עבור לתוכן

מכונה לקיצוץ זקן

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין במכונה לקיצוץ זקן (לא זקן אמיתי - זיפים ארוכים), שמתאימה גם לשפם ופיאות לחיים.

אני לא רוצה לגלח לגמרי, אלא להשאיר זיפים קצרים (כמו של יום-יומיים).

הדרישות שלי מהמכונה הן כדלהלן:

* אלחוטית-נטענת (רצוי משך טעינה קצר, ומשך עבודה ארוך).

* נוחה לשימוש (קטנה, קלת משקל, ומאפשרת עבודה מהירה).

* נוחה לניקוי (באמצעות מים), ובלי צורך בשימון.

* כוללת ראש בודד מתכוונן (בלי ראשים מתחלפים).

למישהו יש המלצה לדגם מסויים?

אשמח לקבל קישורים רלוונטיים.

פורסם

בשביל למצוא את כל האלמנטים שציינת במכונה אחת תצטרך לשלם די הרבה יחסית למכונת גילוח... בעיקרון מה שמפיל פה את כל העניין זה קומפקטיות ומכונה שאפשר לעבוד איתה עם מים ולא נהרסת ממגע מים.

בעיקרון קניתי את זאת ב-350 שקל, מכונה טובה רק מה אסור לנקות אותה במים ואני לא בטוח מה אתה מחפש אבל היא יכולה להיות לא הכי קומפקטית בשבילך.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12877

פורסם

הוא לא מחפש מכונת גילוח.

הוא מחפש מכונת לקיצוץ זקן (מכונה שעדיין תשאיר לך זיפים), שזה דיי דומה למכונת תספורת של ספר.

אני אישית לא מבין בנושא הזה (מתגלח עם סכין), אז אני רק יכול להמליץ לך לברר בחנויות שמוכרות מכונות תספורת (חנויות למוצרי חשמל, לא?), ולשאול שם.

פורסם
  • מחבר

יש לי מכונת גילוח של Philips דגם 8890. היא מאוד נוחה לשימוש, ואפשר להתגלח ולנקות אותה עם מים.

אני מאוד מרוצה מהמכונה הזאת. אבל, עכשיו אני רוצה להתגלח ולהשאיר זיפים. לצורך זה, אני משתמש ב-Trimmer של המכונה. הבעיה היא שהוא לא מיועד למטרה זאת, ולכן הוא לא נוח.

בעיקרון, אני מעוניין במכונה שדומה למכונה של ספרים, אבל יותר קומפקטית וצרה.

חשוב לי שהמכונה תהיה נטענת. במידה ולא ניתן להשיג מכונה שניתנת לשטיפה במים, אז אני מוכן להתפשר על הסעיף הזה, בתנאי שהמכונה מאוד נוחה לניקוי מהיר עם מברשת, ולא זקוקה לתחזוקה עם שמן מכונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים