פורסם 2006 בינואר 1219 שנים וואי !! לקרא אתם יודעים? כתוב לא סויים! קודם כל אחי, קצת קשה לקרוא מה שאתה כותב כי אני מתרכז בשדיים של אנריאנה לימה באווטר שלך. שנית, מישו פה הבטיח לי ילד ועוד לא קיבלתי אותו מזה השרות לקוחות הגרוע הזה?! אני דורש תאומים כפיצוי
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר קודם כל אחי, קצת קשה לקרוא מה שאתה כותב כי אני מתרכז בשדיים של אנריאנה לימה באווטר שלך. שנית, מישו פה הבטיח לי ילד ועוד לא קיבלתי אותו מזה השרות לקוחות הגרוע הזה?! אני דורש תאומים כפיצוי תשתדל בקצב הZה יהיה לך שבט
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים בסיור קטן ברשת מצאתי משהו שאולי יעניין אתכם או יביא לכם רעיונות לפרוייקט.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים פששששש חתיכת פרויקט !! ואללה גדול עליי אחי, גם מבחינת עצבים וגם מבחינת השקעה... תודה בכל זאת אחי...
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים לא התכוונתי שתעתיק אותו, רק תיקח רעיונות נחמדים, בכל מקרה, בהצלחה שיהיה לכם. הנה עוד כמה דברים שמצאתי: http://www.epiacenter.com/modules.php?name=Sections&sop=printpage&artid=27
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אוהווו זה קטלני... אני יאמץ את הפד לעכבר ואת המוד הנחמד של המקלדת תודה אחי אם יש עוד תעלה חופשי ...
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים אוקייי, אתמול אני וגיגה סיימנו את המפל שיצא בן @#%&... תמונות יעלו היום על ידיו... צפו לעידכון בקשר לגרילים הכנה עצמית...
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים אוקייי, אתמול אני וגיגה סיימנו את המפל שיצא בן @#%&... תמונות יעלו היום על ידיו... צפו לעידכון בקשר לגרילים הכנה עצמית... מצפים
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים ושחכת את הגרילי מטריקס, אני עוד השבוע יארגן לנו אלומיניום... חחחחחחח אתה יודע מאיפה בבקשה תגובות אנשים...
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים פששש אלי אני רואה נעשת מתותח למקצוען אמיתי...המחשב שלך שהיית איתו בגני התערוכה אז זה פרוייקט יפה אבל עכשיו אתה כבר ברמה של האמריקאים...לך תדע אולי עוד יזמינו אותך לCES...
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים נראה טוב.. יש מצב לתמונות ממצלמה יותר טובה ושיראו את החריטה באור מקרוב (אל תדאגו, לא מחפש פאקים חחח סתם רוצה לראות..)? אני מקווה שאני אצליח לעמוד ברמה עם הפרוייקט שלי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.