עבור לתוכן

שכר ראש הממשלה והשרים יעלה, שכר המינימום לא

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

במקרה של שרון מדובר בתוספת לא מוצדקת - הוא מקבל פנסיה מצה"ל בתור אלוף ומקבל פנסיה של שר לשעבר. אין לו שום צורך בתוספת של עוד כסף למשכורת שלו במיוחד כאשר הוא לא מתכוון לוותר על שתי הפנסיות שלו ולקבל שכר של ראש ממשלה בלבד (יחד עם פנסיה לאחר סיום התפקיד). רוב ראשי הממשלה אם לא כולם קיבלו דברים דומים (חלקם היו רמטכ"לים לשעבר, חלקם היו שרים, חלקם היו בצה"ל וכו') ולכן אני לא רואה הצדקה להעלאת השכר של ראש הממשלה כל עוד יש כפל פנסיות לכל ראשי הממשלה.

פורסם

מה אתם רוצים אתם לא יודעים שכולנו עשירים ויש הרבה מאוד כסף למדינה הגדולה והעשירה שלנו

רגע טעות זות הארץ בחלום שלי- בלי שחיתות בלי זיהום אוויר יבשה וים האנשים ישרים ואמינים

כל חברי הכנסת אנשי מיקצוע בעלי ניסיון מוכח והם עובדים בישבילנו ולא בישביל עצמם

המדינה דואגת לחולים נכים וכו ואין סל תרופות כי כל חולה מקבל את כל התרופות שהוא צריך בשקלים בודדים לכל תרופה

בקיצור ארץ שיותר קרובה לשוויץ מאשר ישראל

פורסם

ראש משלה זה בן אדם שעבד כל החיים שלו בשביל להגיע למשרה הזאת ובסוף עובד בסיכון הביטחוני הכי גבוה שיש אחרי מרגל בעירן נראה לי, מה גם הוא עובד כמעט 17 שעות ביום, ומחליט החלטות של חיים ומוות כמעט כל יום במדינה שלנו בלחץ כמעט לא אפשרי.

אז משכורת של 40K זה בכלל לא ביג דיל (בכלל).

(אני מדבר על ראש ממשלה בכלליות, לא שרון בפרט)

בקשר לשרים בממשלה אם הם לא היו כולם מושחטים עד העצם היתי אומר ניחא, 35 אלף. אבל היום לרובם לא מגיע להם יותר משכר מינימום (אולי גם זה לא).

בד"כ משכורת גובה לחברי כנסת ושרים בעולם באה כדי להבטיח שלא תהיה שחיטות בשלטון, כמו שכר של שופט. אבל בארץ כולם חמדנים אז זה כנראה לא עובד :P

גם נהגי מסעיות/אוטובוסים עובדים כל כך הרבה, והם אפילו מסכנים את חייהם.

הם גם צריכים לקבל 40K.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים