עבור לתוכן

DETONATOR 40!

Featured Replies

פורסם

בהחלט דרייברים מצויינים!!! עכשיו עשיתי עוד בנצ'מרק, שיפר לי ב400 נקודות!!! עם הטוויקינג שלי...

יש לי Ti4600, Athlon 1200

• תגובות 62
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, זה באמת סידר את הקריסה של הלשונית.

היה ל NVIDIA כזו בעיה עם ה אודיו פנל של ה NFORCE, מסתבר שהם לא לומדים ממש מהר.

פורסם

יש לי בעיה אחת

עם כל הטוב שבדבר

משהו קרה לעכבר שלי פתעום עכשיו לאחר כשעה עבודה עם הדרויר החדש

העכבר עובד בצורה מוזרה

לא זז חלק ב

windows xp

משהו ניתקל בזה?

פורסם

לי זה שיפר ב-600 נקודות ;D ;D

פורסם

אנשים, תשתדלו לתת את המפרט שלכם או לפחות את הכרטיס המסך כשאתם מדברים על השיפור בביצועים, כי כמו שאני רואה את זה עכשיו ככל שכרטיס המסך עדכני יותר(מבחינת תאריך היציאה שלו) השיפור יותר גדול, ככל שהולכים אחורה יותר השיפור בביצועים יורד, אך עדיין מורגש כל עוד זה לא מתחחת לMX400. הכי מעניין אותי זה כמה שיפור יקבלו אנשים עם GF4MX, כי אין אותו להרבה אנשים והוא כרטיס בערך ברמה של הGeforce 2ti/pro, ומה יהיה הפרש הביצועים בין הgf2ti לgf4mx440 לפחות.

פורסם

יש לי שאלה

אני משתמש ב NFORCE אם ה GPU שעל הלוח האם ניתן להתקין את הדרייברים בצורה כזאת שיעדכנו לי את הגרסת דרייבירים של הכרטיסי מסך כי לא יצאו דרייברים חדשים ל NFORCE

פורסם

לי יש GF2MX וקיבלתי 3074 עם OC לא זוכר כמה קיבלתי לפני אבל אם אני לא טועה אז היתי זריך לקבל בסביבות ה3100.

בינתעים השאר איתם עד מחר והראה אך המשחקים ועם אני יכול לעלות את הOC

פורסם

עם geforce 2 GTS אין בכלל שיפור בביצועיים, בדיוק אותה תוצאה כמו 29.42 .

פורסם

שיפור מ 8705 ל 9356.

650 נק' !

הלשונית קורסת גם כאשר השפה היא עברית.

דיברו פה על מחיקת איזשהו קובץ בSystem32, זה קשור לנושא?

פורסם

כן!

פורסם

אני לא יודע אם מישהו שם לב, אבל לדעתי אחד השיפורים הגדולים זה שאפשר עכשיו לראות בTVOUT בלי שוליים שחורים.

פורסם

אחים שלי דרייברים ענקיים , שיפור עצום של 1200 נקודות !

פשוט ענק , מערכת ההפעלה שלי היא win2k המפרט ב"מפרט המחשב" ..

פורסם

שיפור מ 8705 ל 9356.

650 נק' !

הלשונית קורסת גם כאשר השפה היא עברית.

יש פתרון יותר פשוט וזה בחירה בשפה של הRegional Settings כEnglish US או English UK וזה פותר את כל המכאובים של כל התוכנות, כי הדרייברים של nVidia "מחליט" באיזה שפה לעבוד ע"פ השפה האיזורית הבחורה. האופציה הזאתי לא מונעת את האפשרות לכתוב עברית, וניתן לשנות זאת גם לאחר התקנת הדרייברים

פורסם

אמממ...הסרה מלאה כולל מחיקה מהרג'יסטרי של הקודמים אמורה לסדר את הבעייה (ככה נפתר אצלי).

פורסם

אמממ...הסרה מלאה כולל מחיקה מהרג'יסטרי של הקודמים אמורה לסדר את הבעייה (ככה נפתר אצלי).

ככה גם אני התקנתי והכול פועל אחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים