פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים המקלדת לא עובדת רק ביונדוס XP (בביוס היא כן עובדת....) שאני מסתכל במאפיינים של לוח המקשים כתוב "אין אפשרות להפעיל התקן זה (קוד 10)"ניסיתי כבר להסיר את המקלדת ולהתקין שוב מהווינדוס וגם ניסתי עם עוד שתי מקלדות אך כלום לא עזר....אם למישהו יש פיתרון אני ישמח מאוד.מקווה שתעזרו ליתודה אלוןנ.בהתלבטתי בין לשים את זה בתמיכה טכנית ללשים את זה בפורום הזה אז אם צריך תעבירו ;D
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים זה שייך לפורום תמיכה טכנית..(תבקש שיעבירו..)...ואיך המקלדת מחוברת PS/2 או USB..תנסה להחליף חיבור...
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר זה שייך לפורום תמיכה טכנית..(תבקש שיעבירו..)...ואיך המקלדת מחוברת PS/2 או USB..תנסה להחליף חיבור...PS2איך אני יחליף??גילתי שאם נכנסים למנהל ההתקנים ומבטלים את המקלדת ואז מחזירים אז היא עובדת, אבל כמדליקים את המחשב מחדש זה חוזר לקדמותו והמקלדת לא עובדת....מישהו?
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים תנסה להסיר מהמנהל ההתקנים את הדרייבר של המקלדת ואז תפעיל מחדש את המחשב או שתעשה רק ניתוק
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים תנסה להשיג מקלדת USB כי לי נראה שפשוט החיבור דפוק.. או משהו בדריברים..בכל זאת תנסה מקלדת בחיבור שונהותגיד לנו מה קורה
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר הייתי שמח אם יש פיתרון אחר כי כרגע אין ביכולתי לקנות מקלדת עם USB אז אם למישהו יש עוד הצעה אני ישמח לשמוע
פורסם 2006 בינואר 119 שנים מחבר זה התחיל לאחר שקנית מקלדת חדשה?או עם מקלדת שהשתמשת בה כבר ועבדה בסדר?קניתי מחשב חדש....גם התקנתי פעמיים את הווינדוס אבל זה לא עזר....אבל אותה מקלדת נשארה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.