פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים שלום לכולם, זאת הפעם השלישית שלי כבר אחרי בערך חודשיים שאני מפרמט.... וזה די מוזר כי פעמיים קודמות יכולתי לשמור על המחשב כמה שנים ביחד.... בכל מקרה אני צריך המלצות לתוכנות לאחר הפירמוט, OS : Microsoft Windows XP SP1 or SP2 (אני לא יודע מה להתקין) browser : Firefox w/extantions Email : outlook exprees (if i would use it...) Malware\spyware etc.. : a-squared, spywareblaster(for real-time), MS anti-spyware firewall: Sygate or Outpost. Antivirus: NOD32 Chatting : MSN Messenger or Windows Live Messenger, Mirc Virtual drive : DAEMON Tools Burrnig : Nero 7 (if you have any other suggestions) Music : iTunes Cleaners and optimiziers : CCleaner, Tuneup utilities 2006 Archiver : Winrar defragmenter : Perfect Disk 7 P2P : Bitcomet, cabos(for songs). עכשיו אני רוצה להיות על היוזר של הADMIN שבא עם הWIN ולא ליצור אחד שיהיה לו זכויות של ADMIN אלא להשתמש במה שבא עם הWIN ... האם כדאי? חוץ מזה אני גם משתמש בתוכנות עיצוב (StyleXP,WB,RK LAUNCHER וכאלה....) האם יש לכם המלצות לתוכנות אחרות או כל דבר אחר ?
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים עזוב אותך ממסנגר וכאלה, אם אתה לא צריך את התכונות המתקדמות לך על תוכנה שמרכזת כמה רשתות ביחדכמו GAIM .
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים מחבר עזוב,אני לא מתמש בICQ כבר יותר מ-3 שנים כל הילדים שלא מבינים כלום, וכאלה שחושבים שהם DJ's, וספאמרים פשוט הכחריכו אותי לעזוב את הICQ הזה אסוןואני גם לא משתמש בAIM, YAHOO וכל הדברים האלה רק מסנג'ר וזה פשוט לא שווה לי וגם ניסיתי את התוכנות האלה פעם(טריליאן,GAIM,מירנדה) הכל אותו זבל
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים במוקדם או במאוחר תחזור כמו בובה'לה לאיסיקיו!אבל רק כדי לשלוח SMSים לחבר'ה! ;D ;Dאגב, גם אני התמכרתי לגימיקים של המסנג'ר ולא יכול יותר בלעדיהם. סורי.
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים Windows XP SP2 פלוס יתר הטלאיםMaxthon browserOutlook Express or Outlook 2003CounterSpy (main) + Spy SweeperNOD32 (main) + KasperskyOutpost or ZAMessenger 7.5 + Messenger PlusNero 6.6 עד ש-7 ינוקה מבאגוניםWinRARUltraVNC לשליטה מרחוקBabylonSnagIt ללכידת מסך, גם חלון נגללSkype 2.0 betaDitto מנהל קליפבורד קלילK-Lite Codec PackOffice 2003TrueCrypt להצפנת תיקיות נוחהAcrobat 7FlashFXPKazaa Lite ResurrectionLHeMule v5.3xplorer² - תחליף מצויין לסייר עם אותו מראהPassword Safe - שומר על כל הסיסמאותAdobe Audition, Premiere, Photoshopהפוך על הפוךEvent Log ExplorerUnlocker - למחוק קובץ סוררMemtest86MpTagger, MpTrim, Mp3GainTotal RecorderSandraPicasaWindows Desktop SearchDup DetectorWinDVD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.