פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה ועיקר ההתלבטות שלי היא בין שלושת הגדולותCanon s750Epson C80HP Deskjet 940cהשימוש הוא ביתי.... להדפסת עבודות עם תמונות וגרפיקה מינימלית....מעוניין בהמלצות לגביי הקניה... תודה
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים HP Deskjet 940cהבחירה שלי, מדפת איכותית אמינה ומדהימה, אני בדרך כלל אבחר רק ב-HP, פשוט ניסיון טוב עם מוצרים איכותיים מהירים וטובים...
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים HP Deskjet 940cהבחירה שלי, מדפת איכותית אמינה ומדהימה, אני בדרך כלל אבחר רק ב-HP, פשוט ניסיון טוב עם מוצרים איכותיים מהירים וטובים...מדפסת מעולה, אבל הדיו יקר.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים האפסון, אם לא מדפיסים בה הרבה, יכולה לעשות בעיות (סתימת ראש הדיו)כי הראש לא מתחלף כשמחליפים דיו-- מצד אחד זה חוסך המון כסף כשמחליפים דיו אבל מצד שני זה גורם לבעיות.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים באמת ממליצים לו על HP 940C לעומת האפסון החייתית הזאת?רק אפסון.מקסימום, כדי להיות בטוח שלא יהיו בעיות, כל שבועיים תדפיס בה עמוד טקסט (לא צריך גדול) עם שטויות, שחלק ממנו יהיה צבעוני, תשתדל שחלק יהיה שחור, חלק כחול, חלק צהוב וחלק אדום (או וורוד...). אפילו לא עמוד, כמה שורות..אני הייתי לוקח את אפסון C82 החדשה (לא C80, אני מדבר על C80) שבניגוד לC80, יכולה להדפיס ברזולוציה של 5760*720, לעומת 2880*720. הבדל עצום. והיא גם חייתית ויפה... C82. וציינתי כבר שהוא מאוד אבל מאוד מהירה (22 דפים בשחור לדקה)?אם לא יש את C62 שגם מדפיסה ב5760*720. דור חדש של מדפסות.... C82 עולה בערך 1200-1300 ש"ח. C62 עולה 500 ש"ח (כן איזה מוזר שהן מדפיסות בדיוק באותה איכות ורק המהירות וההספק דפים יותר גבוהים אבל ההפרש במחיר כזה גדול).
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים בישביל זה יש את אפסון מדפסת איכותית והדיו שלה לא יקרואם אני אגיד לך שברוב המדפסות שלהם לא תגיע למצב של החלפת דיו מרובה ? כי היא תתפגר הרבה לפני כן ?
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים אם אתה רוצה המלצה ממני אז לך המדפסת שיש לי והיא HP deskjet 970 cxi תאמין לי המדפסת הזאת היא מדפסת חבל על הזמן.אני אומר לך את זה מהסיבה שאני ואבא שלי לעתים קרובות מצלמים במצלמה הדגיטלית שיש לי: NIKON COLPIX 3.5 mea pixelsואנחנו מדפיסים את התמונות דרך המדפסת על נייר צילום. תאמין לי זה מדפסת איכותית ביותר. היא פשוט מעולה. ועד יתרון הוא שהמחיר שלה ירד.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים למה אתה ממליץ לו על מדפסת שיצאה מהאופנה? 970 זה הדגמים הכי ישנים של PHOTO RETIII. היא אומנם מצויינת אבל כיום יש את 980C או את 990CXI במקומה. נראה לי ש970 כבר לא נמכרת בכלל.KOM אל תגזים אני מכיר כמה עם אפסון כבר 4 שנים.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים למה אתה ממליץ לו על מדפסת שיצאה מהאופנה? 970 זה הדגמים הכי ישנים של PHOTO RETIII. היא אומנם מצויינת אבל כיום יש את 980C או את 990CXI במקומה. נראה לי ש970 כבר לא נמכרת בכלל.KOM אל תגזים אני מכיר כמה עם אפסון כבר 4 שנים.כמה ? אני מכיר אותי עם HP שלא מתה גם אחרי 6 שנים.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים קודם כל יש לי אפסון C80ואני ממש מרוצה.. היא מהירה מאוד, והאיכות שלה טובהוהראשי דיו שלה זה בא: שחור-צהוב-סגול-כחולז"א הצבע מופרד בראשים.. שזה מעולה כי במדפסת רגילה אם נגמר הראש צבע מחליפים את כולווזה בולשיט בקשר לזה שהם מתקלקלות, אני עובד במשרד של עיתון מקומי ויש לנו שם EPSON STYLUSמדפסת ששום HP לא תתקרב אליה באיכות, והיא אצלינו כבר כמה שנים.. והיא עדיין מעולה
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים למה אתה ממליץ לו על מדפסת שיצאה מהאופנה? 970 זה הדגמים הכי ישנים של PHOTO RETIII. היא אומנם מצויינת אבל כיום יש את 980C או את 990CXI במקומה. נראה לי ש970 כבר לא נמכרת בכלל.KOM אל תגזים אני מכיר כמה עם אפסון כבר 4 שנים.כמה ? אני מכיר אותי עם HP שלא מתה גם אחרי 6 שנים.לי היתה מדפסת סיכות אפסון, שהפסקנו להשתמש בה אחרי 8 שנים.זה ממש לא מדד.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים "כמה ? אני מכיר אותי עם HP שלא מתה גם אחרי 6 שנים."גם לי יש ניסיון טוב עם HP בנוגע לאמינות... אבל עדיין זה לא קשור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.