פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים משהו יודע כיצד אפשר לבצע Tweak למודם???נאמר לי שזה אפשרי אבל לא הצלחתי למצא דרך לעשות זאת בעזרת תוכנה... :-\עזרתכם הודה
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים משהו יודע כיצד אפשר לבצע Tweak למודם??? נאמר לי שזה אפשרי אבל לא הצלחתי למצא דרך לעשות זאת בעזרת תוכנה... :-\ עזרתכם הודה אם אתה מדבר על פריצת הגבלת המהירות מהמודם, אז רק תדע שזה ממש לא חוקי, ואתה יכול לקבל הרבה שנים בכלא על דבר כזה.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים משהו יודע כיצד אפשר לבצע Tweak למודם??? נאמר לי שזה אפשרי אבל לא הצלחתי למצא דרך לעשות זאת בעזרת תוכנה... :-\ עזרתכם הודה אם אתה מדבר על פריצת הגבלת המהירות מהמודם, אז רק תדע שזה ממש לא חוקי, ואתה יכול לקבל הרבה שנים בכלא על דבר כזה. בסעודיה כורתים איברים על דבר כזה.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים טוב, בוא נגזים.אתה יכול לבדוק כאן בנוגע לפרטים: http://www.cables.org.il/ .
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר יש לי RCAובאתר CABLES ביקרתי בעבר ולא מצאתי משהו שימושי מלבד TEWAK ל-REG
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים רק רציתי להזכיר שאם הת'רד ידרדר לעניינים לא חוקיים הוא ינעל.אתם מוזמנים להציע לו TWEAKS שלא גובלים ברמאות וגניבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.