פורסם 2006 בינואר 1919 שנים :eek2: :biggthumpup: :biggthumpup: מדהים.. אני כבר מחכה לתוצאה הסופית!! :xyxthumbs:
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים תודה אנשים :-* אלומיניום לגרילים כנראה אני "יקבל" היום בלילה מאוחר מאוחר חחחחחחחח המבין יבין...
פורסם 2006 בינואר 1919 שנים נחמד.. אבל - מה עם ההמשך.. דירבאלק זה מסתיים פה.. תתחילו לעבוד על עוד דברים חוץ מהחריטה אפשר תמונות כלליות של המארז?
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אפשר לדעת איפה מצאתם את האותיות לחריטה ואיך ידעתם איך לסדר אותן? (סתם מתעניין)אגב, יצא פצצה..הייתי תולה דבר כזה על הקיר במקום לשים על המארז
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים חחחחחח, האותיות אחי זה פונט שהורדתי מהאנטרנט... Matrix Code... וזה לא מארז, זה מעין ארון כזה... קבל תמונה ... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים הרעיון מקורי ויפה, אישית, לא הייתי עושה את זה, לא בסיגנון שלי.. אבל אם אהבת, לך עם זה עד הסוף!בקשר למאורר על ההארד דיסק, חרטא!! הוא לא עושה כלום חוץ מרעש.. תחפש דרך טובה יותר לקרר את ההארד דיסק..
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים אז זהו שזה כן עוזר, מ42 מעלות ל33 מעלות אתה קורא חרטא... תאמת עכשיו עשיתי שינוי קטן אני יעלה לך יותר מאוחר תמונה של ההארד דיסק...
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים ההודעה שלי קצת לא מדוייקת.. זה כן עוזר.. אבל זה חרטא לעומת מה שזה יכול לעזור.. במיוחד אם תחשיב את זה ליעילות מול רעש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.