עבור לתוכן

תוכנות השנה?

Featured Replies

פורסם

כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =]

בלי ספאם מיותר.

:xyxthumbs:

פורסם

השועל השנה התחיל לצבור תאוצה מעמעותית על IE, אני חושב שמגיעה לו התואר תוכנת השנה.

אבל זה לא מתאים יותא לפורום תוכנה?

פורסם
  • מחבר

השועל ממזמן אוכל את ה,IE המעפן עם ה65446545645646556 פריצות אבטחה :\

:kopfpatsch:

ולא אמרתי תוכנה אחת ספיציפית,כל התוכנות שיש לך במחשב,הכי טובות,והכי מומלצות של השנה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

(כנ''ל לגביי כולם,זה יכול המון לעזור :) )

ואם זה לא ממש קשור לפה,אז מאקסימום יעבירו.

פורסם

תוכנה קטלנית לשירים

http://www.pandora.com/

שווה להוריד FOX במקום IE?

פורסם
  • מחבר

תוכנה קטלנית לשירים

http://www.pandora.com/

שווה להוריד FOX במקום IE?

מכיר.

גבר,התכוונתי לתוכנות שמותקנות במחשב,מה כ''כ קשה להבין :kopfpatsch:

כמו למשל

Winamp

Driver Magician

?PowerDVD

HijackThis

DAEMON Tools

EVEREST Home Edition

PerfectDisk 7.0

System Mechanic 5

Ad-Aware SE Professional

Microsoft AntiSpyware

והשאר התוכנות.

תוכנות שימושיות ..

FOX מחסל את IE עוד ממזמן,מה יש לשאול כאן בעצם ?

אתה משווה IE לFOX? בעעעעע

הוא לא מתקרב אליו בכלל.

:lol: :lol:

פורסם

DAEMON TOOLS 3.47 שולט!!!!

VIRTUAL DUB

ASE

פורסם

דייייי כבר להיות אטומים כאלה וסגורים על השועל..

אני אישית משתמש בו אבל אין שום סיבה שאתם תיהיו כל כך קיצוניים בקשר לIE דייי כבר!?!?!?!?

זה ניהיה אופנה להשמיץ את מ.סופט ומוצרייה השונים...

אני שונא את התופעה הזאת שלהגיד מילה רעה על מ.סופט זה "קול".....

במיוחד ש80% מכם או יותר משתמש במערכת ההפעלה שלהם..

ובטח יהיו את אלו שיגידו "אם הייתי יודע להשתמש והייתי מתמצא בלינוקס מזמן הייתי עובר"

אז הנה לכם שאתם לא עוברים ועדיין "תקועים" אם המערכת ההפעלה שאם הייתם חושבים קצת הייתם מבינים שמ.סופט עשתה עבודה מבורכת בכך שהיא נתנה בעצם גישה לכל זעטוט למחשב בצורה נוחה,קלה,וכיפית.

אז כמו כל דבר יש בעיות ובאגים ותקלות, אבל זה לא סיבה להשמיץ, להפך זאת אולי סיבה לעזור ולדווח על התקלה\באג ולקדם את מערכת ההפעלה השולטת כרגע מרוב הבחינות בשוק!

חאלסססססססס....

תפתחו לאופקים חדשים ולכו תדעו אולי תמצאו משהו שיותר מתאים לכם מהאופנה.

נמאס כבר.

פורסם

התוכנות הנבחרות שלי

spybot seach and destroy

BSplayer

AVANT

Firefox

sygate רק חבל שאני כבר לא משתמש בזה היה ה firewall המושלם!

פורסם

FireFox

(למרות שאני משמתמש בו כבר משנה שעברה)

Photoshop

DaemonTools 4 (עשו עבודה טובה עם StarForce)

פורסם

BITLORD

חד משמעי :xyxthumbs:

פורסם

FOX מחסל את IE עוד ממזמן,מה יש לשאול כאן בעצם ?

אתה משווה IE לFOX? בעעעעע

הוא לא מתקרב אליו בכלל.

:lol: :lol:

כן כי להשוואת בין שני דפדפני אינטרנט יהיה ממש מפגר לעשות :s07:

בדבר אחד אתה צודק הFF באמת לא מתקרב אפילו לIE, הוא עדין לוקח רק 10%~ מהשוק ו IE עדיין שולט ביד רמה.

אני צינתי של FF היתה עליה משמעותית בגידול לעומת שנים קודמות השנה והוא באמת עשה פריצת דרך מול המתחרה IE ולכן אם יש דבר כזה "תוכנת השנה" אז זאת זאת.

לא דיברתי על טיב התוכנה (אני משתמש בFF ומרוצה, אגב)

פורסם
  • מחבר

טוב,חאלס,הבנו.

לחזור לדיון המקורי,

תודה.

פורסם

דייייי כבר להיות אטומים כאלה וסגורים על השועל..

אני אישית משתמש בו אבל אין שום סיבה שאתם תיהיו כל כך קיצוניים בקשר לIE דייי כבר!?!?!?!?

זה ניהיה אופנה להשמיץ את מ.סופט ומוצרייה השונים...

אני שונא את התופעה הזאת שלהגיד מילה רעה על מ.סופט זה "קול".....

במיוחד ש80% מכם או יותר משתמש במערכת ההפעלה שלהם..

ובטח יהיו את אלו שיגידו "אם הייתי יודע להשתמש והייתי מתמצא בלינוקס מזמן הייתי עובר"

אז הנה לכם שאתם לא עוברים ועדיין "תקועים" אם המערכת ההפעלה שאם הייתם חושבים קצת הייתם מבינים שמ.סופט עשתה עבודה מבורכת בכך שהיא נתנה בעצם גישה לכל זעטוט למחשב בצורה נוחה,קלה,וכיפית.

אז כמו כל דבר יש בעיות ובאגים ותקלות, אבל זה לא סיבה להשמיץ, להפך זאת אולי סיבה לעזור ולדווח על התקלה\באג ולקדם את מערכת ההפעלה השולטת כרגע מרוב הבחינות בשוק!

חאלסססססססס....

תפתחו לאופקים חדשים ולכו תדעו אולי תמצאו משהו שיותר מתאים לכם מהאופנה.

נמאס כבר.

טוב תקשיב, יש כאלה שמשמיצים בלי סיבה, וחלקם באמת לא מבינים בשיט, אבל לחלק הגדול של האנשים כאן יש סיבות

מוצדקות ביותר (גם לי). בקשר לIE מול FF - אין בכלל מה להשוות. Tab Browsing, מאות פלאגינים, מלא אפשרויות

של קוסטומיזציה (לא בטוח איך כותבים את זה בעברית). וכמעט שאין פרצות אבטחה. אה, שחכתי שזה גם יותר מהיר.

ניסית פעם לגלוש עם IE לאיזה אתר ... בו נגיד לא במיינסטרים, ואז גילית שפתאום הותקנו אצלך במחשב תוכנות רוגלה,

דף הבית נחטף, ופופ-אפים קופצים כל שניה ? יפה, לי ולעוד מליוני אנשים בעולם זה כן קרה וזה פשוט נמאס.

מאז שמייקרוסופט הכניסו לבאנדל של חלונות את IE, כבר כמעט ולא הייתה להם תחרות מולNetscape ולכן גם לא הייתה

להם כ"כ סיבה ... להתקדם ?

בקשר לזה שכל זעטוט יכול להפעיל את חלונות -זה טמון אך ורק בGUI. יש מע' של לינוקס שהן קלות להתקנה ושפוטות לשימוש

כמו חלונות. אך למרות זאת הן גן מודולריות, כמו כל מע' לינוקסית. וזאת גם החולשה של חלונות -חוסר הגמישות.

בקשר לMS בכלליות, נכון שהם קידמו באיזה אופן את המחשבים אל רוב האוכלוסיה בעולם (ואולי מישהו היה עושה זאת במקומם

מישהו כמו Apple או IBM), אבל יש הבדל בין קידמה ובין דורסנות מונופוליסטית -רק לפני מספר ימים האיחוד האירופי החל (שוב) נגדם

בהליכים במטרה לקנוס אותם על הדורסנות.

עכשיו בחזרה לנושא. בשבילי תכנת השנה היא VLC Player, תוכנה מצוינת, אני לא צריך שום קודקים, רק פותח את הפלייר Drag n' Drop וזהו :).

פורסם
  • מחבר

נשמעת תוכנה טובה.

ואם שמת לב בכותרת כתבתי "תוכנות השנה?" , לא "תוכנת השנה"

ככה ש.... אם תמליץ על עוד תכונות זה יהיה טוב =)

כנ''ל לגבי האחרים.

תודה.

פורסם

bitlord

bear share

ice_bot

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים