עבור לתוכן

ח"ח לצווות hwzone ולכל השאר (כמובן)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם כולן

לכל העוסקים בדבר.....

אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו???

הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............

תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית

ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא

חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

יש גם פחות מ 15... ;D

לגבי התשובות...זה מאוד הגיוני שיש כל כך הרבה ידע בגיל כזה... למה לא? התחום של המחשבים הוא לילדים בעיקר... :nixweiss:

פורסם

יש גם פחות מ 15... ;D

לגבי התשובות...זה מאוד הגיוני שיש כל כך הרבה ידע בגיל כזה... למה לא? התחום של המחשבים הוא לילדים בעיקר...  :nixweiss:

לילדים בעיקר!?!

אמ........ לא.

פורסם

כמו שאומרים: זה לא הגיל, זה התרגיל...

לרוב האנשים פה זה עניין של תחביב (ולפעמים גם עבודה) - ומי שאוהב את הנושא ומתעסק בו הרבה שעות כל יום, יהיה הרבה ידע בלי שום קשר לגיל.

אני, באופן אישי, מעדיף לשאול את החבר'ה הצעירים בפורומים על תקלות ושאלות שיש לי - לרוב הם מבינים יותר ממני (מן הסתם יש להם יותר זמן ממני להתעסק עם הנושא כל יום) ואני אפילו עובד בעולם המחשוב ומתעסק עם מחשבים יום יום.

בכל מקרה, אני מצטרף להתפעלות שלך מהידע המקצועי שקיים באתר - כל הכבוד!  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

התחום שהילדים שולטים בו היום זה (סליחה על הביטוי - פורנו)

כי פעם למדו מחשביכי זה כלי עזר חיוני והוא לא היה לככ אחד, תראה למשל דוגמא: חבר שלי הוציא תעודה של מהנדס רשתות מוסמך מטעם microsoft שזה דבר קשה , בהסתמך שזה היה לפני 5 שנים...... :jump:

אבל הלוואי שהגילאים הקטנים יתנו התעניינות רבה כמו של ה"גדולים" :silly:

פורסם

הרוב של המתעניינים במחשבים והמבינים במחשבים הם מתחת ל 20!! ואפילו פחות...

פורסם

שכחת חוץ מפורנו גם משחקים אבל למה אנחנו גם מתעניינים במחשבים

ובקשר לידע אני נמצא באתר מתחילת שנת הלימודים אז זה יוצא 4 חודשים עוד מעט ופשוט מקריאת התשובות אני צובר ידע ועוד ידע ואז גם אני מתחיל

לענות לאנשים זה לא ממש מדהים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים