלו לייט על הCPU וזהו.

השבוע, כשיהיה לי זמן אני אוסיף מאווררים. :).

אני קורא מדריכים לאיוורור נכון של המארז.

עכשיו בקשר למשחה התרמית, המחשב עצמו הוא חדש, חיי רק שלושה חודשים, אתמול פרקתי הגוף קירור של הCPU, יכול להיות שנמרחה המשחה וזה מה שגרם לעלייה בטמפ'?

בכל מקרה, במידה ואני באמת צריך משחה תרמית, איזו משחה לקחת? איפה קונים? וכמה עולה?

פורסם

יש לי רק מאוורר שמכניס אוויר בצד האחורי של המחשב. + איגלו לייט על הCPU וזהו.

השבוע, כשיהיה לי זמן אני אוסיף מאווררים. :).

אני קורא מדריכים לאיוורור נכון של המארז.

עכשיו בקשר למשחה התרמית, המחשב עצמו הוא חדש, חיי רק שלושה חודשים, אתמול פרקתי הגוף קירור של הCPU, יכול להיות שנמרחה המשחה וזה מה שגרם לעלייה בטמפ'?בכל מקרה, במידה ואני באמת צריך משחה תרמית, איזו משחה לקחת? איפה קונים? וכמה עולה?

כן כנראה עשיתה את זה לא נכון ובכל מקרה כל פעם שנוגעים בקירור של המעבד מאוד מומלץ למרוח משחה חדשה ;)

-אה וטיפ טוב תתקין מאורר מקדמת המארז שיכניס אוויר ו1-2 מאוררים מאחור שיוציאו אוויר זה סידור מצויין

משחות זה לא הקטע החזק שלי חכה לתגובות נוספות הם כבר ימליצו לך על משחה טובה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה חבר.

אבל איך אני אתקין מאורר בקידמת המארז? יש מכסה, לא יהיה למאוורר מאיפה לקחת אוויר...חוצמזה יש שם גם HD.

פורסם

אם אין לך מקום מיוחד בקדמת המארז לזה אז אתה יכול לעשות את זה לבד יש לך בפורום מודינג הרבה מאוד דיונים על זה,זה מאוד פפולרי וגם זה אחת השיטות הכי טובות לאיוורור נכון של המארז!

וכמה HDים יש לך כי בטוח יש שם מקום עם המארז שלך MID-ATX ואם FULL-ATX אז בטח :smile1:

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה אולי יודע, המאוורר שעל הCPU צריך להרחיק אוויר מגוף הקירור של הCPU לחלל המארז או להזרים אוויר מחלל המעבד לכיוון גוף הקירור של הCPU???

פורסם

יש 2 שיטות שאני יודע והם אלו שציינת יש את השיטה ש"זורקת" אוויר על המעבד ויש את השיטה שמוציאה את האוויר מהמעבד כעיקרון אמור להיות כתוב לך במדריך שבא עם הקירור או שתפתח את המארז ותבדוק

פורסם
  • מחבר

אני מתכוןן באיזו שיטה להשתמש. לא מה המצב בקיים במחשב כרגע.

פורסם

אני מתכוןן באיזו שיטה להשתמש. לא מה המצב בקיים במחשב כרגע.

לדעתי הגיוני יותר להשתמש בשיטה שמכניס אוויר אבל אין לי סיבות מיוחדות לבחירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים