עבור לתוכן

עצות לספק כוח למחשב "כבד" יחסית. דחוף.

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

בזמן האחרון בגלל הח ורף אני מאמין , יש לנו המון הפסקות חשמל בבית , זה לכמה דקות עד שמרימים את הסוויץ בחזרה ואז הכל בסדר.

רציתי להביא ספק כוח , במיוחד בשביל זה , שאם אני באמצע משחק או משהו חשוב , אז אני אוכל להמשיך לשחק את ה 3-4 דקות האלו , עד שהחשמל יחזור.

מדובר במחשב :

amd 3500 64bit

512X2

X850 XT

ספק כוח של TT 480w

מסך , שהוא לוקח חשמל דיי כבד , זה ה Samsung 959NF 19

זה לא LCD. זה מסך גדול ושמן.

בכל מקרה , על מה אתם ממליצים? תקציב של 300 שקל עד 700-800. רצוי לא להגיע לאיזור ה700 אם ניתן.

כמו שאמרתי , ספק שיחזיק את המערכת הזאת לפחות 6-7 דקות ומעלה.

תודה.

פורסם

- קודם כל אתה בטח מתכוון לאל פסק.

- עם מחשב כבד כמו שלך הייתי מאוד מציע לקנות אל פסק כדי שהחומרה לא תיפגם, לא כדי שתוכל להמשיך לשחק....

- תקציב של 300 עד 700-800 ? מה זה אמור להביע? אתה לא סגור על עצמך?.... בכל מקרה, בשביל המחשב שלך, ובמיוחד בשביל המסך CRT19, שצורך די הרבה, נראה לי שתצטרך בין 800 ל-1000 VA. ונראה לי שזה אחד איכותי כזה יעלה קצת יותר מ800....

אז אם אין לך אפשרות להוציא כל כך הרבה על זה, אז תעשה מה שאני עשיתי- קנה איזה אחד של 750VA שעולה 450ש"ח (יש בKSP, של ADVICE), אבל תחבר אליו רק את המחשב, לא את המסך. אם אין ברירה אז לפחות שרק המחשב יהיה מוגן

פורסם

אתה מחפש אל פסק ולא ספק כוח

ב-700 שקל לא תמצא אחד

אתה צריך אל פסק של לא פחות מ 1000VA

אם תוותר על המסך תצטרך רק אחד של כ-750VA וזה כבר אפשר להשיג במחירים מתחת ל 700 שקל

כמובן כל זה בהנחה שבספק שלך יש PFC פאסיבי לפחות

אם יש לך אחד אקטיבי אז אחד של 800VA יספיק לך גם למסך

פורסם
  • מחבר

כן , אל פסק. סורי... לא שמתי לב .

אממ , מה זה אומר PFC פאסיבי או אקטיבי? מה זה בכלל ואיך אני בודק?

ותורידו את האפקט של התקציב , רק תגידו לי כמה וואט (1000?) , ושמות של חברות מומלצות....

ואני כבר אבחר מבינהם מה שהכי נראה לי....

אז אמרנו 1000וואט

עכשיו נשארו רק חברות טובות...

פורסם

PFC פאסיבי הוא בעל ערך של כ-70%, אקטיבי שואף ל100% (בפועל 99%)

מה זה אומר? שאפשר לקחת אל פסק בהספק יותר נמוך

כלומר מערכות זהות, על ספקי כוח זהים פרט ל PFC (ללא / פאסיבי / אקטיבי) יצטרכו אל פסק בהספק נמוך יותר משמעותית

איך אתה בודק? תראה את הדגם של הספק כוח שלך, תריץ אותו בחיפוש באתר של Thermaltake ותראה אם יש לו או אין לו ואם יש אז איזה

מה זה PFC

חברות שיש לי אל פסק שלהן ואני מרוצה - Advice / GamaTronic

חברות שאני ממליץ להתרחק - Sweex

זאת רשימה מאוד חלקית, אבל העדפתי להיצמד ל-2 שיש לי נסיון טוב איתן במקום לנסות עוד

פורסם
  • מחבר

אממ , בדקתי , ויש לי Active PFC

יש לי ספק כוח :

Thermaltake

Silent Purepower

480W

אז שורה תחתונה , על מה אתה ממליץ לספק כוח כזה? ולמסך גם... אני רוצה שגם המסך יעבוד...

תודה.

פורסם

אם יש לך אחד אקטיבי אז אחד של 800VA יספיק לך גם למסך

בהנחה שהיעילות (Efficiency) של הספק שלך עומדת על 70% מינימום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים