עבור לתוכן

כרטיס קול MID-END

Featured Replies

פורסם

אילו כרטיסי קול טובים מוצעים כיום לעריכת/הפקת מוזיקה בMID-END?

פורסם
  • מחבר

במחיר+- של....

לא משנה... העיקר MID-END

פורסם

לא משנה... העיקר MID-END

אתה רוצה לרכוש לעצמך דבר כזה, או שזאת שאלה כללית? אתה צריך להחליט, כי אם אתה רוצה לרכוש, תצטרך לתת לנו תקציב. :s07:

פורסם
  • מחבר

שאלה כללית 8)

פורסם

אני לא ממש יודע מזה מבחינת mid (לא mid end. לא יכול להיות דבר קצה קצה אמצעי, רק אמצע), אבל אני אניח שאפשר להכניס לשם את הכרטיס של, ה-EMU 1212M, ואת האודיופיל 192, ואולי גם את ה-ESI JULIAT.

זה ככה בקצרה. לשאלה כללית זה מספיק. אם היית רוצה לקנות משהו בתקציב מסוים, אפשר היה להיות ספציפיים יותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש יודע מזה מבחינת mid (לא mid end. לא יכול להיות דבר קצה קצה אמצעי, רק אמצע), אבל אני אניח שאפשר להכניס לשם את הכרטיס של, ה-EMU 1212M, ואת האודיופיל 192, ואולי גם את ה-ESI JULIAT.

זה ככה בקצרה. לשאלה כללית זה מספיק. אם היית רוצה לקנות משהו בתקציב מסוים, אפשר היה להיות ספציפיים יותר.

Anatoli.

תודה אנטו, מה נשמע?

יש לך איזה כבל חדש לספר לי עליו?

פורסם

אין בעד מה, לספר אני לא ממש יודע אם יש, יכול להיות.

אבל עדיף שבשביל זה תפנה בפרטי.

Anatoli.

פורסם

בKSP יש את אודיו גי 2 VALUE ב 300 שקל, יש למשהו מושג למה הוא כזה זול? והם הוא שווה?

פורסם
  • מחבר

בKSP יש את אודיו גי 2 VALUE ב 300 שקל, יש למשהו מושג למה הוא כזה זול? והם הוא שווה?

זה פשוט המחיר של זה.. אחי...

זה אודיג'י 2 VALUE!!

פורסם

יהיה הבדל בינו לבין הALC650 כרטיס מובנה?

פורסם

כן, הבדל שמיע ביותר.

Anatoli.

פורסם

Anatoli.

אתה יודע אולי איפה אפשר לקנות את אחד מן הכרטיסים האלו בארץ ?

פורסם

את האימו שיש לי לא תוכל לרכוש בארץ במחיר הגון, במיוזיק שופ יש אותו. את האודיופיל יש בחלילית ובפנדה (אך מחירו הוא פשוט שחיטה), את הג'ולייט יש באותן החנויות, ומחירו בארץ הגיוני הרבה יותר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים