עבור לתוכן

פרוייקט משותף --> The Matrix עודכן עמ' 8!! יש תמונות! ממש קרובים לסיום :)

Featured Replies

פורסם

אז זהו אחי שחשבתי עלדרך לגרום לרעש להיפסק...

אז לקחתי את המאורר, נכון יש לו 4 רגליים כאלה שתופסות אותו הורדתי אותם ועכשיו אין מסביבו ריבוע...

והפלא ופלא... מ40 db (בערך) הגעתי ל25 db (בערך)... הדבקתי אותו עם דבק חם במרכז ההארד דיסק...

יודע מה נחסוך דיבורים.. קבל אותה בתמונות ;)...

:xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

• תגובות 98
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניראה טוב יותר..

ואני בטוח שמרעיש הרבה פחות..

אבל לדעתי זה עדיין פחות אפקטיבי ממאורר שיש ממול ההארד דיסק בעמידה וינדף את האוויר החם מכל הכיוונים שלו..

אני חושב שלקרר את ההארד דיסק מלמטה חשוב כמו לקרר את ההארד דיסק מלמעלה (אם לא יותר).. אחרי הכל, למה רוב הבלוקים של הקירור מים להארד דיסק מקררים אותו מלמטה? (אם תשים לב למעלה זה רק "מכסה" לHD, למטה זה כבר כל הגוף שלו.. שאליו המנוע של הHD מעביר את החום שלו..)

פורסם

בדיוק מה שבאתי להגיד - לדעתי המאוורר מלמטה - יהיה יותר יעיל

ואם כבר, אחד עם לדים ירוקים (תוצרת בית, או לקנות) יהיה יפה יותר

פורסם

גם אני חושב ככה אנשים, אבל להפוך את ההארד דסיק זה לא רצוי (פתחתי ת'רד על זה) ואולי בשלב יותר מאוחר אני יתלה את ההארד דיסק באויר עם זויות כמו של הספק ואז יהיה מאורר שיזרוק מתחתיו אויר... אבל בכל זאת המאורר ככה הוריד לי 12 מעלות במאמץ, לא נורמלי :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצאתי משהו שאולי יביא לכם קצת רעיונות (שוב.. חחח):

bcemmons1109731295IMG_0068.jpg

bcemmons1109731295Computer%20001.jpg

פורסם

חחחחחחחחח תודה אחי אבל זה יותר מידי בשבילי לקרוע את השידה.. אולי אחרי שאני יעבור דירה אני יעשה את זה לפני ההרכבה...

תודה אח שלי..

פורסם

בן אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יש לך אתת אחד הפרויקטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני ניכנס לדף פיתאום אני קולט תמונה משו לללללללללללללללנג פיצמבלאט תיתחדש ובהצלחה

פורסם

חחחחחח תודה אחי..

אבל שו לנג פיצמבלאט ?!

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סוס ביותר!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים