עבור לתוכן

אז איך נהים דילר

Featured Replies

פורסם

???

פורסם

זה יחסית קל ...

אתה קודם כל צריך להכיר את כל הסוחרים הגדולים ,והמפיצים הגדולים .

בהתחלה אתה מתחיל לקנות את החומר בכמויות יחסית קטנות , כדי לא להכנס לחובות , כל החבר'ה לאט לאט מתחילים להכיר אותך ולבטוח בך .

אחרי זמן מסויים של פעילות מתונה יחסית , אתה מתחיל לפתח קשרים עם החבר'ה היותר רציניים בעניין , מקבל גם מחירים יותר יפים על החומר , מרחיב אופקים , עובר לחומרים אחרים , לאט לאט כולם מתחילים להכיר אותך , לקנות ממך בראש שקט , הרווח שלך גדל לאט לאט כי אתה קונה ביותר זול מהדגים היותר שמנים ומוכר בלי להפסיד יותר מדי , ואז בסופו של דבר, אתה נכנס לבראנג'ה של הגדולים , ושם מפסיק להתלכלך עם הידיים , אלא פשוט מתחיל לחלק הוראות , ודואג לחיים היפים .

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה על התשובה , יש לי כמה שאלות לרדת קצת יותר לפרטים

(1) אני קונה ממי ? למשל מ- KSP ? או קיי נניח שכן אני אומר להם שאני דילר ואני מקבל מהם מחיר של דילר ?

(2) צריך בטח לפתוח חברה או עוסק מורשה ברשם החברות לא ?

(3) כדי לקבל מחיר של "דילר" אני מניח שאני צריך בכל זאת לקנות כמויות , השאלה כמה , אם למשל אני אזמין 10 לוחות DFI בהשקעה של 7 אלף ש"ח אני אוכל לקבל מחיר נמוך ?

(4) האם זה נכון שיש כאלה שבעצם לא מחזיקים אצלם חומרה , קודם מציעים למכרים שלהם מהם יכולים להשיג ורק אחרי כן קונים מספק גדול ?

(5) על איזה קו מוצרים כדאי ללכת , אני למשל חשבתי שדווקא לדברים היותר "פושטיים" או מיינסטרימים יש סיכוי טוב יותר למכור ופחות סיכוי להתקע במלאי וליפול , לדוגמא אני מתאר לעצמי שלא כדאי לי לרכוש 10 כ.מסך של X1800 ולנסות למכור אותם , יהיה לי יותר קל למכור במקום זה 30 כ. X700 האם ההנחה הזאת נכונה

פורסם

נראה לי יש פה דיסקומיניקציה קלה

פורסם
  • מחבר

נראה לי יש פה דיסקומיניקציה קלה

דבר

פורסם

נראה לי שהוא התכוון לדילר מסוג אחר :alcoholic:

פורסם

יא אללה :lol: :lol: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

דילר סמים :D :D

פורסם
  • מחבר

ואללה אתם צודקים :lol:, לא הבנתי למה הוא כל הזמן אומר "חומר" , אמרתי לעצמי נו הוא בטח מתכוון לחומרה

טוב עכשיו יש למישהו תשובה מעט יותר רלבנטית ?

פורסם

:lol:

אבל כל מה שהוא אמר מתאים גם לזה וגם לזה :lol:

:xyxthumbs:

פורסם

צודק. אז מה זה אומר עלינו?

פורסם

אתה צריך חברה בע"מ, אתה צריך צ'ק ביטחון או ערבות בנקאית (בד"כ על כ-50 אלף שקל ומעלה)

וכן עדיף לך ללכת על מוצרי MainStream

פורסם
  • מחבר

אתה צריך חברה בע"מ, אתה צריך צ'ק ביטחון או ערבות בנקאית (בד"כ על כ-50 אלף שקל ומעלה)

וכן עדיף לך ללכת על מוצרי MainStream

תודה , סוף סוף מישהוי שפוי

חברה בע"מ יכולה להיות גם חברה של איש אחד ?

אתה יודע להגיד את ההבדל בין חברה בע"מ לעוסק מורשה , יכול להיות שעדיף לי להיות עוסק מורשה ?

פורסם

כל עסק חייב להיות מורשה (מוכר ע"י משרד הפנים- ומן הסתם זה כרוך במיסים).

מעבר לזה צריך רשיון עסק של העיירה- באם יש לך בית עסק.

בע"מ- בערבון מוגבל. זה קשור לבנק כבר. הכוונה היא שאין התחייבות להחזרת כסף במידה של פשיטת רגל או משהו כזה...

אני לא ממש מבין בזה.

ואין שום קשר לכמות העובדים.

פורסם

אתה חייב להיות עוסק מורשה בשביל שתהיה לך חברה בע"מ (וכן חברה בע"מ יכולה להיות של בנאדם אחד) ורשומה אצל רשם החברות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים