עבור לתוכן

המלצה למדפסת

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה ועיקר ההתלבטות שלי היא בין שלושת הגדולות

Canon s750

Epson C80

HP Deskjet 940c

השימוש הוא ביתי.... להדפסת עבודות עם תמונות וגרפיקה מינימלית....

מעוניין בהמלצות לגביי הקניה... תודה

פורסם

HP Deskjet 940c

הבחירה שלי, מדפת איכותית אמינה ומדהימה, אני בדרך כלל אבחר רק ב-HP, פשוט ניסיון טוב עם מוצרים איכותיים מהירים וטובים...

פורסם

הסדרה הזאת של אפסון מעולה, לך על זה ;)

פורסם

HP Deskjet 940c

הבחירה שלי, מדפת איכותית אמינה ומדהימה, אני בדרך כלל אבחר רק ב-HP, פשוט ניסיון טוב עם מוצרים איכותיים מהירים וטובים...

מדפסת מעולה, אבל הדיו יקר.

פורסם

בישביל זה יש את אפסון מדפסת איכותית והדיו שלה לא יקר

פורסם

האפסון, אם לא מדפיסים בה הרבה, יכולה לעשות בעיות (סתימת ראש הדיו)

כי הראש לא מתחלף כשמחליפים דיו-- מצד אחד זה חוסך המון כסף כשמחליפים דיו אבל מצד שני זה גורם לבעיות.

פורסם

באמת ממליצים לו על HP 940C לעומת האפסון החייתית הזאת?

רק אפסון.

מקסימום, כדי להיות בטוח שלא יהיו בעיות, כל שבועיים תדפיס בה עמוד טקסט (לא צריך גדול) עם שטויות, שחלק ממנו יהיה צבעוני, תשתדל שחלק יהיה שחור, חלק כחול, חלק צהוב וחלק אדום (או וורוד...). אפילו לא עמוד, כמה שורות..

אני הייתי לוקח את אפסון C82 החדשה (לא C80, אני מדבר על C80) שבניגוד לC80, יכולה להדפיס ברזולוציה של 5760*720, לעומת 2880*720. הבדל עצום. והיא גם חייתית ויפה... C82. וציינתי כבר שהוא מאוד אבל מאוד מהירה (22 דפים בשחור לדקה)?

אם לא יש את C62 שגם מדפיסה ב5760*720. דור חדש של מדפסות.... C82 עולה בערך 1200-1300 ש"ח. C62 עולה 500 ש"ח (כן איזה מוזר שהן מדפיסות בדיוק באותה איכות ורק המהירות וההספק דפים יותר גבוהים אבל ההפרש במחיר כזה גדול).

פורסם

בישביל זה יש את אפסון מדפסת איכותית והדיו שלה לא יקר

ואם אני אגיד לך שברוב המדפסות שלהם לא תגיע למצב של החלפת דיו מרובה ? כי היא תתפגר הרבה לפני כן ?

פורסם

אם אתה רוצה המלצה ממני אז לך המדפסת שיש לי והיא HP deskjet 970 cxi תאמין לי המדפסת הזאת היא מדפסת חבל על הזמן.

אני אומר לך את זה מהסיבה שאני ואבא שלי לעתים קרובות מצלמים במצלמה הדגיטלית שיש לי: NIKON COLPIX 3.5 mea pixels

ואנחנו מדפיסים את התמונות דרך המדפסת על נייר צילום. תאמין לי זה מדפסת איכותית ביותר. היא פשוט מעולה. ועד יתרון הוא שהמחיר שלה ירד.

פורסם

למה אתה ממליץ לו על מדפסת שיצאה מהאופנה? 970 זה הדגמים הכי ישנים של PHOTO RETIII. היא אומנם מצויינת אבל כיום יש את 980C או את 990CXI במקומה. נראה לי ש970 כבר לא נמכרת בכלל.

KOM אל תגזים אני מכיר כמה עם אפסון כבר 4 שנים.

פורסם

למה אתה ממליץ לו על מדפסת שיצאה מהאופנה? 970 זה הדגמים הכי ישנים של PHOTO RETIII. היא אומנם מצויינת אבל כיום יש את 980C או את 990CXI במקומה. נראה לי ש970 כבר לא נמכרת בכלל.

כמה ? אני מכיר אותי עם HP שלא מתה גם אחרי 6 שנים.

פורסם

קודם כל יש לי אפסון C80

ואני ממש מרוצה.. היא מהירה מאוד, והאיכות שלה טובה

והראשי דיו שלה זה בא: שחור-צהוב-סגול-כחול

ז"א הצבע מופרד בראשים.. שזה מעולה כי במדפסת רגילה אם נגמר הראש צבע מחליפים את כולו

וזה בולשיט בקשר לזה שהם מתקלקלות, אני עובד במשרד של עיתון מקומי ויש לנו שם EPSON STYLUS

מדפסת ששום HP לא תתקרב אליה באיכות, והיא אצלינו כבר כמה שנים.. והיא עדיין מעולה

פורסם

כמה ? אני מכיר אותי עם HP שלא מתה גם אחרי 6 שנים.

לי היתה מדפסת סיכות אפסון, שהפסקנו להשתמש בה אחרי 8 שנים.

זה ממש לא מדד.

פורסם

"כמה ? אני מכיר אותי עם HP שלא מתה גם אחרי 6 שנים."

גם לי יש ניסיון טוב עם HP בנוגע לאמינות... אבל עדיין זה לא קשור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים