פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים שלום!!! הזמנתי מחשב מנוע מחשבים היה אמור להגיע מחר.... עכשיו הבעיה שהם עברו חנות והם בספירת מלאי... כאילו החנות סגורה היום ומחר.... מה עושיםם!?!?!?! אין להם מרכזיה אין כלום!?!?!? מישהו מכיר מספר פלאפון של איש מחירות או מנהל מישהו שיענה לי!?!?!? :s05: זה חשוב כי אני לא מכיר תחברה אישית ואמא שלי אוכלת סרטים שעבדו עליה.. ואני רוצה להראות לה שהכול טוב אז בבקשה תעשו טובה תודה :
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים תרגע, לא עבדו עליכם.החנות רצינית ומקסימום יהיה עיקוב חד פעמי במשלוח בגלל המעבר שלהם.עריכה:נעה מחשבים בע"מ - התעשייה 15 נשרטלפון - 04-8202188 רב קוויפקס - 04-8203578 או 0508962565מייל : noacomp@012.net.ilשעות פעילות :ימים א-ה בין השעות 08:00 בבוקר ל-19:00 ערביום ו בין השעות 9:00 בבוקר ל 13:00 בצהרייםלפניות בנושא משלוחים והחלפות - service@noacomp.co.ilלפניות בכל נושא אפשר לפנות אישית אל יובל מנהל החנות yuval@noacomp.co.ilשווה לנסות.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים הזמנתי מהם מלא דברים ועד היום הכל הגיע בסופו של דבר ... בדרך כלל זה מגיע מהריכול להיות שבגלל שמדובר במחשב שלם אז לא הכל נמצא במלאי ואז זה יקח קצת יותר זמן
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים :lol: אתה גר בקצה השני של העולם ביחס למיקום שלהם.. לא יכולת לבחור חנות קרובה יותר?
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים חברה, די עם שטויות.הטלפונים אמורים לחזור בהמשך היום, החנות לא נסגרה, היא בסה"כ עוברת לרחוב ליד, וכתוצאה מהעתקת הפעילות היא לא תהיה זמינה יומיים...
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים :lol: אתה גר בקצה השני של העולם ביחס למיקום שלהם.. לא יכולת לבחור חנות קרובה יותר? מה הקשר ? אני הזמנתי חלקים גם מחו"ל שזה באמת כבר יותר בכיוון של הקצה השני של העולם... ואתה יודע מה החלק הכי מעניין ? זה מגיע הרבה יותר מהר מרוב החנויות שאתה מזמין מהם בארץ כולל עיקובים של המכ"ס
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר תודה רבה תגידו אני בר בבאר שבע נכון... אחי אמר לי שהוא היתקשר אליהם אתמול והם אמרו לו שהם בנו אותו אתמול והוא כבר בשליחה.. כאילו אתם אומרים תוך יומיים יגיע המחשב או שעד יום ראשון? (סימו לבנות ולשלוח יום רבעי..) יש להימשהו מספר פרטי יותר?
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אתה לא חושב שזה קצת חוצפה ממך להתקשר לטלפון הפרטי של אחד מעובדי החנות , במידה ואין לך אותו ?זה כמו שתחליט ביום שלישי באמצע הלילה שאתה חיייייייייייייייייב לעדכן משהו בסלקום , ותתקשר למספר הפרטי של המנכ"ל ב10 בערב .נאמר לך שהוא נשלח , אז הוא נשלח . אין צורך להיכנס להיסטריה ופאניקה , מקסימום , יגיע ביום שני או שלישי .
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מה הקשר ? אני הזמנתי חלקים גם מחו"ל שזה באמת כבר יותר בכיוון של הקצה השני של העולם... ואתה יודע מה החלק הכי מעניין ? זה מגיע הרבה יותר מהר מרוב החנויות שאתה מזמין מהם בארץ כולל עיקובים של המכ"ס צודק ב100%
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר וואי עוד הפעם התחלנו?!!?!?איזה פורום ... תאמינו לו אחלה פורום רק חבל שהאנשים מרגישים יותר מידי ביל ג'יץ...תגיד לי פשוט אין וזהו יאאו כמה פוזות רצות בפורום הזה...
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים וואי עוד הפעם התחלנו?!!?!?איזה פורום ... תאמינו לו אחלה פורום רק חבל שהאנשים מרגישים יותר מידי ביל ג'יץ...תגיד לי פשוט אין וזהו יאאו כמה פוזות רצות בפורום הזה...גיץ'?הוא יפני?
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר לא חח הוא לא יפני מישהו יודע אם המשלוח שלי יגיע היום?!?!?! כי אמרו לי ...ביום ראשון קניתי אותו רישמית והכול היה במלאי אז הם אמרו לי סוף שבוע יגיע... אתמול לא הגיע והיום לא יודע אם כן כי הם לא עובדים... יגיע?
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים די לדבר שיטויות זה נכון אבל לא תמיד.... אההההה ואללה גם לי יש הזמנה מנעה רגע אני הזמנתי משהו(מאורר) ביום רביעי אבל לא היה להם במלאי.... אז מתי זה יהיה אמור להגיע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.