פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים רציתי לדעת איך אפשר לחבר 2 או יותר מחשבים לאינטרנט בכבלים עם סוויץ' (והמודם מחובר גם הוא לסוויץ', לא דרך אחד המחשבים), ואם אפשר אז איך? כי פשוט אני ניסיתי ורק למחשב שעשו עליו רישום יש אינטרנט ולשני אין... תודה!
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אני מחובר לערוצי זהב וניסיתי את זה ולא עובד. רק מחשב אחד מקבל כתובת IP. חייבים ראוטר או להשתמש ב-ICS.
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים זה גם מה שלי נראה מהפירסומים באינטרנט. השאלה היא, (אני עוד בודק ספקים) האם ניתן לעשות את זה עם מודםADSLכי למודמים האלה גם חיבור RJ45 כמו למודם כבלים. אם זה כן עובד במודם כזה (כי אולי בגלל החיוג הדינמי שלו החברה לא יכולה למנוע שיתוף יותר ממחשב אחד) אז אפשר לחבר מודם ADSL ל-HUB, לשתף את כל המחשבים ללא צורך בקניית נתב נפרד... וללא צורך בהשארת מחשב אחד דלוק כל הזמן... (כי המודם מחובר רק ל- HUB )מה אתם אומרים? וגם אולי בטוח יותר כי אז המודם לא מחובר כל הזמן לאינטרנט אלא רק כאשר תחנה אחתאו יותר ברשת משתמשת באינטרנט...
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים אי אפשר לעשות את זה עם מודם כבלים רק עם ADSLבשביל הכבלים אתה צריך עוד ציוד שעולה בין 700 ל- 800 שקל
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים יש לי כבלים ושלושה מחשבים ברשת שמחוברים על ידי Switch + Router , של חברת LinkSys .
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים זו בדיוק הנקודה שבADSL לא צריך ציוד נוסף על זה שמקבלים מבזק.איך הראוטר HUB של LinkSys שמעתי שהוא טוב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.