עבור לתוכן

מחשב כף יד עם GPS מובנה

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין במחשב כף יד עם GPS מובנה (רצוי ללא חלקים מתקפלים), ותוכנת ניווט לווייני עם מפות עדכניות של ישראל (אולי גם של חו"ל) עבור כלי רכב והולכי רגל.

המחשב צריך לכלול רמקול פנימי לכיוון בקול אנושי בזמן אמת, ותמיכה ב-BlueTooth עבור אוזניית BlueTooth (כתחליף לרמקול).

חשוב שתהיה תמיכה ב-USB 2.0.

רצוי תמיכה ב-InfraRed ומצלמה מובנית.

שימושים נוספים: תוכנות Office וכדומה, נגן MP3.

המכשיר צריך להיות קטן מימדים וקל משקל.

יש למישהו המלצה על דגם ספיציפי של מחשב כף יד העונה לדרישות הנ"ל (אני מעוניין בקישורים רלוונטיים ומחירים מומלצים)?

פורסם

רוב המכשירים (לתקציבים הנוחים) , לא נותנים אנטנת GPS + בלוטוט + מצלמה במכשיר אחד

זה בדרך כלל , אנטנת גי פי אס (ולפעמים בלו טוט) כמו מכשירי המיו 168\169 . אבל להם במקרה הזה אין בלוטוט.

או מכשירים , שנונתים לך בלוטוט 1.2 , מצלמה (יחסית) איכותית , ולפעמים גם מכשיר פלאפון , כמו מכשירי ה imate jam/2020

בכל אופן ,אני עומד לפני קניה של מכשיר ה imate jam

כי יש לו כל מה שציינת ועוד ( אינטרנט ב gprs , טלפון , מצלמה , בלוטוט , נגן mp3\divx ועוד )

אבל אין לו אנטנת GPS מובנית , למרות שאפשר לקנות אחת , שמתחברת דרך כניסת ה

sdio

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך מחשב כף יד שכולל טלפון (עלות גבוהה). לטעמי, טלפון צריך להיות צר ברוחב כדי לאפשר אחיזה נוחה בזמן דיבור. לעומת זאת, מחשב כף יד רחב יותר מטלפונים ומיועד לאחיזה בצורה שונה.

אני צריך מחשב כף יד שכולל אנטנת GPS, מאחר והשימוש העיקרי לו אני זקוק לו הוא ניווט בכבישים וברחובות (ברכב וברגל).

אני צריך BlueTooth כדי לשמוע את הוראות הניווט ברגל ועל קטנוע באמצעות אוזניית BlueTooth, ולרמקול מובנה כדי לשמוע את הוראות הניווט במכונית.

מצלמה ונגן MP3 לא הכרחיים, אבל הם בגדר יתרון.

לגבי אנטנת ה-GPS, אני מעדיף אנטנה לא מתקפלת, כך שיהיה אפשר להחזיק את המחשב כף יד בכיס, ולשמוע את הוראות הניווט באמצעות אוזניית BlueTooth.

מהו המחיר המומלץ ל-iMate Jam, ל-Mio, ולדגמים אחרים?

איפה אני יכול למצוא השוואה ממצה (עדיף בעברית) על מחשבי כף יד שונים בעלי התכונות הנ"ל?

פורסם

שווה לך לבדוק את ה-ASUS A636 שמכיל את רוב הדברים שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

איך האנטנת GPS של ה-Asus A636 לעומת זאת של ה-Mio 168RS?

המחיר של ה-Asus כפול מזה של ה-Mio.

האם ה-Asus שווה תוספת של כ-1,500 ש"ח?

יש למישהו אפשרות לספק השוואה אובייקטיבית ממקור ראשון לגבי שני הדגמים הנ"ל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים