פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר הפרוייקט קצת תקוע, עקב מחסור בראשים,השלבים הבאים הם כאלה:חריטת מפל האותיות..חיתוך הכנה למאוררים 2*120קיבוע התאורה , התקנת מפסק ואולי צ'יפים לאפקטיםהתקנת ידית (זוהי דלת)התקנת ציריםהתקנת מאוררים וגריליםצילום וסיום ;D
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים הפרוייקט קצת תקוע, עקב מחסור בראשים,השלבים הבאים הם כאלה:חריטת מפל האותיות..חיתוך הכנה למאוררים 2*120קיבוע התאורה , התקנת מפסק ואולי צ'יפים לאפקטיםהתקנת ידית (זוהי דלת)התקנת ציריםהתקנת מאוררים וגריליםצילום וסיום ;Dאלי אם אתה רוצה שאני יבוא לצלם תגיד לי ואני יקפוץ אליך מתישהו..
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר סבבה, תודה, הבעיה זה מתן לך תדע מתי הוא בבית מתי לא מתי ממשיכים איך למה כמה,בקיצור כדי להמשיך אנחנו צריכים ראשי חריטה (מישהו יודע כמה עולים?)
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אני אשמח לכמה תמונות שמסבירות את התהליך ...או איזה מדריך נחמדכי אני גם מאוד רוצה הרבה זמן לעשות משהו דומה ...
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר אני אנסה לעשות איזה סיכום קצר בסוף הפרוייקט כדי לתת הדרכה לאלו שרוצים לעשות משהו דומה, אולי כדאי לציין את זה אבל אני עובד ולומד בו זמנית, זאת החריטה הראשונה שלי
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים איזה ראש אתה מחפש?יש המון סוגיםכמדומני שהם מתחילים באזור ה20 ומשהו ש"חויש ראשי יהלום שמגיעים ל60 ש"ח, שלא נדבר על וידיה - 90 שח..
פורסם 2006 בינואר 119 שנים מחבר אין צורך ביהלום, אני מחפש בראש בסביבות ה 160.. (מס' סידורי) מה זה וידיה
פורסם 2006 בינואר 219 שנים השלבים הבאים הם כאלה:חריטת מפל האותיות..חיתוך הכנה למאוררים 2*120קיבוע התאורה , התקנת מפסק ואולי צ'יפים לאפקטיםהתקנת ידית (זוהי דלת)התקנת ציריםהתקנת מאוררים וגריליםצילום וסיום ;Dנשמע טוב.. איך אתם הולכים לעשות את זה?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים ערב טוב אנשים !! לא הייתי פה מיום שישי וכבר שינו את כל הממשק של האתר אני מודה לכולם על התגובות המעודדות, אלי זאת החריטה הראשונה שלך והיא יצאה מושלמת אני מקווה עד מחר מחרתיים כבר יהיה לי ראש לחריטה כפי בקשתך כדי שנוכל לסיים את כל המפל אותיות כמו שאלי ציין ואת החורי איורור למאוררים צירפתי תמונה (איכות יותר גרועה מהקודמת) שמראה את החריטה בלי הלדים... אם אפשר עוד תגובות אני יודה לכולם... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 319 שנים איך אפשר לתת תגובות עם תמונות גרועות שכאלה לא רואים כלוווום, פשוט כלוווום. אם אתם מחפשים תגובות רציניות, תשקיעו קצת יותר בתמונות. ככה אני חושב לפחות.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים Chevy תודה רבה על הבהרת התמונה פשוט אני לא יודע איך לעשות את זה מחר תקבלו תמונות איכותיות יותר !!! עריכה: אמרתי מחר ?! טעות שלי קבלו אותה בתמונות... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר איך אפשר לתת תגובות עם תמונות גרועות שכאלה לא רואים כלוווום, פשוט כלוווום. אם אתם מחפשים תגובות רציניות, תשקיעו קצת יותר בתמונות. ככה אני חושב לפחות. תראה לא לכל אחד יש אפשרות להביא תמונות מצוינות, לי אישית אין. למתן יש מצלמה אבל לא יודע מה קורה שם.. בכל מקרה הוא מביא ראש מחר והפרוייקט יזוז עוד טיפה אחרי שבוע של מנוחה אלי זאת החריטה הראשונה שלך והיא יצאה מושלמת תודה אחי זה עוד כלום נשאר לה הרבה עבודה של פינישים.. בהצלחה לנו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.