פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים לא משנה... העיקר MID-END אתה רוצה לרכוש לעצמך דבר כזה, או שזאת שאלה כללית? אתה צריך להחליט, כי אם אתה רוצה לרכוש, תצטרך לתת לנו תקציב.
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אני לא ממש יודע מזה מבחינת mid (לא mid end. לא יכול להיות דבר קצה קצה אמצעי, רק אמצע), אבל אני אניח שאפשר להכניס לשם את הכרטיס של, ה-EMU 1212M, ואת האודיופיל 192, ואולי גם את ה-ESI JULIAT.זה ככה בקצרה. לשאלה כללית זה מספיק. אם היית רוצה לקנות משהו בתקציב מסוים, אפשר היה להיות ספציפיים יותר.Anatoli.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר אני לא ממש יודע מזה מבחינת mid (לא mid end. לא יכול להיות דבר קצה קצה אמצעי, רק אמצע), אבל אני אניח שאפשר להכניס לשם את הכרטיס של, ה-EMU 1212M, ואת האודיופיל 192, ואולי גם את ה-ESI JULIAT.זה ככה בקצרה. לשאלה כללית זה מספיק. אם היית רוצה לקנות משהו בתקציב מסוים, אפשר היה להיות ספציפיים יותר.Anatoli.תודה אנטו, מה נשמע?יש לך איזה כבל חדש לספר לי עליו?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים אין בעד מה, לספר אני לא ממש יודע אם יש, יכול להיות.אבל עדיף שבשביל זה תפנה בפרטי.Anatoli.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים בKSP יש את אודיו גי 2 VALUE ב 300 שקל, יש למשהו מושג למה הוא כזה זול? והם הוא שווה?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר בKSP יש את אודיו גי 2 VALUE ב 300 שקל, יש למשהו מושג למה הוא כזה זול? והם הוא שווה?זה פשוט המחיר של זה.. אחי...זה אודיג'י 2 VALUE!!
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אני לא ממש יודע מזה מבחינת mid (לא mid end. לא יכול להיות דבר קצה קצה אמצעי, רק אמצע), אבל אני אניח שאפשר להכניס לשם את הכרטיס של, ה-EMU 1212M, ואת האודיופיל 192, ואולי גם את ה-ESI JULIAT.זה ככה בקצרה. לשאלה כללית זה מספיק. אם היית רוצה לקנות משהו בתקציב מסוים, אפשר היה להיות ספציפיים יותר.Anatoli.אתה יודע אולי איפה אפשר לקנות את אחד מן הכרטיסים האלו בארץ ?
פורסם 2006 בינואר 319 שנים את האימו שיש לי לא תוכל לרכוש בארץ במחיר הגון, במיוזיק שופ יש אותו. את האודיופיל יש בחלילית ובפנדה (אך מחירו הוא פשוט שחיטה), את הג'ולייט יש באותן החנויות, ומחירו בארץ הגיוני הרבה יותר.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.