עבור לתוכן

חדר חדש, מה לדחוף לתוכו?

Featured Replies

פורסם

אנחנו עוברים דירה בעוד שבועיים

את הדברים הבסיסיים לחדר שלי יש, אבל החדר הקודם היה יחסית משעמם, אז אני רוצה לעשות אותו קצת אחר.

עכשיו מה צריך בכדי להפוך את זה לחדר טוב?

חשבתי על משהו נחמד, להוריד מהאינטרנט כל מיני wallpapers של להקות שאני אוהב, ואבא שלי יכול להדפיס אותם על קאפה או על קנווס (הוא עובד בחברה שמייצרת את מדפסות תעשיתיות), וככה לתלול בחדר.

*את הגרביים הזרוקות בשביל האותנטיות כבר יש (סתם, עבר לי בירושה מאמא האובססיביות לניקיון)

פורסם

יש לי אותה בעיה בידיוק אני ל יודע מה לשים שיהיה מעניין...

פורסם
:xyxthumbs: תעשו כמוני
פורסם
  • מחבר
[ U S A lR ][/\][ link=topic=159724.msg1348658#msg1348658 date=1135955022]

:xyxthumbs: תעשו כמוני

מה אני צריך חדר הקלטות בבית :nono:

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מחפש מקום נורמלי לקנות בו תמונות קיר ענקיות משהו שיכסה קיר כמעט את כולו, יש למישהו המלצות כמה זה עולה ואיפה אפשר לקנות באיזור ר"ג?

פורסם

את כל הקיר?

לדעתי זה לא יפה

יש את לונגים של האולטרה שהרוב שחור כחול לבן וסגול - זה יפה

לא כמו של פעם הצבעונים האלה

פורסם

אנחנו עוברים דירה בעוד שבועיים

את הדברים הבסיסיים לחדר שלי יש, אבל החדר הקודם היה יחסית משעמם, אז אני רוצה לעשות אותו קצת אחר.

עכשיו מה צריך בכדי להפוך את זה לחדר טוב?

חשבתי על משהו נחמד, להוריד מהאינטרנט כל מיני wallpapers של להקות שאני אוהב, ואבא שלי יכול להדפיס אותם על קאפה או על קנווס (הוא עובד בחברה שמייצרת את מדפסות תעשיתיות), וככה לתלול בחדר.

*את הגרביים הזרוקות בשביל האותנטיות כבר יש (סתם, עבר לי בירושה מאמא האובססיביות לניקיון)

צבע את הקירות ב צבע אפרסק יצא לך בן אלף זונות...

ושים מנורות ספוטים כל אחד לכיוון אחר...

תארגן אולטרה שים לונג...

תארגן תמיטה מול הטלוויזיה עם די וי די ו

וואלההה

יש לך חדר זיונים אותנטי!!!!(מניסיון ;D ;D ;D)

קאפיש?

פורסם

טלוויזיה מקרר מחשב מיטה תמונות וכמה בנות בישביל הקישוט.

פורסם

מקרר?

מה זה בית מלון

סה"כ חדר חח

פורסם

מה יותר טוב מכריות ככה על הריצפה עם שטיח נחמד.

שולחן קטן, נרגילה. להזמין את החבר'ה מידי פעם ככה לשבת בסבבה.

טלויזיה, שולחן (ושולחן גדול אם יש לך גם מחשב בחדר) ומיטה.

מה עוד צריך?

פורסם

החדר שלי במרטף :hat:

והוא מקירות עץ :hat:

והוא מפוצץ בפוסטרים, ויש גם טלויזיה, כורסה וכל שאר הדברים...

פורסם

פוסטרים שך להקות שאתה אוהב נורות אולטרה סגולות דוד שלי למשל שם נורה כזאת אולטרה סגולה בחדר מעל לבד עם סימן של היפנוזה יעני צורות מעגליות וכשהוא מכבה את האור ומדליק את הנורה זה ממש מגניב

אבל בעיקרון סתם קישוטים

פורסם

למה לקשט יותר מידי את הקירות ? פשוט שים פוסטר יפה, גלישה לדוגמה, שים דברים בספרייה, כל מידי שטויות של אורות [כדור מראות וכאלה], מערכת סטריאו ומכשירי חשמל אחרים, כמה אבסולוט ומשקאות אחרים על הספרייה עם פסלים ובשמים מהספרייה הקודמת וסאלמתק אתה מוכן!

פוסטרים של להקות זה קצת מעפן כבר.. בחורות שמות פוסטרים של להקות על הקירות.

והקטע עם הספיראלה והתקרה נשמע לי בן זונה! אבל איך עושים את זה על כל התקרה ? כי זה לא יתאים רק בחלק אחד!

אה ואם יש מקום תוסיף מקרר קטן קטן שיהיה יפה וסבבה כשיבואו אליך אנשים.

תארגן אולי אפילו מנורה חלשה לחדר בצבע כלשהו שיתאים, מקום לשים קטורת או משהו שעושה ריחות טובים אחר, נר קטן ליד המיטה, כרית גדולה ונרגילה אם זאת לא בעיה ויש לך חדר סבבה גם לזיונים.

אה ואל תשכח לשלב עציץ קטן איפשהו ואם אין הרבה מקום אז קנה עץ בנזאי [ראית קרטה קיד? זה עץ ממש קטן, בגובה של אורך כף יד וחצי בערך והוא נראה כאילו לקחו עץ גדול וכיווצו אותו, ממש יפה!]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים