פורסם 2006 בינואר 419 שנים כל הכבוד על היוזמה זה טוב לראות שיש חברות כזאת בפורום זה מביא לי חשק לעשות גם איזה משהו נראה כבר שיהיה לכם בהצלחה .
פורסם 2006 בינואר 419 שנים כמו שכבר אמרו פה, חריטה פשוט מושלמת מאיפה אתם חבר'ס ? אלי מתן וגם אני דרך אגב ממעלה אדומים...
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר ;D הראש מגיע בקרוב מאוד! כמו שכבר אמרו פה, חריטה פשוט מושלמת מאיפה אתם חבר'ס ? תודה
פורסם 2006 בינואר 419 שנים כיף לעשות פרויקט אישי כזה.. ועוד יותר כיף לקבל עליו תגובות כמו שלכם.. תודה רבה לכם אנשים אוהב אותכם ...
פורסם 2006 בינואר 419 שנים זה לא מארז אחי זאת הדלת למחשב ה"מגירה" שלי... הוא בעצם לא נמצא בקופסא אלא בתוך ארון...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 519 שנים רעיון יפה..!אהבתי גם את המחשב בתוך ארון..!החריטה ממש יפה יצא פצצהיצא ממש יפה עד עכשיו רק אם תוכלו לעלות תמונות יותר טובות נשמח..!
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אוקייי אנשים, כרגע אני ואלי סיימנו חצי ממפל האותיות שיצא מש'ו לפנייייים... הוא עוד מעט יעלה תמונות מקווה שתאהבו ותגיבו !!!
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר הלווו!!! כמו שנאמר בלי עיכוב רב קבלו: התחלנו ממה שהיה - פינישים לכיתוב.. המשכנו בלהתחיל את המפל כמה אותיות ראשונות: כמו שרואים האותיות תופסות תאוצה =]] המחשת גודל המפל ע"י הפאלפון של מתן רבע מפל זוהר שטח העבודה.. מקלט.. ומתן.. הפסקת בייגלה ופטל השיעמום תקף! עוד טיפה... התייבש המוח מהחריטות פיניטו!! לבינתיים חח (חצי) ככה זה נראה בלי תאורה: הכי חשוב תגיבווווו ;D
פורסם 2006 בינואר 719 שנים חחחחחחחחחח תודה אחי... זה רק החצי... עדין בלי מאוררים ובלי הגרילים שאנחנו נעשה...
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר חחחחחחחחחח תודה אחי... זה רק החצי... עדין בלי מאוררים ובלי הגרילים שאנחנו נעשה... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.