עבור לתוכן

רמקולים עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה פה....

מה המערכת רמקולים 2.1 הכי טובה שאני יכול לקנות עד 1000 ש"ח??

(טובה בשבילי זה גם עוצמה גבוהה)

פורסם

ATP3 של ALTEC LANSING ב400שקלים. אם אתה משקיע 1000 כבר עדיף לך לקנות מערכת של 5.1 כזאת: Logitech X-5304219.jpg ב600 שקלים.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה 5.1 כי במקרה שלי זה בעייתי...

וגם אני לו חושב שהלוח אם שלי תומך ב-5.1

פורסם

אם יש לך אפשרות להוסיף 300 שקלים ה-Logitech Z2300 יהיו בחירה מעולה.

אם לא, יש את ה-Logitech Z4 בסביבות ה-700 שקלים.

פורסם

לא ממליץ על הלוג'יטק שהומלץ כאן..

מומלץ בחום: INSPIRE T6060 Creative

13086184c.gif

פורסם

הוא ביקש מערכת 2.1! מה לא מובן?

פורסם

בתקציב כזה אפשר ועדיף כבר ללכת על 5.1 איכותית.. אז למה לא?

פורסם

אני בספק.

פורסם

תגדיר מע' 5.1 איכותית...

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אני לא יכול כי אמרו לי שאני צריך כרטיס קול שתומך ב5.1 ואני לא חושב שהכרטיס שלי תומך

דרך אגב......יש דבר כזה רמקולים אלחוטיים??

אם כן מישהו יכול לתת לי שם של דגם מסוים??

פורסם

מה כבר ההבדל בין מערכת 5.1 לווינית ל 2.1 לווינית?

כבר עדיף 5.1 וזהו.

פורסם

בדיוק, כי כל המערכות הלוויניות הן בעלות אותה איכות ההבדל הוא בכמות של הרמקולים והמחיר... :screwy:

פורסם

בכל מקרה אני לא יכול כי אמרו לי שאני צריך כרטיס קול שתומך ב5.1 ואני לא חושב שהכרטיס שלי תומך

דרך אגב......יש דבר כזה רמקולים אלחוטיים??

אם כן מישהו יכול לתת לי שם של דגם מסוים??

אני חושב שאתה כן יכול לחבר מע' 5.1 אם יש לך יציאה אופטית\קואקסיאלית\דיגיטלית בכרטיס (ובמידה והרמקלים תומכים ביצאה כזאת).

אם אין לך (לאיזה כרטיס בימינו אין ?), אז יש לך לדעתי כרטיס דיי ישן, וחבל להשקיע כ"כ הרבה ברמקולים כשבכל מקרה לא תוכל להנות מהם.

anyway, אם בכל זאת יש לך כרטיס קול נורמאלי, אז תקח 2.1 אם אתה שומע לרוב מוזיקה, ו5.1 אם זה סרטים. (למרות שבתקציב כזה

5.1 לא כ"כ כדאי -כי לא תמצא מערכת איכותית מספיק.. לפחות לפי דעתי) תלך על 2.1 טובה+ וזהו.

לילה טוב.

פורסם

anyway, אם בכל זאת יש לך כרטיס קול נורמאלי, אז תקח 2.1 אם אתה שומע לרוב מוזיקה, ו5.1 אם זה סרטים. (למרות שבתקציב כזה

5.1 לא כ"כ כדאי -כי לא תמצא מערכת איכותית מספיק.. לפחות לפי דעתי) תלך על 2.1 טובה+ וזהו.

:xyxthumbs:

תבדוק רמקולים של altec lansing. מהנסיון שלי ברמקולים בתקציב הזה הם נותנים את האיכות הטובה ביותר.

לי יש את ה atp3, ואני לא ראיתי מערכת במחיר דומה שיכולה להתמודד עם איכות הסאונד שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים