פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אז זהו אחי שחשבתי עלדרך לגרום לרעש להיפסק... אז לקחתי את המאורר, נכון יש לו 4 רגליים כאלה שתופסות אותו הורדתי אותם ועכשיו אין מסביבו ריבוע... והפלא ופלא... מ40 db (בערך) הגעתי ל25 db (בערך)... הדבקתי אותו עם דבק חם במרכז ההארד דיסק... יודע מה נחסוך דיבורים.. קבל אותה בתמונות ... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים ניראה טוב יותר..ואני בטוח שמרעיש הרבה פחות..אבל לדעתי זה עדיין פחות אפקטיבי ממאורר שיש ממול ההארד דיסק בעמידה וינדף את האוויר החם מכל הכיוונים שלו..אני חושב שלקרר את ההארד דיסק מלמטה חשוב כמו לקרר את ההארד דיסק מלמעלה (אם לא יותר).. אחרי הכל, למה רוב הבלוקים של הקירור מים להארד דיסק מקררים אותו מלמטה? (אם תשים לב למעלה זה רק "מכסה" לHD, למטה זה כבר כל הגוף שלו.. שאליו המנוע של הHD מעביר את החום שלו..)
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים בדיוק מה שבאתי להגיד - לדעתי המאוורר מלמטה - יהיה יותר יעילואם כבר, אחד עם לדים ירוקים (תוצרת בית, או לקנות) יהיה יפה יותר
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים גם אני חושב ככה אנשים, אבל להפוך את ההארד דסיק זה לא רצוי (פתחתי ת'רד על זה) ואולי בשלב יותר מאוחר אני יתלה את ההארד דיסק באויר עם זויות כמו של הספק ואז יהיה מאורר שיזרוק מתחתיו אויר... אבל בכל זאת המאורר ככה הוריד לי 12 מעלות במאמץ, לא נורמלי
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים חחחחחחחחח תודה אחי אבל זה יותר מידי בשבילי לקרוע את השידה.. אולי אחרי שאני יעבור דירה אני יעשה את זה לפני ההרכבה... תודה אח שלי..
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים בן אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםיש לך אתת אחד הפרויקטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני ניכנס לדף פיתאום אני קולט תמונה משו לללללללללללללללנג פיצמבלאט תיתחדש ובהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.