עבור לתוכן

בעיה מוזרה באימיול, עזרה \=

Featured Replies

פורסם

אחרי שבועיים בצבא, חוזר למחשב מנסה להפעיל אימיול וכשאני עושה חיפוש הוא אומר לי בתיבת החיפוש שהקלינט שלי יותר מדי ישן ואני צריך להחליף/לעדכן אותו, אין לי מושג איך ומה אני עושה, ואם זה כלול בלהחליף לאימיול חדש כי אני משתמש ב 4.2 שהוא לדעתי יותר טוב לפחות אצלי במחשב...

מה עושים פה? תודה לעוזרים

פורסם

פתרון אין לי כרגע, אבל רק בשביל להרגיע אותך הבעיה היא לא רק אצלך. אם אני לא טועה גירסה 4.2 שהופצה ע"י lionetwork היא בעצם גרסה 0.44 של אימיול. יש לי חבר שמשתמש בגרסה הזו וגם הוא נתקל לפני כמה ימים באותה הבעיה וזה קורה לו רק כשהוא מתחבר ל Razorback 2.

אולי יש דרך לרמות את Razorback ולגרום לו לחשוב שאתה מפעיל גרסת אימיול חדשה יותר, גם אני אשמח לדעת.

פורסם
  • מחבר

איזה מעצבן הדבר הזה :-\

עכשיו להחליף אימיול זה להחליף גם קרדיט חדש עד שאספתי אותו..

והקטע שהוא לא מחובר רק לרייזורבאק 2, הוא מתחבר לאחרים וזה ממשיך לעשות את בעיית החיפוש הזו...

פורסם

פתרון אין לי כרגע, אבל רק בשביל להרגיע אותך הבעיה היא לא רק אצלך. אם אני לא טועה גירסה 4.2 שהופצה ע"י lionetwork היא בעצם גרסה 0.44 של אימיול. יש לי חבר שמשתמש בגרסה הזו וגם הוא נתקל לפני כמה ימים באותה הבעיה וזה קורה לו רק כשהוא מתחבר ל Razorback 2.

אולי יש דרך לרמות את Razorback ולגרום לו לחשוב שאתה מפעיל גרסת אימיול חדשה יותר, גם אני אשמח לדעת.

אני מניח שאפשר, או ע"י STRING EDITOR (למרות שלא בטוח שזה יעזור), או ע"י שינוי הקוד של התוכנה, אבל לא יותר פשוט לעדכן ?

פורסם

אני הייתי כבר מוריד את המיול החדש המקורי.... למה לשחק בקקה? אין דברים קצת יותר חשובים? string editor..... למה ללכת כ"כ רחוק?

בכל מקרה, זה מה שאני הייתי עושה.

פורסם

מאותה סיבה שאנשים הולכים על SABABADC וכל מני שטויות כאלו... אנשים אוהבים להתעסק בשטויות במקום בעיקר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים