פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים כשאני גולש באקספלורר ואני נכנס לפורום מסוים או לאתר מסוים ואז אני רושם שם משתמש וסיסמא ועושה שזה יזכור את הסיסמא ויתחבר תמיד זה לא מתחבר אוטומטית!! מה אפשר לעשות כדי שזה יתחבר אוטומטית? בעבר זה התחבר אוטומטית,לא יודע מה קרה! יש לי Windows Xp... תודה מראש
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים לפני כמה ימים היה פה עוד משתמש עם הבעיה, ה FIREWALL שלו היה הבעיה.. אני מניח שגם פה .
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר לפני כמה ימים היה פה עוד משתמש עם הבעיה, ה FIREWALL שלו היה הבעיה.. אני מניח שגם פה . לא,זאת לא הבעיה! יכול להיות שהבעיה היא סרגל כלים שהתקנתי??עם חוסם פופאפים???
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים כל דבר יכול להיות צריך לנסות ולראות...תבדוק גם בהגדרות אבטחה של הדפדפן שהכל על הרגיל (למשל שמירת COOKIES)
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר מחקתי את הAD AWARE והתקנתי במקומו Spyware Doctor.עדיין זה לא שומר לי סיסמאות!ההודעה ששואלת אם אני רוצה לשמור סיסמאות בכלל לא מופיעהאיך אני עושה שהיא תופיע??
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר זה שומר לי את הסיסמאות וגם שאני אומר לו להישאר מחובר הוא מתנתקמה עושים??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.