פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים שלום...כשאני מנסה לעדכן את הווינודס שלי אז מופיע לי באתר את ההודעה הבאה:מות של Windows מקורי כדי לקבל עדכונים, עליך לאמת תחילה את החוקיות של תוכנת Windows שברשותך. פעולת אימות החוקיות מבטיחה שאתה משתמש בעותק מקורי ומורשה כדין של Windows.מה אני אמור לעשות כדי לעדכן את המחשב
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר אהההה נכון גם אתה קנית...אז בוא תגיד לי מאיפה קנית שאני אזמין גם...אז אפשר לשאול איפה אני שם את הקוד שמבקשים שם?
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אתה יכול לקנות בכל חנות מחשביםאום כבר קנית והאימות לא עובד אז תתקשר למיקרוסופט ישראל ותדבר איתם
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אהההה נכון גם אתה קנית...אז בוא תגיד לי מאיפה קנית שאני אזמין גם...אופיס דיפו הקרוב לביתך.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אם יש לך עותק חוקי של XP ובכל זאת משהוא השתבש ואתה לא מצליח לעשות עדכונים אז תתקשר לתמיכה של מיקרוסופט אויש דרך מאד קלה ונוחה "לעקוף" את ההודעה הזאת ולהתחיל בעדכונים , תחפש בפורומים בחו"ל או אפילו פה בפורוםכמה לחיצות כפתור ואתה מריץ את העידכונים בקצב
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אני לפחות קראתי את חוקי הפורוםאני ממליץ לך גם לקרוא אותםגם אני. ממליץ בחום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.